Svordom svordom svordom

Dagarna gåroch jag lyckas alltid hitta på något att fylla dem med, förutom idag och igår, för jag har endast intagigt ryggläge.

Förra Lördagen var det Halloween, ganska svårt att undvika eller hur? Dagen innan hade jag turen att träffa min älskade syster som jag avgudar, hon sov över hos mig och J tills på lördagen. Ingen syster är bättre än min syster.
På lördagen samlades ganska många hos mig innan vi skulle gå till L för att sexa loss. Dock var vi 4 tjejer som skulle göra sig iordning, men 2 speglar, ganska ont om plats kan man påstå. Runt halv nio tiden kom vi iväg till L, och fan vad skoj det var, de var en kväll att minnas till dödagar. Jag hade köpt en french maid klänning tidigare och tyckte att det var dags att använda den, dock lyckades jag dra sönder tyllet på klänningen de första jag gjorde tack vare en spik som fanns i L's dörr öppning till köket. Skit förbannad blev jag...för jag hade pungat ut med ganska många kronor på den klänningen.
Kvällen blev lyckad, tiden försvann så fort,. fruktansvärt fort alltså.
Dagen efter mådde jag inte alls bra, men bättre än J mycket tack vare att jag fick ligga kvar i sängen medan han skulle åka till jobb.

Och visst är de trevligt att må dåligt? så jag tänkte "why not" och gjorde om samma sak denna lördagen. Dock spenderade vi denna lördag på vemdalsskalet. ´Jag skulle inte med, för jag ville verkligen inte må piss, men när jag va ensam i lägenheten så svor jag lite åt mig själv och fick plats i bilen upp till forum.
Jag önskar att jag lämnat kordet hemma för det blev en j*vla massa besök i baren och köpte åt en massa folk (givmild som man blir på fyllan) träffade människor jag inte sett på ett bra tag. Dansade och hade de i överlag otroligt roligt.
Den dumaste raggningsrepliken den kvällen var:

- Det är mycket björnar här uppe va?
-Ja de är de..
-Jag skulle lätt skydda dig mot en björn.
-Jag kan skydda mig själv

Samtalet sluddrade lite, men de är svårt att uttrycka de i text :P  Men just de där samtalet fick mig att le, till och med igår när jag mådde pissdåligt. Men de är endast en persons raggningsrepliker som funkar på mig, men numera har han avancerat till ett ögonkast. Allt jag behöver för att smälta.

På vägen hem mådde jag urk, och självklart fick jag sitta i skuffen, och de gjorde de inte bättre för jag va tvungen att stanna bilden... 2 gånger... och spillde ner mig själv med cider.. och deckade... Som tur var innebär deckande att man kommer fram mycket snabbare.

Tack för två roliga helger.. nu går jag i ide


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback