Focus baby!

Glad påsk allihop.

Lång fredag dag:

En vanlig dag på jobbet, fullt upp, stressigt med alla som vill ha skipass kort etc. Allt ska gå så snabbt som möjligt och det var endast jag och Elin som jobbade, helst skulle vi ha varit 3 på morgonen så att de hade gått snabbare att få ut alla i backen. Jag fick en utskällning av en gäst som hade handlat skipass dagen innan, han var förbannad över att jag inte hade sagt att det var ett lägre pris för seniorer. Men ska jag fråga varenda människa som ska handla om de är si eller så gammal? Det står ju på prislistorna vilka "åldersgränser" som finns. Om jag frågar vissa så blir de ju förfärade över att jag tar upp det om de inte är seniorer, och oftast så är seniorer väldigt nogranna med att berätta att de är just över 65 och att de ska ha billigare. Det gjorde mig ganska uppgiven när jag fick de slängt i ansiktet för han sa verkligen att det var mitt fel, att jag var ansvarig att jag hade kostat honom 100 kronor för mycket etc. OMG! Men självklart ordnade jag så han fick tillbaka de kronorna men ändå.

Jag och Elin (jag tvingade Elin att delta) satt och planerade mitt kalas som jag egentligen skulle ha för två år sedan, hon satt snällt och hjälpte mig göra en gästlista inför middagen och sedan vad menyn egentligen skulle innehålla. (Även om kalaset inte ska vara nu, så vill jag vara förberedd) På gästlistan blev det tillslut 36 st, och de är endast över middagen, sedan kan de ju tillkomma folk efter middagen när själva partyt drar igång.. oj oj oj. Någon som känner att de vill hjälpa till och städa dagen efter?
Jag satt och räknade på kostnaden som kommer bli och lokalen kostar ju lite, sedan tillkommer matkostnad och dryck kostnaden. Jag vill inte vara en snål värd som säger åt alla att de ska ta med egen dryck, inte för själva middagen iaf, efter den kan jag inte hålla med dryck, för om man har i tanken att nio flaskor vin gick åt på en middag på 4 personer så blir det väldigt kostsamt att hålla 36 personer nöjda och fulla. Nepp så blir de inte! Hehe
Och jag måste ha musik! aja allt faller säkert på plats tids nog. KOM GÄRNA MED FÖRSLAG!

När jag och Elin var på väg hem från jobbet så sipprade de in en äcklig lukt i bilen som kom från framförvarande bil. Urk vad illa den luktade!
Jag:
- Visst är de här man stänger av luften? *stänger av*
Elin:
- Ja men vi kan ju veva ner rutan också..

Haha Elin, de var så roligt att jag höll på att kissa på mig!

Långfredag kväll:

Åkte till sveg efter att jag avnjutit en middag med mamma, helena och anders. När jag kom fram så anlände även L från härdal. Vi hällde upp ett varsittglas vin och L fick hålla mig sällskap medan jag tog mig ett bubbelbad (jag frågade faktiskt om hon också ville bada)
Kvällenfortsatte med mer vin och en massa fotografering. Vi försökte göra lika roliga bilder som vi gjorde en annan drinkkväll, men kvällens bilder blev inte alls så bra. Det bästa var nog när vi muppade oss regält, älskar våra mupp bilder! L stod för kvällens sminkning och när vinet var slut så kom en full J hem.. han däckade på en gång, så vi satt och pratade ett tag till och sedan kunde vi inte sluta gäspa så då var det godnatt.
Tack så mycket för en skit rolig kväll!

Puss!


Kommentarer
Luz

Va är det för party du ska ha :)? Jag är på att hjälpa me städning dan efter, lätt ;)!! Hahaha alltså 9 flaskor vin på 4... jag kommer aldrig sluta undra hur tusan vi lyckades me det s. Folk blir chockade när dom hör det hehe. Det va precis som att man va uttorkad å inte hade druckit på en vecka. Tack själv för en fantastisk kväll å jag tycker vi lyckades få till riktigt bra bilder men inga kan slå dom från ifjol ;)! Puss <3

2009-04-12 | 11:13:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback