Hur kan det vara möjligt?

Gud, låg och lyssnade på The voice nyss där Josefin gav en möjligheten att argumentera sig till att vinna hennes pälsjacka  och Britney parfym.
Jag skyndade mig ur sängen (trots att jag typ sov..) och började skriva en bra anledning för mig att vinna pälsen.. dock märkte jag att när jag klickat på skicka så kom många andra inlägg dit... men inte mitt? Så jag blev irriterad och skrev ännu ett inlägg.. fortfarande inte så jag kunde se det, vilket resulterade i att nu sitter jag här och känner mig irriterad.

Haha

Godmorgon på er alla!

En kväll..

På fredagen när jag och mor återvände hem var det dags att göra sig redo för en utekväll då de är avslutning på "storön" (folkparken som ligger här). Det är inte mycket som händer här i krokarna, och det är otroligt tråkigt att inse att utelivet här omkring är mestadels hemmafester då de "krogar" som finns här sällan arrangerar några utekvällar. Det brukar oftast vara att man samlas på den lokala pizzerian om det är helg och man är sugen på en öl eller två. Så nu när folkparken avslutar sommaren (med möjligtvist 3-4 event i bagaget) så var det många som ville ha en ordentlig kväll ute, jag själv var en av dem.

Jag var väldigt opepp på att överhuvudtaget gå ut då jag anser att dessa event som tidigare har hållits har varit väldigt tråkiga då de alltid är samma saker som sker. (ett dansgolv med band, ett disco golv och en fullpackad bar med uteservering) Men senare när Madde anlände så började hennes partyhumör smitta av sig på mig och rätt som det var så såg jag fram emot att dansa och ha kul. Det värsta var dock att M tog fram minthu flaskan och bjöd på shotts. Jag har sagt flera gånger att jag inte vill dricka för mycket utanville njuta av en trevlig kväll. Men då glasen fylldes så var jag dum och drack dem.. Mitt alkoholsinne är dåligt och min tollerans nivå är väldigt låg, så när vi väl tog oss ut så var fröken Kristina redigt påverkad. Vissa beslut får man verkligen ångra.

Jag hade en sådan ångest när jag vaknade imorse och insåg att jag inte hade särskilt starka minnen från kvällen, och jag har ingen aning om vad jag sagt till folk, jag kände mig mestadels som om jag inte hörde hemma där och därför känns det ännu jobbigare att jag inte kommer ihåg vilka jag träffat.
Jag ramlade, jag skrattade, dansade och pratade... Men vad jag sa, det kommer jag antagligen aldrig komma på.
Om jag var elak, sade något dumt, gjorde något dumt så ber jag om ursäkt.

När jag senare tog en taxi hem (tror det var vid 1 tiden) så hade jag väldigt ont i fötterna, jag hittade inte nyckeln i jackan vilket resulterade i att jag slet upp alla saker som jag hade i fickorna och lät dem falla till golvet och när jag vaknade märkte jag att min kortficka låg utanför dörren, kvar på golvet. Tur att ingen tagit den.
Jag var väldigt hungrig när jag kom hem så jag ställde mig och skalade potatis, kokade den och stekte en schnitzel.. Avancerad fylle-mat va? Dock lutade jag tallriken förmycket så mycket av maten hade jag spillt i sängen.. (men tagit upp de såklart)

Urk, det finns en anledning till varför jag sällan dricker, gårdagen bevisar att jag ska fortsätta hålla mig lugn.

Idag var en bakisdag som heter duga och jag låg i sängen länge, Luz gjorde mig sällskap och tillsammans hade vi 6 L cola att dricka.. Illa jag vet..

Vår stuga, vår fristad.

I torsdags for jag och min älskade mor till vår sommarstuga i hälsingland och var beredda på att ta i med hårdhanskarna. På grund av att vi inte har tid att vara där så ofta (och på grund av att vi tidigare tagit bort träd på tomten) så har gräset blivit hiskeligt högt. Min mamma har en förkärlek till att plocka svamp, så jag sa åt henne att hon kunde åka ut i skogen och göra det hon tycker om så kunde jag ge mig på gräset med trimmern. Efter cirka en och en halv timme så kom mamma tillbaka från svampskogen och jag hade precis kört fast med trimmern igen.. Gräset var så högt så det lindades runt trimmern (som i vanliga fall kapar gräset galant) och det resulterade i att trimmern lade av.. och jag fick stå och dra loss lindat gräs från den i en minut..
Svettigt var det och när jag tog paus så skakade armen av utmattning.. det hade jag inte räknat med. Mamma gjorde även hon ett försök på monstergräset men  vi fick helt enkelt inse att vi behöver den andra trimmern, med en ordentlig klinga istället för ett snöre.

Min hund var orolig att vi skulle åka ifrån henne så hon låg i bilen mestadels, och om vi stängde bildörrarna så hon inte kunde hoppa in i bilen så låg hon bredvid bilen, snacka om att vara envis.
Men hon kunde efter ett tag slappna av och låg och myste med mig  soffan istället framför TV'n.

Vi åkte sedan ner på staden och handlade en väska som vi ska ha när vi åker till min syster i mexico, onödigt att dra runt på en resväska när man ska resa runt.
Vi hade en ordentlig tur och hittade en väska på 70L under tusenlappen, medan resten av väskorna kostade närmare 2000 i den storleken (även mindre, lustigt)

Tack vare väskan så känns mexico turen mer verklig, dock har vi inte beslutat när vi ska åka då de är mycket som ska passa.
Men jag är ganska säker på att det kommer bli av.

Mamma gjorde en välförtjänt investering i sig själv och köpte en ukelele, en babyblå så jag väntar bara på att hon ska spela en trudelutt för mig.

Jag älskar vår sommarstuga, man blir så lugn när man är där. Lycklig helt enkelt. Många sommrar har vi spenderat där, och jag kan bara säga att den stugan är en stor del av mig, och den har gett mig fina sommarminnen.


Tio anledningar

Jag har förstått att det kan verka ytligt och kanske även löjligt att jag har satt upp ett mål för mig själv när det gäller min vikt. Och därmed känner jag att det kan vara bra att berätta just varför jag vill gå ner så pass mycket. Tio kilo låter väldigt mycket för vissa, och jag inser själv att tio kilo ifrån min kropp kommer göra en ganska stor skillnad, men samtidigt är det för min skull. Jag sätter hellre ett högt mål och kommer halvvägs än att sätta ett realistiskt mål för jag känner mig själv, ett realistiskt mål är tråkigt, jag kommer inte se det som en utmaning och därmed strunta i det.

Därför kommer jag ge er och mig själv tio anledningar till varför jag vill gå ner i vikt, en anledning per kilo. Här kommer dem (ingen speciell ordning på listan):

[1]   -   Känna mig bekväm
[2]   -   Självsäkerhet
[3]   -   Bli mer propotionerlig
[4]   -   Mer positiv och utåtriktad
[5]   -   Kunna använda de kläder jag redan har
[6]   -   När jag vägde det förut så var jag nöjd med mig själv
[7]   -   Orka göra mer, bli mer aktiv
[8]   -   Gillar utmaningen
[9]   -   Självförtroende
[10] -   Hälsosammare

Anledningen till att jag skrev hälsosammare är på grund av att jag har sett t.ex på "biggest loser" på kanal 5 och sett vad bukfetter gör mot våra inre organ, hur hjärtat ovh lungorna får kämpa för att göra "sitt jobb". Jag anser inte att jag själv är fet och jag anser inte heller att drastiska åtgärder behöver göras i mitt fall. Men jag vill verkligen känna mig positiv, snygg, sexig och bekväm med mig själv. Jag har haft problem tidigare vilket har resulterat i en dålig självuppfattning, men jag känner att detta är något jag vill göra. Och istället för att säga:"du behöver inte göra det" så vill jag höra att jag kan göra det, att jag ska göra det för mig själv om jag vill det. Och om det nu blir så att jag inte når det målet nu på engång så kanske jag kommer en bit på vägen, och det kanske jag blir nöjd med. Vi får se med tiden. 

(Kanske viktigt att tillägga att mitt BMI kommer fortfarande vara normalt, inte underviktig eller liknande och det anser jag är en viktig punkt i det hela)

Hur ska de gå med K?

Utmanad av: Luzzis

Regler:


Det här är svårare än du tror! Utmana fem personer.

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.

Alla svar måste vara riktiga, hitta in på ord eller ljud!

Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar
med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får inte skriva samma svar två ggr!

  

Lycka till!


1. Vad heter du? Kristina

2. Ett ord på fyra bokstäver: Kyss

3. Flicknamn: Karoline

4. Pojknamn: Kasper

5. Yrke: Konditör

6. Färg: Kastanjebrunt

7. Klädesplagg: Kallingar

8. Mat: Kebab

9. Sak i badrummet: Kajalpenna
10. Plats/stad: Karlstad

11. En orsak att vara sen: Klev i hundbajs
12. Något man skriker: Kör för f*n normalt!

13. Något man dricker: Kahlúa likör

14. Band: Kizz
15. Djur: Kanin

16. Gatunamn: Kyrkgatan

17. Bil: Kia

18. Sång: K-dela - daddy yankee

19. Aktivitet med mer än en deltagare: Kramas


Jag utmanar:

Syster
Emelie
Frida S
Frida E
Lena


Mad men

Igår påbörjade jag en "mad men" maraton, de är en serie som visas på kanal 5 sent på söndagarna. 50-60 tals serie som skildrar arbetslivet och familjelivet, kan man skilja på jobb och fritid? Vilka regler gäller när man har sagt hejdå till familjen för dagen och klivit in på kontoret. Serien kan kännas långtråkig i vissa lägen, men intriger händer titt som tätt.
Jag har sett första säsongen och smygstartar på säsong nr två.

Intressant och ett bra tidsfördriv.


Åhh..

Denna klänningen gör så att jag får rysningar. Jag skulle kanske inte kunna bära upp den som hon kan, men jag skulle fan i mig försöka så gott det gick ;)


Godbitar

Hittat lite fint från Nelly som jag vill visa upp.. Så titta noga.

De i mitten har verkligen fångat mitt intresse, den svarta var ju underbar: UNDERBAR. Synd bara att de som man tycker om är dyrast.. dessa dyrgripar kostar 699 kr st ( de i mitten alltså) och de är självklart dem jag är extra förtjust i.. men men, drömma kan man ju ;)

Det är nästan så att jag kan inbilla mig att de är jag som har dem på mig.. trots att de skulle se liiite annorlunda ut.. hehe.


Racing eller ?

När jag åkte tillbaka mot Sveg i lördags så kom jag ikapp en passat som körde mitt i vägen och genade regält genom kurvorna. När jag försökte köra om gasade den jäkeln, sådant tycker jag inte om, dessutom vill jag inte ligga bakom någon som håller på och kör som han gjorde, så tillslut lyckades jag köra om, och då hängde den andra bilen på.. Blinkningar med helljus etc. Han körde om, och sedan körde jag om.. När jag nådde S så trodde jag att jag skulle slippa honom, men sedan såg jag att den andra bilen lyckats hinna i kapp och låg bakom, förföljde mig när jag körde igenom S och parkerade, vände om och körde förbi. Hade du skoj?

Unknown

Fick en kommentar för ett tag sedan, och det som stör mig är att jag inte vet vem de är som skrivit den, vem vågar inte skriva vem de är ifrån? Vem kan ge tröstande ord /komplimang utan att vilja avslöja sig själv? Vem vill leka gud? Utan avsängare är det mer som tomma ord, nästan lite läskigt.

Postat av:

Men du fröken.. Även utan smink är du snyggare än dom flesta i Sveg. ÄVEN dom som har smink. Förstår hur du känner, för känner man sig tjock så spelar det ingen roll vad nån annan säger. Men det ska du veta: DU ÄR SNYGG, SKITSNYGG t.o.m!
/sagt av den som du nog minst anar vem det är..

2009-08-05 @ 12:26:16

Nå?

Kom fram, kom fram..

Pyttsan!

Det är blandade känslor idag, ena halvan är skit förbannad och andra sidan är skitglad. Så jag ska skriva om de båda och dela upp det så att vanligt folk kan förstå.

Förbannad:

Jag är förbannad över hur folk kan ta andra för givet, hur allt ska vara så jävla OK hela tiden, de är det INTE! Jag är förbannad över hur "vänner" beter sig mot varandra, precis som om de gick i högstadiet. Jag är förbannad på folk som inte inser vilket alkoholsinne som de har. Och jag är förbannad på den idioti som vissa kommer dragande med. Vissa vänder verkligen kappan efter vinden och kan inte stå för sina handlingar och det gör mig riktigt förbannad. Man ska ta vara på de vänner man har, man ska inte gå bakom ryggen på dem och man ska inte överge dem. Jag tycker det är falskt, jag tycker det är lågt och jag tycker att vissa har rätt att bli förbannade, man kan säga förlåt istället för att hitta på idiotiska bortförklaringar.

Moralkaka!

Lycklig:

Igår var jag ute och gick min runda som vanligt, jag pinnade inte på som jag brukar utan gick mest och funderade, kände efter hur kroppen jobbade (mitt färska skavsår gjorde sitt också) . Idag hade jag fått ett så fint mail på facebook, en ung beundrare som sett mig vara ute och gå (4 år, men de gjorde ingenting) och de orden spred lycka i kroppen.  jag blev så lycklig och sätter värde på varje ord. Smilet jag har i ansiktet nu räcker från öra till öra.
Det krävs inte mycket, men komplimanger får en att andas lättare och slappna av. TACK.

På´fredag är det avslutning på storön, jag ska gå, men jag har ingen lust att bli apradar, jag är rädd att jag kommer svimma och jag vill bara gå ut för att känna lite som förr. Dock kommer jag sakna min partyprinsessa..

Sega dagar

Som sagt så är jag väldigt seg om dagarna så igår sov jag länge och sedan åkte jag upp till svärföräldrarna och hälsade på Em och Madde ett tag. Men jag kände hur energin bara rann bort och åkte därför hem och sov ett tag till. På kvällen kollade jag på "Män som hatar kvinnor" den filmen är riktigt bra. I vissa stunder gömde jag ansiktet under täcket för vissa scener är så hemska, man blir så förbannad.
Men de jag tänkte på efter jag sett filmen var att vid varje tillfälle som män förgriper sig på eller skadar kvinnor av sådant hat, så växer hatet hos kvinnor, kvinnor som hatar män.. Det kan man tydligt se i filmen. Och på något sätt så känns det som att L i filmen, saknar tillit till män helt efter vad som hänt både henne och hennes mamma. Och det blir så fel, oftast ser man män som en skyddande och kraftfull individ, som man kan lita på, men när sedan sådant hemskt sker, så försvinner den tilliten som man har, fadersgestaltens glans mattas av och man blir misstänksam mot alla. L i filmen fick mig att tänka väldigt mycket.

Em har fått mig att vilja teckna igen, och jag blir så glad! Det har jag inte gjort på länge, bara kladdat utan fantasi.. men nu de två senaste dagarna har jag varit jätte fokuserad och det känns jätte bra. Ska lägga upp bilder på skisserna sedan.

Just nu sitter jag hemma hos min kära mor och kollar på TV, och skriver lite med J på msn, saknar den karln. Men man får hålla ut. Mamma bjuder på fin middag som vanligt, de är så skönt att vara hemma, inte göra något speciellt och bara prata. Älskar min familj!


Tyst, jag tänker..

Jag har känt mig nere ett par dagar nu, precis som om jag håller på att bli sjuk.. men antagligen är det järnbristen som kommit ikapp mig igen. Sedan är det inte särskilt roligt väder ute för den delen heller.
Jag har precis kollat på mtv's hemsida och kikat på ett avsnitt av MADE, dans battle.. dock tyckte jag inte att de var så duktiga, och absolut inte när de hade chans att vinna 10 000 dollar.. shitt.. På en månad så tränade de 2,5 timmar om dagen, de borde ju ha varit skit duktiga tycker man.. men men.

För övrigt har jag spenderat dagarna med madde och stefan samt med emelie och madde x 2 . Trots att jag är allergisk så färgade jag och Madde håret, men jag färgade i min egna naturliga färg så jag fick bort de solblekta håret, ny fräsch start inför hösten liksom.. och madde färgade rött. Som tur var gick det bra, huvudsaken är att jag inte nuddar hårbotten med färgen så kan jag färga hur mycket jag vill, men de är lite trist det också. Jävla Matrix, deras fel att jag blev allergisk!

J har varit borta i snart en vecka och jag tänkte städa iordning lägenheten,. röja upp så allt var prima, men jag har ingen ork.. jag orkar nästan inte ens klä på mig om dagarna.. Men så fort jag orkar, kommer jag göra det, vill att det ska vara härligt för honom att komma hem igen.. en vecka kvar.

I miss you..

Rumpdans och Loka?

Några dagar har passerat igen, jag är dålig på att ta mig tid och sätta mig ner och skriva lite, men jag antar att man kan se de som att jag har fullt upp... eller bara lat.
Iallafall så är svärföräldrarnas kök så gott som blivit klart, de har lite små detaljer att göra så som lister osv men sedan klart, och fan vad fint det blev, perfa! Lite avis är man.. men man får väll leva med sitt egna gråa kök ett tag till. Och det är ju alltid kul att se förändringar lyfta ett rum.

För övrigt har de nog inte skett så mycket, vi lade de nya golvet i fredags. På lördagen följde jag Emelie och Madde till Sundsvall och kollade lite i affärer. E hade en massa presentkort på en massa affärer som hon ville bli av med och jag skulle köpa ett nytt skärp. Förra året den här lördagen åkte jag också till S, men tillsammans med Luz.. så börjar detta bli en tradition, eller var det bara ett sammanträffande?
Vi skulle åka klockan halv nio på morgonen, och halv var jag klar, men inte E&M de kom inte förens 40 min senare. När vi väl kom fram till Birsta så var det raka vägen till mat.. Tacos sitter förbaskat fint vissa dagar alltså.
Jag köpte två skärp.. båda på rea.. och sedan ett par leggings och ett linne. men där efter var det slutshoppat och slut på spenderar pengarna också. Men jag ångrar att jag inte köpte ett par skor som jag testade på bianco, de var sååå sköna! Jag är helt facinerad.
product view of: Pump w. sateen lace
De var mer lila än de på bilden och så sköna, de kändes typ inte att de hade klack, de var helt enkelt gjorda för mig! AHHH. Men 600 kr är inte en summa som jag har råd att lägga ut på ett par skor just nu... men om någon vacker själ vill göra mig otroligt lycklig så kan ni svänga förbi bianco och köpa dem, i storlek 37.. tack..

På kvällen så gick jag och J♥ hem till Linkan och satt där och drack lite vin och spelade spel, jag var helt slut så jag slocknade 5 min efter jag lagt huvudet på kudden.. Och vaknade av den trista insikten att J♥ skulle iväg på två veckors jobb.. Urk. Inget roligt sett att vakna på.

Men idag gjorde jag något som jag och J♥ har skjutit upp att göra i över ett år.. men jag kan inte skriva de på bloggen för jag ska se om J♥ ser det när han kommer hem, spännande. Jag tycker faktiskt att jag var duktig, om man bortser att jag gjorde några extra/felaktiga hål lite här och där innan.. som alltid. Och som tur är kom Linkan förbi och hjälpte mig.. annars skulle nog golvet vara försört efter att jag hade tappat hela skiten, nyfiken på vad jag gjort?? ..

Nu tycker jag att ni kan lyssna på den här låten och njuta lite av rytmen..

Saknar dig systeryster... ♥ Väldigt mycket!

Se upp

Jahapp nu har en vecka arbetlöshet vandrat förbi, men jag har haft fullt upp, de trodde jag inte.

I Söndags var jag och J bjudna på middag hemma hos mor, otroligt gott med soppa som förrätt och sedan grillad fläskfilé. Mums! Underbart gott, lever på smaken än i dag..
På måndagen åkte vi hem till svärföräldrarna och började riva deras kök. Medan grabbarna tog i med hårdhandskarna tog jag fram slipmaskinen  och slipade matgruppen som skulle målas om.

Våra dagar har spenderas hos svärföräldrarna efter det. vi har tapetserat, kaklat, bytt ut skåp, målat och sprayat. Och jag har varit delaktigt i nästan alla områden, förutom kaklingen..=)
Nu idag ska vi bara ordna nytt golv och sätta upp lister, så efter det anser jag att det är klart.
De har varit långa dagar och jag som har sådan dålig cirkulation eller vad de nu är har gått runt och huttrat hela tiden, Och de senaste dagarna har jag vaknat med halsont, not good.
Igår vid 7 -8 tiden bestämde vi oss för att avsluta dagens arbetspass och maud bjöd på röttvin medan loe och johan drack några öl.. vid halv tolv var jag helt slut så vi fick skjuts av Elin hem, tur de annars hade jag nog frusit fast i en rörelse,

Det har varit mycket att göra, flera personer som ska göra olika saker samtidigt men nu väntar jag bara på att filmen som johan ser på ska ta slut så vi kan ordna de sista som ska göras...

Där efter ska jag ta bilen mot hån och kolla posten och vattna lite blommor. Ge mormor lite fisk och prata lite. Men just nu... ska jag leta efter tjocksockarna för de behöver jag! Jäkla skit väder.

Too bad

Nu har det blivit lördag.
Igår jobbade jag min sista dag, buhu. Kändes skönt att gå hem efter jobbet, men sedan då? Jag får ju inte gå tillbaka. När jag insåg det var det inte alls så skoj längre!

Jag och J var bjudna på middag igår kväll, hos svärföräldrarna och middagen bestod av dagens fångst: abborre.
När vi kom innanför dörrarna blev vi direkt bjudna på en annan fisk som de fångat under dagens fisketur: gädda.
Jag tror inte att jag ätit gädda förut? eller har jag det? Iallfall så var den rökt, och fasiken vad gott det var. Rökt fisk är ju som godis. Bättre än chips och men choklad kan nog inget slå?`

Jag orkade inte ut och gå igår, var så himla slut. Och har inte tagit mig ut än idag heller. Men de kanske blir? Funderar på att åka hem till mor och umgås med henne.
J är på en boul match eller hur de stavas. och ska äta middag där. så jag antar att jag har hela dagen för mig själv =)

Nä nu ska jag försöka lyfta rumpan och börja städa lite, göra ett ryck.. eller slå på en film? Who knows. Men först: frukost!

Dear friends

Sitter och diggar till Nickelback, kan inte sluta lyssna på "something in your mouth" blir liksom glad av att höra den, härlig rytm i den. Tur att man har spotify.

När jag kikade runt på facebook så kom jag att tänka på min allra bästa och äldsta vän från hån. Freddan Persson. Vi blev kompisar direkt från start, på dagis var vi ett par. När F slutade på dagis och började i V-dalen så kommer jag ihåg att jag låg på en madrass (som man åker i backar med på vintern) och väntade på att han skulle komma med bussen. Vägrade gå in till dagis igen. Jag skulle vänta tills han kom tillbaka.

Puppy love,

Vi gifte oss, bakom en gammal lada på min gård, jag fick ringar av honom och vi hade jätte roligt. Vi var tillsammans ett bra tag, närmare 4-5 år? Men på den tiden var de helt OK att ha flera flickvänner/pojkvänner samtidigt, men vi höll ihop.

Vi har alltid hängtihop, ända tills han gick ut 9an och våra vägar skildes åt. Men som med de allra bästa vännerna så behöver vi inte alltid ses /prata med varandra för vi vet vart vi har varandra,.

Härlig kille, ni skulle alla älska honom!

Låt mig presentera: Freddan Persson, the best friend in the world!


Pow pow

När jag var ute och gick hittade jag den här låten på Ipoden (Lyssnade inte igenom låtarna innan.) Och den fick mig att typ vilja hoppa/dansa fram. Varför vågar man inte det? Motion skulle vara så mycket roligare då! Lyssna på den, refrängen är rolig!

One step further

Vaknade någorlunda tidigt (klockan 9 tror jag) J var upp innan mig men återvände snabbt till sängen och tog sig några timmar extra sömn, men jag kunde inte det så istället drog jag på mig lite kläder och fixade lite mer musik till min Ipod och traskade ut i solen, de första 300 m haltade jag fram, hade/har sådan fruktansvärd träningsvärk efter springmarchen trots att jag tyckte att jag stretchade, men antagligen inte tillräckligt. Jag funderade flera gånger på att vända om men grälade på mig själv och insåg att jag hade mig själv att skylla för värken och intalade mig att de inte skulle göra lika ont bara jag gått en bit, lite bättre blev det men inte mycket. Urk.
Jag fuskade alltså inte, jag tog stora brorundan och blev lite besviken på att det endast var ca 6000 steg.. lilla rundan var ju nästan 4000 och stora rundan är ju nästan dubbelt så lång? Mina haltande steg kanske inte räknades?
Aja ska väll se om jag orkar gå efter jobbet imorgon, eller om jag kommer hinna innan? Vem vet?

Idag ringde min älskade syster! Jag blev jätte glad! Dock jobbade jag så jag blev liksom stressad när jag insåg att jag inte stängt av ljudet på mobilen och sedan av att de stod att de var ett okänt nummer. Men tårarna var nära när jag insåg att det var min systers röst som lät i luren. Det kan jag leva länge på!
Tack syster och förlåt att det inte blev långvarig konversation! Men huvudsaken är ju att jag fick höra din röst och att du håller din blogg uppdaterad!

Imorgon är min sista dag på jobbet.. nästan så jag inte vill gå dit så jag kan skjuta upp det ett tag ;)
huvva!
Men men.. Hoppas att det fina vädret håller i sig.
Funderar att åka till sommarstugan en sväng efter denna vecka, härligt att bara vara där och läsa en bok eller något.

Hum..
Nu har jag något att fundera på.

Så typiskt..

Jag är inne i ett "Flow" just nu och hjärnan arbetar för fullt och jag är övertrött, försökte sova med det gick liksom inte.

Idag startade dagen tidigt, Johan vaknade runt 8, men gick inte upp fören vid 9 tiden.. och då vaknade jag och trodde att jag sovit bort hela dagen då det är sällan som J♥ kommer igång innan mig. Och jag blev lite förundrad när klockan bara visade 9. Så jag började med att äta frukost i sängen medan jag bläddrade igenom Tv kanalerna, men det är ju bara TVshops program som visas på dagarna så jag gav upp det ganska snabbt. Fick SMSavi att min nya kamera äntligen anlänt och kunde hämtas ut (YIPPEY!) Och den var riktigt fin! Liten och nätt.
Den hade inte alla specialfunktioner som den jag fick av mamma, (,som jag så klantit tappade i backen) men den tar foton jättesnabbt och i bra kvalitet.

Sedan när jag lekt lite med den så tog jag mig en promenad på "storstan" (Ironi), svängde förbi Hermanssons för att få lite tips om hur man ska göra för att måla om köksmöbler etc.. och köpte möbeltvätt.. eller vad det hette.
Svängde in på Ada och Arvid och testade lite jeansleggings som jag blev sugen på men beslutade mig för att inte handla. (Kändes bra)
Efter det tog inspirationen slut och jag traskade hem till J som även han var rastlös, så efter ett tag så bestämde vi oss för att åka förbi jobbet och köpa fotbollskrocket och hälsa på Hasse.
Vi spelade några omgångar och jag förlorade såklart medan Hasse och J♥ vann en varsin gång. Det var härligt väder så efter vi spelat och lekt lite så åkte jag och J♥ till V-sjön och badade i det icke så varma vattnet.

En härlig grillad middag återstod hos Hasse och sedan skjutsade jag dem till golfbanan där det var trubadur kväll. Jag åkte hem vid elva tiden för jag tänkte att jag skulle sova bort illamåendet som krypit sig på mig de senaste dagarna men jag hamnade framför en film istället.. och nu sitter jag här.

Jag var tvungen att ta ett kort på min T-shirt som jag haft idag, den är så typisk mig. Köpte den i Thailand och det var J♥ som sa att jag skulle köpa den.. han har vant sig vid att jag är besatt av skor... så så här ser t-shirten ut:Visst är den fin? Det står: "Love my shoes" på den.
Shortsen är gamla sedan jag var liten, med en bäbis mimmipigg på. hehe.(De är mina sovshorts, jag går inte ut med dem..men jag skulle nog kunna få för mig det lika gärna som att jag gick till skolan i pyjamas några gånger)

Party minnen?

När jag började gymnasiet så hade jag en riktigt bra lägenhet i ett område där de mestadels bodde gamlingar, detta kanske inte är det optimala för de flesta, men saken var den att de flesta av mina grannar var näst intill döv, så jag och min granne Angelica hade en massa roliga fester med båda dörrarna öppna, det var bara att gå emellan som man själv ville.

Jag hittade en låt idag som jag letat i flera år efter det, för den skivan som gick varm i min CD spelare (på högsta volym) var inte min... och den här låten var en av dem som jag har flest minnen till..
Dock var de mycket annan musik som spelades också, en annan goding: "Ska vi plocka körsbär i min trädgård?" haha.Fingerlickin'

Onsdag... eller ja, blivit torsdag.

Igår efter jobbet var jag helt slut, en massa spring runt hela affären, knuffande och puffande på vagnar fulla med nya varor och varför känns det som om det jag gör är i samma tempo som en snigel? Haha. Jag har inte vanan inne helt enkelt. Men på fredag är det min sista dag, känns skumt. Jag hade verkligen velat jobba lite till, känns härligt att ha något att göra om dagarna, prata en massa med folk, även om det bara är ett hej och berätta summan de ska betala.. Det känns liksom skoj.. och jag kan inte låta bli att sitta och småle för mig själv medan jag drar streckkoderna.. Vissa kanske inte ser det som världens roligaste grej att göra om dagarna, men jag ser det som en hobby.. Låter det konstigt?

5 Saker jag gillar med affärer:

1: Kolla på prislappar och se att de är billigare än vad man trott.
2: Se alla nya varor i plast
3: kolla på prislappar och inse att man har råd med varan
4: Hitta något som man letat efter
5: De fina skyltningen som de flesta affärer har


5 Saker jag gillar med att jobba i en affär:

1: Se alla nya varor innan andra ser dem..
2: Hjälpa kunder hitta de som de söker
3: Se att priset är lägre än vad man trott
4: Känna känslan när man lyckats packa upp varorna så de ser bra ut.
5: Känna känslan av att det inte bara är jag som gör av med pengar ;)


Jag hoppas jag får hoppa in och jobba igen, jag gillar jobbet, arbetskamraterna och att ha något att göra!

När jag kom hem från jobbet åkte jag och J♥ och handlade, gjorde middag och slappade framför TV'n.
Det kändes som om jag skulle somna vilken sekund som hellst och jag var tvungen att neka Ellionore en promenad efter middagen..
Men när energin kom tillbaka runt 9 tiden eller vad det var så kände jag bara att jag var tvungen att göra något, så jag snörade på mig mina gympaskor och försökte verka hurtig.
Och sprang lilla brorundan.
(Okej jag gick och sprang om vartannat för jag kommer inte orka springa hela rundan i ett streck på en gång.. det fattar till och med jag) När jag kom hem så kändes det otroligt bra, och kollade på stegräknaren och önskar att jag hade lyckats klämma in 40 steg till för då hade jag kommit upp i 4000 steg..
Och lilla brorundan är väll ca 2 kilometer eller?

Aja de kändes bra iallafall =)

D-day?

Jag vaknade av att jag hörde vibrationer i madrassen, första reaktionen var att jag försovit mig och att mina kollega skulle skälla ut mig för att jag var sen. Panikartat greppade jag telefonen men på displayen så stod det "Johan Älskling".. Klockan var närmare halv 7 på morgonen och jag kände en stor lättnad att jag inte försovit mig.
Efter ett kort samtal med J♥ så kände jag mig jätte pigg, dock visste jag att om jag skulle somna om så skulle det straffa sig. Jag låg och övervägde ett tag att jag skulle dra på mig träningskläderna och vara lite hurtig med en springtur..skulle detta vara D-day? när jag äntligen tog tag i mina egna problem? men efter ett tag med en tyst konversation med mig själv så förvandlades en springtur till en promenad.. som resulterade i att jag somnade om av obeslutsamhet.
Jag vaknade igen av alarmet... som snozades.. som snozades.. Oj då? När jag väl vaknade till liv så blev jag mestadels besviken för att jag var så förbaskat envis i morse, och att jag inte grälat lite mer på mig själv så jag hade tagit mig upp.

När J♥ jobbade borta på veckorna så brukade han skriva ett sms runt 6 tiden, och varje morgon så var det precis som om jag legat på helspänn för att höra de där vibrationerna från mobilen i sänghyllan så jag vaknade.. Mestadels av lycka för att få en fin morgon hälsning. Och en liten del av att jag inte ville sova förlänge. Så under den tiden var jag duktig och trotsade mitt sega morgonhumör och var ute och sprang.
J♥  frågade mig varför jag gjorde så och mitt enkla svar då var: "så att du har något att längta hem till". Men nu när sms:en har slutat komma på mornarna och överflödskilona har smygit sig på så lyckas mitt sengångar-morgonhumör ta överhanden och jag sover  som en stock.
Om jag fått samma fråga nu: Varför jag vill träna? så är det för min skull, för att jag ska vela gå till sängs med mig själv.

