Måste bara säga att jag..

Måste bara säga att jag gillar denna bilden:



Har försökt somna ett tag nu, men hostan vägrar låta mig vila, så jag försöker göra mig själv övertrött ist. Imorgon ska jag upp till vemdalsskalet för ytterligare en dags utbildning. (eller ja, klockan har ju passerat midnatt så jag borde skriva idag) Jag och johan har bara tagit de lugnt, jag har känt mig bakis trots att jag inte har varit full, antar att det beror på bacillerna i kroppen. Igår gjorde jag lasange som jag faktiskt blev nöjd med, och idag slog jag på stort och gjorde en kladdkaka. Ibland känner jag mig huslig.

Jag ska göra ett nytt försök för att somna nu. Hoppas det går vägen. Hoppas på en baddag snart igen, de är så roligt, och motion på samma gång. Dessutom får man komma ut och träffa folk.

Puss på er.

Bilder från helgen

Som jag skrev tidigare så var det pary i helgen och jag har nu hittat lite bildbevis på att man var ute:



Jag ser inte nykter ut, och jag måste erkänna att blanda hostmedicin med två groggar och en öl var ingen bra ide, så jag gick snabbt över till sportdryck. "skål pucko" var en kommentar som spred sig runt bordet. Elin och jana var roligast i deras utklädnad till ronny och ragge. De hade till och med klippt av hårförlängnings slingor för att kunna göra polisonger. Jag själv försökte göra en amy winehouse. Men fattar inte hur mkt hårspray den tjejen måste använda för att få sitt hår så bulligt. Men ja, de blev nå halvdant iaf.

Roligt roligt!

Lite mer smått och gott:


Min favvo affär: IKEA


Kan du, Kan jag..

Unique Boutique One Strap Satin Print Dress

Jag vill ha! Jag älskar de där tyget, mönstret.. kanske inte färgen, men den är tamef*n skit snygg! Jag vill ha den på sommaren, utomlands, på nyår.. när som hellst. Jag vill ha, ha, ha!
Denna kommer från asos hemsida.
I och för sig så kan jag tänka mig vilken av asos klänningar som hellst.. men denna fick min uppmärksamhet


ASOS Cowl Back Jersey Bandeau Dress

denna höll jag på att norpa åt mig, men stoppade mig själv i sista stund..

Bekväm

Igår var det Lisas 40 års fest med 50 tals tema. Riktigt skoj! Vi samlades hemma hos boij & madde först, spelade lite tekken och någon enstaka grogg. Emelie och Elin körde upp oss till festen där vi möttes av ett hav med 50-tals inspirerade människor. Middagen bestod av korv m. mos och en pucko kvällen till ära. Kvällen fortskred och det var bland de roligaste festerna jag varit på i år. Härligt folk etc. Runt 22 började min hosta ta fart och mitt party humör sjönk till botten, så jag blev lättad när elin och jana kunde skjutsa hem mig. När jag kom hem gick jag raka vägen till badkaret för att värma mig och skölja ur hårsprayen som jag hade i håret.
Jag somnade med ett korsord bredvid mig i sängen och tv'n igång. Johan kom hem ett bra tag efteråt, satte igång spisen och somnade, som tur var vaknade jag när han kom hem så jag kunde stänga av spisen. Borde sätta ett lås på spisen, typ barnlås eller något ;)

Dagen har startat lugnt, bara legat i sängen och kollat på tv. Fick skjuts av Boij hem till han och madde för att hämta bilen. Där efter gjorde jag lasange och la mig bredvid johan i sängen igen. En slö dag helt enkelt. =)

Imorgon ska jag försöka besöka badhuset igen, och absolut kolla om vi fått någon vinst på lotto.


Det är de små sakerna som gör det..

Efter ännu en natt med hosta är jag nu vaken igen, 03 kollade vi sist på klockan, jag hade som sagt hosta som hälsade på varje gång jag höll på att slumra till, johan var pigg så han kollade på tv. Jag börjar känna mig sliten, känner hur påsarna under ögonen börjar komma. Typiskt.

Jag känner mig lycklig, en blick, en beröring kan göra så mycket. De behöver inte alltid vara stora gester, utan de små sakerna gör så himla mycket.

Jag har varit osäker och mått dåligt över det som är ofrånkomligt att grubbla på. Jag försöker tro de bästa om folk, och när de väl bränner så är det svårt att "gå vidare". Jag är faktiskt lite förbannad på mig själv som har låtit det förpesta min självkänsla och självförtroende.

Nu har jag börjat fokusera på det som är possitivt ist för det negativa och jag känner att jag blir lyckligare för varje dag. Dock kommer de fortfarande dagar då den lilla djävulen kommer fram, men det är trots allt svårt att bara "lämna" något bakom sig.

OM

OM jag skulle vinna på lotto, de där miljonerna, då skulle jag självklart dela med mig till de i familjen. Men jag skulle spendera dem i första hand på en resa.. och kanske investera i ett hus. Men iaf så skulle jag se till att jag fick bo så här flott:



Mumma... de där suktar jag efter. (och självklart en dodge...)

Du kan ge utan att älska...

"Du kan ge utan att älska, men inte älska utan att ge" - Okänd

Min förkylning börjar bli bättre men hostan sitter i som en igel. Igår (torsdag) gjorde jag inte så hemskt mycket, tog en promenad, handlade och gjorde lite ärenden. Hämtade mammas julklapp men behövde hjälp av alek.
På natten kom Johan hem, jag var skit trött redan vid halv tio och försökte somna, bara det att hostan stiger i volym när jag är trött och absolut när jag ligger i sängen så när johan kom hem efter 01 så var jag fortfarande vaken, och praktiskt taget utsliten. Skönt att slippa sova själv men jag tror att varken jag eller J fick en godnatts sömn för jag vaknade hela tiden av hostan, J likaså.

Idag var vi på badhuset, så skoj, låg mestadels i jacuzzin och jäste, mmmm.. Önskar att jag hade en sådan hemma så jag kunde bubbla hur mkt jag ville. Min plan är att vinna storvinsten på Lotto, har faktiskt köpt två lottokuponger, en för onsdagens dragning och en för lördag. Onsdagen gav mig inte ett smack. så jag hoppas på lördag, 129 miljoner hade inte varit fel, men sist jag kolla så var man tvungen att skatta bort hälften av de man vann, och så jäkla mkt är inte vår regering värd.

Imorgon nalkas de party. Först måste jag åka på Björnriket och kolla hur de arbetar med systemen när kunder är där, för tillfället är de endast öppet under helgen. Där efter måste jag till vemhån och hjälpa mamma. Men efter de är de tillfället att fokusera på 50 tal. De är nämligen 40 års fest med 50 tals tema. Hur bra kommer de funka? jag menar, jag skulle kunna hitta något i våra garderober men mamma var inte gammal under den tiden och jag tror inte att jag någonsin kommer kunna klämma i mig i mammas gamla kläder oavsett om de är från i fjol eller tex från 70 talet. Så jag planerar att fokusera på en fiffig frisyr, men ja, de är ganska svårt att fixa frilla själv och jag har kollat på:




Vad tror ni?
Annars kör jag på:


Ett och två och..

Jag startade något nytt i måndags, mitt nya jobb som antagligen kommer bli min nya tillvaro. Halv nio startade utbildningen uppe på vemdalsskalet. Vi fick sitta i de nya barnhuset som de byggt och jag säger bara de: jag önskar att jag va barn nu ist. Fasiken va roligt det var, soffan hade inbyggd bas så om man kollade på film eller dyl så vibrerade soffan. Snickarna hade skämtsamt sagt "här kommer alla kvinnor vilja sitta".. och ja, de stämmer nog.
Tre dagar har jag haft utbildning, och en och en halv dag spenderades på Björnriket där jag ska hålla hus. Vi kollade på stugorna så vi vet vad de är vi ska hyra ut och vissa av dem är ju byggda som jag önskar att mitt kommande hem kommer se ut. Åh!
Jag hade planerat att jag skulle gå ut och gå med min hund varje dag, bara de att jag är sjuk fortfarande (ja de kanske är en vanlig undanflykt) men jag är helt slut i kroppen. Under utbildningen så satt jag och grät av hostan, när jag hellst hade velat vara tyst. Men icke, jag hostade så jag höll på att storkna.

Jag har bott hemma med mamma och jag uppskattar verkligen att bo hemma igen, jag tycker att de är skönt att umgås med mama. Vi är typ på samma nivå. och de är skönt att ha någon att prata med på daglig basis. Jag känner dessutom att jag går miste om så mkt kvalitetstid med henne när jag bor i sveg. Även mormor. Att prata i telefon hjälper, men de är så mkt skönare att bara prata om sådan som ploppar upp i huvudet när de väl poppar upp ist för att vänta och försöka komma ihåg de när man väl pratar i telefonen.
Lika är de med min syster, men jag vet ju att de kommer ordna sig när hon pluggat klart, då har vi nog båda mer tid till att höra av oss och ses.

Idag hämtade jag ut en julklapp åt mamma, vad de är kan jag inte skriva här, för de är lite av en present till alla i familjen, dock vet ju mamma redan va de är.
Men när de väl är avslöjat kommer jag nog antagligen lägga ut en bild eller ngt


Julklapps tips

Ni som vill ge mig något i jul, ni har ett perfekt tillfälle att se vad
som står på min önskelista. [Om ni inte vill ge mig någonting
så kanske ni får inspiration till att köpa något till någon annan.]




Pannband:
lite bredare. Inte stickat eller så, de finns på folkan för ca 200 kr.
 typ turkos mönstrat, stretchigt.

Stegräknare:
skoj att se om man rör sig något. Om någon annan också
har en så kan man tävla ;) 50-400 kr ca.

Årskort på badhuset:
eller 12 ggr.

Bikini
gärna en ed hardy, vit eller någon annan rolig färg

Parfym:
paris hilton, ed hardy (se bilderna)

Skor:
Strl 37 har jag, eller mer 37,5 egentligen
http://www.skopunkten.com/
(stövlar, stövletter, ankelboots)
http://www.halens.se/
(en nykomling till min ugg samling)
Stövlar kan jag ha 38 i, då får jag plats med tjocksockar ;)

Tunika:
Från Ellos, 79 kronor på deras rea avdelning
www.ellos.se
Ellos har många fina tröjor. gärna 38 så att de är längre.
dock funkar 36 också.. men hellst 38 =)

Sporttopp:
Ny sporttopp är behövligt, vit skulle vara roligt.





Detta är bara några saker jag kommit på, självklart har jag
dyrare saker som jag suktar efter, tex wii, ny mobil, laptop etc.
Men jag tänker inte önska de av den enkla anledningen att jag
är kinkig och tjänar egna pengar ;) (snart iaf)

Zooma


Helhet

Helgen i helhet har varit lugn men med vissa påhitt.

På natten till fredagent kom johan äntligen hem och jag behövde inte längre sova ensam i sängen, Jag vet att de endast är 4 nätter som jag sover själv, men under de fyra nätterna är de så ödsligt och kallt. Ingen som ligger och håller om en och snusar en i nacken. Den känslan är så mysig och jag kan inte låta bli att sakna det,,

På fredagen klev vi upp tidigt och for till Ljusdal där Johan fick nacken fixad, som han har haft problem med i 6månader. Tog det lugnt och hade ett förbaskat väglag. En myskväll hemma stod på planeringen, dock fick vi besök av B och de stank alkohol,rök och unket när han väl gick så jag var tvungen att vädra, det var mindre trevligt.

