Men fy!

Fick en bok som jag vann på tradera igår,. Samma bok som jag läste när jag var i turkiet, bara de att jag glömde ju självklart den boken på flyget eller arlanda, så jag hann aldrig läsa ut den utan de hade precis blivit intressant så jag var tvungen att köpa den igen så jag slapp undra vad som hände... aja iallafall så har jag varit sjuk hela veckan så jag har endast pendlat mellan sängen och datorn. (johan snodde min hårddisk som man kopplar till tv, så jag har varit tvungen att ligga framför datorn ist för i sängen och kollat på film och de har varit riktigt drygt) och böcker är en bra avslappning när man inte orkar engagera sig i att kolla på tv.. Men igår när jag låg där och läste boken så började insider sändas och jag blev så fylld av agg mot de som händer djur.

Vem fan är så pervers att de kör in vassa föremål i hästars könsorgan? och inte något litet heller, utan en halvmeter långt spett.. så hästen blir helt sönder på insidan, och inte nog med de, utan de ser de som sexuellt tillfredställande och onanerar.. Hur tänker man då? Hur är man funtad? Jag ville spy när jag hörde om det.. dessutom intervjuade de den personen som står anklagad för just de brottet.. och hans försvar var " jag onanerar 2 ggr per dag och hade använda kondomer under sängen" Men va?? vem fan vill ta i någon annans använda kondomer och sedan hälla ut dem i en box för att sätta dit honom? Öh de är lite långsökt tycker jag.  Jag vill inte skriva mer om de för jag mår verkligen illa av att bara tänka på det.
Men stackars häst, ens djur blir ju ens familj, inte bara ägodel, de är inte direkt som om han karvat i en köksstol utan i en levande varelse. URK. jag blir så förbannad!
Jag tycker att den lagen skall skärpas, vad fan, de är ju så stört så de finns inte, om någon skulle göra så mot ett djur jag äger, då skulle jag nog hamna i fängelse själv.. för ingen ska utnyttja ett djur, de är fel, de är oroväckande.

Dessutom sa den personen som var med i programmet att endast under de första 5 åren in på 200 talet så hade antalet sådana händelser ökat otroligt mycket, vad händer egentligen? skär av dem pitten, och händerna så att de inte kan skada några fler djur, djuren är ju helt försvarslösa och så kommer en människa (men i de fallet vill jag inte ens kalla dessa personer människa) och ofredar dessa djuren. Djuren lär sig ju att lita på och leva med oss människor, och de förstör allt. Jag vet inte.. förstår ni hur jag menar? de är så frustrerande..

Jag var tvungen att ha på ljudlöst ibland för jag orkade inte ta till mig allt som sades, jag blev helt chockad,. Efter programmet var jag arg men läste ut boken, bara för att få de bilderna ur huvudet så jag inte skulle drömma mardrömmar.


Kommentarer
Luz

Jag hade tänkt se det där men bara reklamen fick mej att avstå å sen mitt taskiga minne på det. Va kanske tur det. Blev så AAAAARG när jag såg reklamen första ggn. Huuur pass många skruvar fattas i huvet om man blir kåt av att ofreda DJUR?!?! Fan DJUR, ens husdjur, ens familjemedlemmar. Ne usch bläsch å blusch å fy fan x(. Skulle nån göra så mot min hund så finns det inga som helst gränser för va jag skulle göra alltså. BLÄÄÄÄÄÄ!!!!

2008-11-13 | 16:49:43
http://luzzis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback