Ett och två och..

Jag startade något nytt i måndags, mitt nya jobb som antagligen kommer bli min nya tillvaro. Halv nio startade utbildningen uppe på vemdalsskalet. Vi fick sitta i de nya barnhuset som de byggt och jag säger bara de: jag önskar att jag va barn nu ist. Fasiken va roligt det var, soffan hade inbyggd bas så om man kollade på film eller dyl så vibrerade soffan. Snickarna hade skämtsamt sagt "här kommer alla kvinnor vilja sitta".. och ja, de stämmer nog.
Tre dagar har jag haft utbildning, och en och en halv dag spenderades på Björnriket där jag ska hålla hus. Vi kollade på stugorna så vi vet vad de är vi ska hyra ut och vissa av dem är ju byggda som jag önskar att mitt kommande hem kommer se ut. Åh!
Jag hade planerat att jag skulle gå ut och gå med min hund varje dag, bara de att jag är sjuk fortfarande (ja de kanske är en vanlig undanflykt) men jag är helt slut i kroppen. Under utbildningen så satt jag och grät av hostan, när jag hellst hade velat vara tyst. Men icke, jag hostade så jag höll på att storkna.

Jag har bott hemma med mamma och jag uppskattar verkligen att bo hemma igen, jag tycker att de är skönt att umgås med mama. Vi är typ på samma nivå. och de är skönt att ha någon att prata med på daglig basis. Jag känner dessutom att jag går miste om så mkt kvalitetstid med henne när jag bor i sveg. Även mormor. Att prata i telefon hjälper, men de är så mkt skönare att bara prata om sådan som ploppar upp i huvudet när de väl poppar upp ist för att vänta och försöka komma ihåg de när man väl pratar i telefonen.
Lika är de med min syster, men jag vet ju att de kommer ordna sig när hon pluggat klart, då har vi nog båda mer tid till att höra av oss och ses.

Idag hämtade jag ut en julklapp åt mamma, vad de är kan jag inte skriva här, för de är lite av en present till alla i familjen, dock vet ju mamma redan va de är.
Men när de väl är avslöjat kommer jag nog antagligen lägga ut en bild eller ngt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback