The weekend is finally OVER

Torsdag:

Elin bjöd mig och J på grillning tillsammans med E, M, F. (Roligt om det varit EMD va ;) hah) Efter grillningen var det planerat att åka till Sälen och möta Borlänge folk, jag hade ingen lust att åka till Sälen bara för att vända och åka tillbaka lika snabbt igen så jag stannade hemma.
Sent på natten kom de hem igen, och jag missade inget speciellt.

Fredag:

Grabbarna skulle ha pokerkväll, så jag och Revan kom på att vi skulle sitta hemma och bli lite lulliga, självklart tyckte jag. Vi drack, lyssnade på musik och småpratade. Vid 8-9 kom vi på att de skulle vara skoj att dra på skalet. Vi frågade om Luz gick med på att skjutsa ytterligare två fulla människor. Det gick bra, vi erbjöd maddes bil och fick följa. När vi kom till Ulvkälla där födelsebarnet (F) och hennes vänner befann sig så var inte allt en dans på rosor, redan där stressades allt upp och det blev ett flertal resor hit och dit innan vi över huvudtaget hade lyckats passera OK.
När allt började skulle vi vara 8 i bilen och det slutade med att vi var 5. När vi väl kom upp på skalet så var det som vanligt svårt att ta sig fram, jag fick en utskällning på dansgolvet av två tjejer utan att veta vad fasiken jag gjort?? "vad fan håller du på med? Hur gammal är du egentligen?" Eh OK? Hur gamla är ni om ni inte kan acceptera att dansgolvet är smockat? Gah jag blev SKIT irriterad! Och om jag får en hård armbåge i ryggraden är jag inte den som är rädd för att dunka tillbaka! Skyll er själva.

Gick runt ett tag, försökte hitta dem vi åkte dit med, fick mig en dans på dansgolvet, en öl uthälld över axeln och magont så jag trodde jag skulle krevera. Jag ringde till och med mamma för jag ville hem när jag fick så ont..

Vid 3 tiden hälsade vi på grabbarna som fortfarande spelade poker och sedan deckade jag.


Lördag:


Ringde mamma och kollade om jag var körduglig: vänta två timmar till. Åkte hem och försökte hjälpa mamma bygga ihop hennes nya växthus, 1000 miljoner små delar som inte alls var roliga en dag efter utekvällen.


På kvällen kom flickorna L. M. S förbi så tog vi några groggar, lyssnade på musik och drog på knuten, mycket flk träffade kära klasskompisar och hade skoj, dock var jag så trött och less så jag vände snabbt klacken hemåt igen, med L som följeslagare.


Söndag:


En promenad med favvo L. Dock inget mer.


"He's just not that into you"

Oj oj.. mkt spännande har hänt, men jag får börja beta av det pö om pö.

Kollade på den nya filmen med bland annat J. Aniston i huvudrollen. En film gällande relationer:
 Ett par som varit tillsammans 7 år utan frieri, medan mannen är nöjd med det så längtar kvinnan efter ett bevis på kärlek.
Ett gift par som precis har flyttat in i ett nytt hus som håller på att bli renoverat, är det lögnerna om att sluta röka eller är det otoheten som sätter punkt?
En kvinna som förtvivlat försöker förstå signalerna som männen ger, vilken skillnad det kan vara på "det var trevligt att träffas!" och "vad trevligt att träffas!" eller vilka som verkligen kommer ringa igen.
En kvinna som faller för en upptagen man, medan hon har, en för många ouppnålig, man som avgudar varje steg hon tar.
En kvinna som endast lyckas få kontakt med män via våra nu mera tekniska föremål.
Och en man, som inte längre kan läsa tydliga signaler som sänds ut för honom själv.

He's just not that into you är en film som både berör och sätter tankarna på fullvarv, för nog är det så att vi redan från barnsben har lärt oss att acceptera att någon kan vara elak mot en, och ändå hoppas på att detta beteende betyder något annat?

Hoppas ni ser den, bättre sent än aldrig.

Come on!

Nu börjar de bli lite intressant hur mitt liv skall utvecklas efter denna vecka. Min sista dag på detta jobb är på söndag (egentligen på torsdag pga att jag är ledig de tre sista dagarna) Sedan åker vi till Åre på en firmatimeout skulle jag vilja kalla det. Och efter de är de tomt tomt tomt på mitt schema. Vad göra?

Det "normala" livet utanför jobbet vet jag inte riktigt vad jag ska säga om, det har varit stormigt ett bra tag, försöker hantera det på bästa sätt men det verkar som om de inte blir lätt. Men man måste kämpa för saker och ting, det kommer inte som en dans på rosor, ibland trampar man på en törn och då blir de att försöka få igång rytmen igen.

Det enda som jag verkligen glöder för just nu är att fixa iordning de där partyt som jag skulle haft (mitt 20 års kalas) och jag vill verkligen att det ska gå av stapeln. Och 36 personer av de jag känner och vill umgås med. Gud vad jag ser fram emot det!!!


Focus baby!

Glad påsk allihop.

Lång fredag dag:

En vanlig dag på jobbet, fullt upp, stressigt med alla som vill ha skipass kort etc. Allt ska gå så snabbt som möjligt och det var endast jag och Elin som jobbade, helst skulle vi ha varit 3 på morgonen så att de hade gått snabbare att få ut alla i backen. Jag fick en utskällning av en gäst som hade handlat skipass dagen innan, han var förbannad över att jag inte hade sagt att det var ett lägre pris för seniorer. Men ska jag fråga varenda människa som ska handla om de är si eller så gammal? Det står ju på prislistorna vilka "åldersgränser" som finns. Om jag frågar vissa så blir de ju förfärade över att jag tar upp det om de inte är seniorer, och oftast så är seniorer väldigt nogranna med att berätta att de är just över 65 och att de ska ha billigare. Det gjorde mig ganska uppgiven när jag fick de slängt i ansiktet för han sa verkligen att det var mitt fel, att jag var ansvarig att jag hade kostat honom 100 kronor för mycket etc. OMG! Men självklart ordnade jag så han fick tillbaka de kronorna men ändå.

Jag och Elin (jag tvingade Elin att delta) satt och planerade mitt kalas som jag egentligen skulle ha för två år sedan, hon satt snällt och hjälpte mig göra en gästlista inför middagen och sedan vad menyn egentligen skulle innehålla. (Även om kalaset inte ska vara nu, så vill jag vara förberedd) På gästlistan blev det tillslut 36 st, och de är endast över middagen, sedan kan de ju tillkomma folk efter middagen när själva partyt drar igång.. oj oj oj. Någon som känner att de vill hjälpa till och städa dagen efter?
Jag satt och räknade på kostnaden som kommer bli och lokalen kostar ju lite, sedan tillkommer matkostnad och dryck kostnaden. Jag vill inte vara en snål värd som säger åt alla att de ska ta med egen dryck, inte för själva middagen iaf, efter den kan jag inte hålla med dryck, för om man har i tanken att nio flaskor vin gick åt på en middag på 4 personer så blir det väldigt kostsamt att hålla 36 personer nöjda och fulla. Nepp så blir de inte! Hehe
Och jag måste ha musik! aja allt faller säkert på plats tids nog. KOM GÄRNA MED FÖRSLAG!

När jag och Elin var på väg hem från jobbet så sipprade de in en äcklig lukt i bilen som kom från framförvarande bil. Urk vad illa den luktade!
Jag:
- Visst är de här man stänger av luften? *stänger av*
Elin:
- Ja men vi kan ju veva ner rutan också..

Haha Elin, de var så roligt att jag höll på att kissa på mig!

Långfredag kväll:

Åkte till sveg efter att jag avnjutit en middag med mamma, helena och anders. När jag kom fram så anlände även L från härdal. Vi hällde upp ett varsittglas vin och L fick hålla mig sällskap medan jag tog mig ett bubbelbad (jag frågade faktiskt om hon också ville bada)
Kvällenfortsatte med mer vin och en massa fotografering. Vi försökte göra lika roliga bilder som vi gjorde en annan drinkkväll, men kvällens bilder blev inte alls så bra. Det bästa var nog när vi muppade oss regält, älskar våra mupp bilder! L stod för kvällens sminkning och när vinet var slut så kom en full J hem.. han däckade på en gång, så vi satt och pratade ett tag till och sedan kunde vi inte sluta gäspa så då var det godnatt.
Tack så mycket för en skit rolig kväll!

Puss!