Lördagen kickstartade vi med att johan fick frukost på sängen sedan ett besök till badhuset och blev kvar där tills det nästan skulle stänga. Jag älskar att bada där,de är så roligt att göra något annat, plaska runt i vattnet som små barn etc. Underbart.
Hasse bjöd oss på middag och grabbarna tog ett glas eller två till maten. Efter allt som glasen blev tomma desto större blev partysuget så mackan och frida samt uffe kom förbi. runt halv11 kom de på att de ville åka till Lofsdalen och hälsa på emelie och daniel. E och D skulle egentligen ha kommit till sveg, men de blev visst ett eller två glas till maten där också så då havirerade de planerna. Jag var chaffis (otroligt snällt tycker jag) och fick äran att köra hassen nya outlander..gaah, den va mysig den. (Men jag vill fortfarande ha en dodge caliber!)

Hemma hos E & D var det full fart, vi trodde inte att de var så mycket folk där, men tji fick vi. Det var redan i full gång med charader och skoj. Jag var dock redan trött när vi kom dit så jag försökte bara stå ut innan jag gav upp och åkte hem.. närmare 2 tiden.
Under dit resan så satt grabbarna och snackade i telefon hela vägen och på hemvägen sov dem. Elakt, där satt jag och va tvungen att hålla stenkoll själv.

Rådjur: 2 st
Hund: 2 st
Räv: 2 st
Hare: 1 st

Men resan gick smärtfritt och inga skador på varken bil eller väg, hehe.

Vi kom hem runt 3 tiden och jag hade självklart hosta så jag hade svårt att sova, sov max 2 timmar under den "natten" och steg upp vid 10. Dum som jag är så drack jag hostmedicinen som jag fick förut men fick hjärtklappning (något som min kropp inte tycker om i den) och hade därför inte direkt lättare att sova. Jag städade undan lite saker, diskade, tvättade och vek tvätten (hemmafru som amn är) och sedan kom hasse så vi följdes åt till badhuset (igen). Stannade så länge vi orkade lagomt tills dess att det var middag och direkt efter det så var Johan tvungen att åka igen.. Så nu längtar jag redan till torsdag,
Emelie och Frida gjorde mig och hasse sällskap under tv tittandet och nu är jag ensam och nervös införmorgondagen. Dags för arbete... utbildning inför arbete rättaresagt.

Håll tummen! godnatt.

P.s: jag återkommer imorgon med en önskelista inför jul, pass på ;) D.s

Mmmhm!

En dodge caliber vet exakt hur man ska retas med mig, nästan så jag slickar mig om läpparna när jag ser den.. mjau..

Om jag sålde min bil...och jobbade ett tag, då skulle jag kunna köpa en sådan.. woho!


Haha!



Visst är hon söt? När man var liten hade man verkligen ett annat sätt att se på saker och ting ;) Kolla bara på kroppsspråket hon använder,sådär hoppas jag att min unge kommer vara. Rätt ska vara rätt, inte sant?



Men fy!

Fick en bok som jag vann på tradera igår,. Samma bok som jag läste när jag var i turkiet, bara de att jag glömde ju självklart den boken på flyget eller arlanda, så jag hann aldrig läsa ut den utan de hade precis blivit intressant så jag var tvungen att köpa den igen så jag slapp undra vad som hände... aja iallafall så har jag varit sjuk hela veckan så jag har endast pendlat mellan sängen och datorn. (johan snodde min hårddisk som man kopplar till tv, så jag har varit tvungen att ligga framför datorn ist för i sängen och kollat på film och de har varit riktigt drygt) och böcker är en bra avslappning när man inte orkar engagera sig i att kolla på tv.. Men igår när jag låg där och läste boken så började insider sändas och jag blev så fylld av agg mot de som händer djur.

Vem fan är så pervers att de kör in vassa föremål i hästars könsorgan? och inte något litet heller, utan en halvmeter långt spett.. så hästen blir helt sönder på insidan, och inte nog med de, utan de ser de som sexuellt tillfredställande och onanerar.. Hur tänker man då? Hur är man funtad? Jag ville spy när jag hörde om det.. dessutom intervjuade de den personen som står anklagad för just de brottet.. och hans försvar var " jag onanerar 2 ggr per dag och hade använda kondomer under sängen" Men va?? vem fan vill ta i någon annans använda kondomer och sedan hälla ut dem i en box för att sätta dit honom? Öh de är lite långsökt tycker jag.  Jag vill inte skriva mer om de för jag mår verkligen illa av att bara tänka på det.
Men stackars häst, ens djur blir ju ens familj, inte bara ägodel, de är inte direkt som om han karvat i en köksstol utan i en levande varelse. URK. jag blir så förbannad!
Jag tycker att den lagen skall skärpas, vad fan, de är ju så stört så de finns inte, om någon skulle göra så mot ett djur jag äger, då skulle jag nog hamna i fängelse själv.. för ingen ska utnyttja ett djur, de är fel, de är oroväckande.

Dessutom sa den personen som var med i programmet att endast under de första 5 åren in på 200 talet så hade antalet sådana händelser ökat otroligt mycket, vad händer egentligen? skär av dem pitten, och händerna så att de inte kan skada några fler djur, djuren är ju helt försvarslösa och så kommer en människa (men i de fallet vill jag inte ens kalla dessa personer människa) och ofredar dessa djuren. Djuren lär sig ju att lita på och leva med oss människor, och de förstör allt. Jag vet inte.. förstår ni hur jag menar? de är så frustrerande..

Jag var tvungen att ha på ljudlöst ibland för jag orkade inte ta till mig allt som sades, jag blev helt chockad,. Efter programmet var jag arg men läste ut boken, bara för att få de bilderna ur huvudet så jag inte skulle drömma mardrömmar.


Älskade

Jag är lite förkyld nu, började förra veckan som näsan tyckte att det var dags att göra de svårt för mig att andas, och nu hakar halsen på den idén.

Förra fredagen hade jag privilegiet att följa min älskade mor på storhogna spa. Det var inget spa till 100% utan vi hade seminarium med mellanskog och LRF under fredagen och lördagen. Jag har inte ätit så pass mycket som vi gjorde då. Uvva.
Helgen började med en lunch, sedan seminarium och därefter kaffe med bakelser. Lite mer samtal sedan hade vi 2 timmar där vi kunde ha lite wellness tid, jag och mamma skyndade oss till jacuzzin istället för yoga etc. Middagen var supergod men hungrig som en varg (hur gick de till när jag redan ätit som en gris?) och slickade nästan faten rena (om de inte hade varit så ofint att slicka på faten så hade jag antagligen gjort det).


Jag och mamma blev intervjuade för en tidning, mestadels för att jag var yngst av alla deltagarna. Mellanskog är bra det, riktigt trevliga och vettiga människor.

Och jag måste verkligen säga de att jag ÄLSKAR min mamma, hon är världsbäst. Inte bara för att hon ville ha med mig på den där turen utan även för att hon alltid finns där för mig.


Det spelar ingen roll hur nära vänner man än har, ingen känner en så väl som ens mamma. Jag behöver inte säga att något är fel, hon bara vet det. Sedan när jag väl tar mig mod att erkänna de för mig själv och berätta de för mamma, så vet hon de redan. Syrran är nästan likadan, men de är svårare att erkänna saker för henne, på något sätt så känns de jobbigare att medge saker till henne.. Men jag uppskattar henne med, Vad skulle jag ta mig till utan min familj?

"Livet är en strid gumman"

En sådan lapp fick jag av mamma när jag inte såg något ljust, och allting kändes så mycket lättare då, bara av några ord på ett papper hjälpte mig så mkt, Jag kommer aldrig glömma den lappen, tror den ligger på mitt rum någonstans. sparad för alltid.

Älskade familj, mamma, systra mi och mormor.. 3 stöttepelare i vått och torrt


Bara babar

Jag vet inte varför men jag har ingen lust att prata med någon, jag orkar inte bry mig om andra utan jag har låst in mig hos mig själv (precis som jag brukar göra någon gång per år, helt normalt) Jag är trött på folk som ska förstora upp saker och ting, trött på folk som inte kan se något positivt´. Jag är trött helt enkelt.

Känns det någonsin så att de ni ställt upp för till 100% inte alls är lika intresserade av er? Sådant gör mig less, så jag skiter i de hela.

Nu är det min sista vecka som en fri fågel, på måndag börjar jag arbeta på b-riket. Ärligt talat så är jag livrädd att jag inte ska klara av de jobbet, men men, om babars ungar klarar av att bemästra en inbrottstjuv så klarar jag av att arbeta på b-riket i 5 månader si sådär.




Bilder Halloween











Svordom svordom svordom

Dagarna gåroch jag lyckas alltid hitta på något att fylla dem med, förutom idag och igår, för jag har endast intagigt ryggläge.

Förra Lördagen var det Halloween, ganska svårt att undvika eller hur? Dagen innan hade jag turen att träffa min älskade syster som jag avgudar, hon sov över hos mig och J tills på lördagen. Ingen syster är bättre än min syster.
På lördagen samlades ganska många hos mig innan vi skulle gå till L för att sexa loss. Dock var vi 4 tjejer som skulle göra sig iordning, men 2 speglar, ganska ont om plats kan man påstå. Runt halv nio tiden kom vi iväg till L, och fan vad skoj det var, de var en kväll att minnas till dödagar. Jag hade köpt en french maid klänning tidigare och tyckte att det var dags att använda den, dock lyckades jag dra sönder tyllet på klänningen de första jag gjorde tack vare en spik som fanns i L's dörr öppning till köket. Skit förbannad blev jag...för jag hade pungat ut med ganska många kronor på den klänningen.
Kvällen blev lyckad, tiden försvann så fort,. fruktansvärt fort alltså.
Dagen efter mådde jag inte alls bra, men bättre än J mycket tack vare att jag fick ligga kvar i sängen medan han skulle åka till jobb.

Och visst är de trevligt att må dåligt? så jag tänkte "why not" och gjorde om samma sak denna lördagen. Dock spenderade vi denna lördag på vemdalsskalet. ´Jag skulle inte med, för jag ville verkligen inte må piss, men när jag va ensam i lägenheten så svor jag lite åt mig själv och fick plats i bilen upp till forum.
Jag önskar att jag lämnat kordet hemma för det blev en j*vla massa besök i baren och köpte åt en massa folk (givmild som man blir på fyllan) träffade människor jag inte sett på ett bra tag. Dansade och hade de i överlag otroligt roligt.
Den dumaste raggningsrepliken den kvällen var:

- Det är mycket björnar här uppe va?
-Ja de är de..
-Jag skulle lätt skydda dig mot en björn.
-Jag kan skydda mig själv

Samtalet sluddrade lite, men de är svårt att uttrycka de i text :P  Men just de där samtalet fick mig att le, till och med igår när jag mådde pissdåligt. Men de är endast en persons raggningsrepliker som funkar på mig, men numera har han avancerat till ett ögonkast. Allt jag behöver för att smälta.

På vägen hem mådde jag urk, och självklart fick jag sitta i skuffen, och de gjorde de inte bättre för jag va tvungen att stanna bilden... 2 gånger... och spillde ner mig själv med cider.. och deckade... Som tur var innebär deckande att man kommer fram mycket snabbare.

Tack för två roliga helger.. nu går jag i ide


The return of the beast

Igår spenderade jag dagen med att göra ingenting, bara kolla på internet och film. Jag behöver sådana dagar då jag inte gör något och inte har några måsten. Jag tog sovmorgon och bestämde mig ganska sent på dagen att det var dags att röra på sig. Just för tillfället så är luften så klar, den är kall men ändå inte så pass så man fryser. Ni förstår hur jag menar? En promenad till Dollarstore tyckte jag skulle göra mig gott, och det är alltid roligt att strosa runt där och kolla efter några nya fynd. Jag fick ett samtal av min gulliga mormor:

Vart är du? Du är ju inte hemma!
Jag är ute.
Ute?
Ja på dollar
Jaha...

Jag tror att hon blev lite ställd att jag inte var hemma, hon brukar alltid säga att jag inte ska vara hemma så mkt, och när jag nu lyckades vara ute när hon väl ringde (jag sitter inte endast hemma hela dagarna men hon lyckas alltid, ALLTID ringa när jag väl är hemma) så tror jag att hon blev ganska ställd.

På vägen till dollar så gjorde jag dagens goda gärning: Jag pekade ut vägen mot östersund åt en trafikant.
Jag berättade att de gick att köra två olika vägar men:

"Om du tar den här vägen är de mycket mer miljövänligt" kläckte jag ur mig.. Jag tycker den notisen va viktigt just då.

Madde ringde på kvällen och frågade vad jag gjort under dagen, Ingenting var svaret och hon frågade om inte jag kunde komma till sundsvall och hälsa på imorgon (som nu är idag).
sagt och gjort.

På vägen till sundsvall var jag tvungen att stanna i Ytterhogdal och köpa spolarvätska, den gick åt som smör i solsken och under hela hela tiden jag fyllde på det så blev jag observerad.. av en långtradar chaffis. Jag tror inte detta utan jag VET. Han vände sig verkligen emot mig och satt och stirrade.. detta fick mig lite irriterad och jag råka hälla fortare än vad de var menat och spillde ganska mkt.
När jag väl kom till sundsvall så höll jag nästan på att köra på en gubbe på ett övergångsställe för jag hade fullt upp att hålla koll på släpvagnen framför mig. Så dagens goda gärning var väll att jag inte körde på han.. kanske.

Nu har vi kollat på film, One last thing hette den, de var en bra film, sorglig dock.
Kolla på den, men känsliga tittare varnas härmed och ombedes ha en näsduk nära till hands.


OMG!

Fy fan, fy fan, fy fan...

Jag hittade mina dröm pjucks:




Är de inte fina, $12.99  låg de på, men de går ut om en timme och jag har förbjudit mig själv att handla skor... idag.. så jag får inte klicka på buy now... TYPISKT!

Men jag hoppas innerligt att de som håller mig kär förstår att de är höga skor, i storlek 37,5 (7,5) som gäller på min önskelista för i år. Jag vill ha en massa fina skor som jag kan beundra och använda när de väl behövs. Vissa tycker om fiske jag tycker om skor... ;)

GIVE ME

http://stores.ebay.com/Cutesy-Shoes

Om ni vill veta vart ni kan hitta världens bästa julklapp någonsin åt mig, så är de där.

Ett litet kryss

Du äger...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning (ett måste efter man varit utomlands)
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 11

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag (man ska, men jag glömmer)
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 0

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 14

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

kolla och se

Jag känner mig alltid så lycklig av detta avsnittet, kärlek i högsta grad!
 


Saker som ni inte behöver veta om mig

Jag kom på att jumed att ni inte kan kolla mina tidigare inlägg (jumed att det var i min gamla blogg) så ska jag skriva lite fakta om mig som man inte behöver/borde veta, men som man gör om man läser min blogg:


→ Jag är impulsiv och gör ofta saker som jag inte borde

→ Jag är ett levande objekt för mottot "kan själv" (fortfarande i trotsåldern)

→ Jag hatar att bli tillsagd om vad jag ska/borde göra

→ Städar helst inte. men börjar förstå varför folk vill ha rent omkring sig.

→ Jag försöker vara teknisk/händig, men de betyder inte att de jag gör blir
     rätt/rakt/fungerar.

→ Jag lagade inte mat åt mina pojkvänner innan jag träffade Johan, Nu ser jag
    nästan fram emot det. (än så länge har han inte blivit matförgiftad)

→ Jag har inget minne när de gäller viktiga saker, men om de gäller små detaljer,
    då kan ni räkna med mig.

→ Jag behöver åka utomlands 2 ggr per år, minst (kommit på de de två
    senaste åren)

→ Jag vill fortfarande inte inse att jag inte passar i mina gamla jeans

→ Jag ÄLSKAR skor, men anser aldrig att jag har några som passar min "outfit"

→ Jag hatar att dricka mig full på alkohol, gillar inte den personen jag blir då

→ Jag sitter gärna hemma en lördagkväll och bara umgås med mig själv, lite ego
    får man vara.

→ Ensamhet är något jag uppskattar.

→ Jag tycker inte om att känna mig tvingad till något, då vänder jag hellre på
    klacken och går därifrån.

→ Lika så om jag känner mig uttråkad

→ Min garderob består inte av mkt men de ser ut som ett bombnedslag

→ Mitt första förhållande räckte i 4 år, på dagis, (dock var vi inte ensamma i
    förhållandet 100% av tiden)

→ Jag lyssnar mycket hellre än att prata

→ Jag hatar att prata i telefon, får hellre blåsor på fingrarna av att skriva sms
    (dock glömmer jag bort att svara till största del, sorry)

→ Min mobil är alltid på ljudlöst, annars får jag mardrömmar.

→ Jag kan inte se något roande med att springa en sträcka varje dag, motion
    kallas de va?

→ Jag är helt säker på att jag var en hund i mitt tidigare liv

→ Jag blir inte ofta svartsjuk, men om de händer så händer det.

→ Jag har jätte svårt för att lita på folk.

→ Jag klarar inte av att umgås med folk som är allt för negativa, för då tar jag lätt
    åt mig alla negativa tankar.

→ Jag är livrädd att jag ska bli en dålig mamma



Det räcker nu tror jag, Om ni fortsätter läsa så kommer ni se hur väl detta stämmer men även fler sidor av mig.


Impulser är inte alltid bra

Gud vad har jag gjort?!
 
Jag är en ganska impulsiv människa, ibland är det endast allt eller inget som gäller och nu ikväll så fick jag för mig att jag skulle radera min förra blogg.. Aj! Jag raderade den och nu sitter jag här, svettas och med hög puls, antagligen för att jag har lite panik. Jag har svårt att slänga saker, absolut radera dem.. och min blogg hade jag haft i ca 1 år, ett år av mina minnen är borta. Jag antar att det är bevisat, Jag är dum i huvudet.

Jag vet inte riktigt VARFÖR och VAD som fick mig att trycka på 'enter' knappen som fick allt raderat, men jag tror att det var min avsky mot det som har passerat, jag har inte mått bra med mig själv, och de vill jag ändra på. På något jävla vänster så bestämde jag mig för att mina negativa känslor och funderingar hade med min blogg att göra, så bort med den. MEN VA? jag känner mig ganska förvirrad och förbannad på mig själv. HUR kan man tro att radera sina minnen ska göra det hela bättre? aja nu är det gjort så nu börjar jag skapa nya minnen helt enkelt.



Ni kanske undrar varför jag valt "charade.blogg.se" som min adress? Det är nämligen för att de är en klassiker med en av de bästa: Audrey Hepburn. Charade kom ut 1963 och jag avundas hennes fantastiska drag. Klassiska drag, klassisk film. Äldre, svartvita filmer gör mig lycklig på något sett, jag antar att det var därför.






Nu hoppas jag bara att mina tidigare läsare kommer hitta mig igen...

RSS 2.0