Nu idag fick det räcka med en snabb stretching på morgonen... för snabb för att räknas som yoga men ändå mer än vad jag brukar göra.. Jag smygstartar helt enkelt.


Tradera freak

Ja de är väll jag det? Jag gjorde mig ett "fynd" igår igen, de var liksom som om jag straffade mig själv på grund av att jag ändå gjort av med så mycket pengar på en ny kamera så skulle jag göra så plånboken blev ännu smalare.

Jag införskaffade mig hårförlängningskit..

100 st nagelslingor av brunt remyhår (äkta hår) , en tång som man fäster slingorna med och 8 st röda slingor.
Jag fick världens lust att förlänga mitt hår men sedan kom jag på att jag har ju ganska långt hår ändå så jag började planera min systers frisyr som vi ska ordna när hon återvänder i vinter.

100st extensions Nagelslingor 50 CM,05 ÄKTA REMY HÅR #05BRUN1St. Svart professionell värmetång!8st Nagelslingor Äkta remy # Röd 50cm

Jag kanske måste färga det röda håret lite mer knalligt men de beror på hur de ser ut.
Hoppas bara min syster vill ha de nu då, annars gör jag de på mig själv.. Eller kanske mamma?

Nu får de vara slut på shoppandet för min del! fy på mig!

Äntligen

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet (som endast är mitt jobb i 5 dagar till, buhu) och jag har haft fullt upp.
Det var ganska mycket folk hela dagen, och vi har inte hunnit ta upp mer varor i butiken utan har endast hunnit att fronta och möjligtvist fylla på lite här och där, men inte mycket.
Jag och Anna klarade det fruktansvärt bra!
När Jojjo och Sara gått hem för dagen så började folket hopa sig vid kassorna, och när klockan närmade sig 16 så var det J'ÄTTE lång kö trots att vi hade två kassor öppna, och jumed att vi skulle stänga klockan 16 kändes det omöjligt. Några minuter efter 16 hann jag snabbt springa och låsa dörrarna så att ingen skulle kunna ta sig in. Men vissa personer försöker ändå och stog därför och väntade utanför tills någon kund gick ut så de kunde smyga in. Snopet! Men som tur var så sprang A och stoppade dessa. Acceptera att stängt är stängt.

När klockan var närmare halv fem så hade vi äntligen lyckats beta av kön och vi klarade stängningen lysande (segt men lysande) Hoppas bara inte att larmet går eller något.

Jippey!

Nu sitter jag och skriver för fulla muggar på lunchen, jag och Anna (som också är ny) ska jobba helg och öppnar/stänger båda dagarna, så vi har redan gapskrattat ett bra tag på morgonen så jag vet inte hur de kommer bli när vi ska stänga. Jag ska bara ta en halvtimmes lunch så jag hinner göra något mer än bara sitta i kassan hela dagen.

När jag åkte på lunch så skyndade jag mig att hämta ut mitt paket från HM som låg och väntade på mig.
Så snabbt som superman bytte jag om och testade de jag köpt och kors i taket så passade alla sakerna som jag beställt och jag är skitnöjd!
Härligt!


Järnspikar också!

Igår fick mamma ett paketavi från netonnet gällande min kamera som kommer tillbaka efter det attj ag skickade in den på reperation förra fredagen,  Gud va snabb de lagade den tänkte vi för de hörde inte av sig gällande pris etc. Men när mamma åkt och hämtat ut paketet så visades de att de inte skulle laga den på grund av att de var en stötskada ovh de täcktes inte av garantin. Fine, de accepterar jag. Men jag accepterar inte att snubben på telefonen sa att om de inte täcktes av garantin så skulle vi bli informerade först och sedan få ett kostnads förslag om vi ville få den lagad. Vart tog de vägen? Varför gjorde de inte som de sa? Skitförbannad blev jag. Så i ren protest började jag leta efter en ny digitalkamera på tradera och andra sidor men de tog ett tag innan jag kom på att mitt minneskort som jag har nu kanske inte fungerar i den kameran då? Så då återvände jag snopet in på netonnets hemsida igen och köpte en ny, men med en försäkring i 3 år där olyckshändelse täcks av försäkringen så nu kan de blankafan ointe neka mig service om jag är klantig och tappar kameran och trycker in linsen! Sådeså.

Dessutom va jag tvungen att beställa ett nytt trådlöst tangentbord och mus för de vi använder nu har retat gallfeber på oss i flera flera månader.

 


RSS 2.0