Macho macho meSom ni såg i mitt förra inlägg så är jag helt såld på maskerad, varför kanske ni undrar, men då ska jag berätta för er att de är de roligaste som finns, man får vara någon annan för en kväll. Man behöver inte bry sig om så mycket annat än att ha en dräkt. Och de är så otroligt roligt att gå in i den rollen som man valt att klä ut sig till. Its excellent!

Jag följer Luz tankar och känner att pilot kostymen nog får bli min nästa utstyrsel. Även om jag har lättare att fylla ut den dräkten än vad den där modellen har.
Jag kände igår när jag visade upp bilderna att jag har nog en fantasi om att ha ett mer manligt yrke, lite mer macho macho ;) Visserligen skulle jag nog skrika som en gris om jag var polis och någon siktade med en pistol mot mig, och mest troligtvist skulle jag gråta om jag satt bakom styrningen till en boeing och mest troligt vist störta hela planet. Men de som är bra med dräkten är att man inte behöver ha de ansvaret utan bara vara del i en fantasi.


Japp nästa gång får de bli pilot.. jag gillar hatten, yeah!
Förra gången var jag ju trots allt en städerska (french maid) och tyllkjolen revs sönder på en gång jag kom hem till Luz på en lömsk spik i dörröppningen.. snacka om otur.. Ingen tyll denna gång!
Finns många roliga maskeraddräkter på www.bodega.se

Vem ska jag vara?

Ligger och tänker på årets kommande halloween, och jag måste ju förbereda mig redan nu.. Om jag inte ser till att jag får ha egen maskeradsfest.. så jag lägger upp lite bilder på olika dräkter ja skulle vilja använda mig av, så får ni bestämma vilken outfit som är roligastPolis, pilot eller flygvärdinna?

 ELLER:


sjuksköterska, marin eller grek?

Har en massa andra planer också... men de kommer vi till sedan ;)

You can't play on broken strings..

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Jag har så många frågor, så mycket som behöver ventileras, så mycket jag vill ha svar på. Men de är så svårt att få ut det. Jag vill inte gå och älta det, men samtidigt så blir det lätt så om man inte kan ta upp det. Hur kan man bara gå vidare och vissla som om det inte hänt? Jag står fortfarande i mitten och undrar. Jag kan inte bara kliva upp en morgon och det har försvunnit ur mitt minne, och bete mig som om de aldrig hänt, för det är viktigt för mig. Det här är otroligt viktigt för mig. Det är mitt liv det gäller.
Jag vill inte dra ett svart moln med mig vart jag än går, jag vill njuta av det som händer dag för dag.


PISS OFF, Jag menar det!

Gud vad arg och uppgiven jag är nu, ska det vara så här? ska de ALLTID vara så här? Min mamma är arg till och med, då har man lyckats bra.
Jag vill inte låta som en svartsjuk jävel nu men jag accepterar inte att någon jävla idiot sitter och säger inför vänner till mig att de ska hem och ligga med MIN pojkvän! MIN POJKVÄN! Då är de inte många hästar som är hemma i det stallet.
Visst gör de fine. Snart orkar jag inte bry mig nå mer. Snart kommer jag ge upp allting. Jag har tillräckligt mycket problem jag vill inte veta av någon falsk jävla människa som jag måste välkomna in i mitt hem och sedan säger sådant skit till mina vänner gällande min pojkvän. Jag litar på Johan de gör jag, men jag tänker inte stå ut med den falska jävla människan en minut till!

Jag ORKAR inte med det livet!

Jag skulle inte vilja ha en vän som försökte förstöra för mig, jag hade aldrig accepterat de av en vän. Det är ingen vän. och att jag ska behöva vara tyst gällande det gör mig så förbannad att jag önskar jag fick slå någon gul och blå!


Vill ha vill ha vill ha!

Nytt ha begär skapades idag på jobbet, kollade in på onlys hemsida, de skulle jag INTE ha gjort, fan också!
Men skåda dessa underbara saker... jag måste ju, verkligen MÅSTE JU, ha den skinnjackan, inte sant?
Snälla säg: såklart du ska ha den!
Annars vet jag inte vad jag tar mig till, den är ju så fiiin. Jag vet att jag precis har bokat thailandsresa... och jag ska absolut inte köpa nå skor innan jag varit där.. men denna jackan är ju såååå fin!
Kolla kolla kolla!
Och mitt skärp har gått sönder, helt sönderanvänt.. de måste jag ju också ha då.

Varning

RSS 2.0