Rumpdans och Loka?

Några dagar har passerat igen, jag är dålig på att ta mig tid och sätta mig ner och skriva lite, men jag antar att man kan se de som att jag har fullt upp... eller bara lat.
Iallafall så är svärföräldrarnas kök så gott som blivit klart, de har lite små detaljer att göra så som lister osv men sedan klart, och fan vad fint det blev, perfa! Lite avis är man.. men man får väll leva med sitt egna gråa kök ett tag till. Och det är ju alltid kul att se förändringar lyfta ett rum.

För övrigt har de nog inte skett så mycket, vi lade de nya golvet i fredags. På lördagen följde jag Emelie och Madde till Sundsvall och kollade lite i affärer. E hade en massa presentkort på en massa affärer som hon ville bli av med och jag skulle köpa ett nytt skärp. Förra året den här lördagen åkte jag också till S, men tillsammans med Luz.. så börjar detta bli en tradition, eller var det bara ett sammanträffande?
Vi skulle åka klockan halv nio på morgonen, och halv var jag klar, men inte E&M de kom inte förens 40 min senare. När vi väl kom fram till Birsta så var det raka vägen till mat.. Tacos sitter förbaskat fint vissa dagar alltså.
Jag köpte två skärp.. båda på rea.. och sedan ett par leggings och ett linne. men där efter var det slutshoppat och slut på spenderar pengarna också. Men jag ångrar att jag inte köpte ett par skor som jag testade på bianco, de var sååå sköna! Jag är helt facinerad.
product view of: Pump w. sateen lace




De var mer lila än de på bilden och så sköna, de kändes typ inte att de hade klack, de var helt enkelt gjorda för mig! AHHH. Men 600 kr är inte en summa som jag har råd att lägga ut på ett par skor just nu... men om någon vacker själ vill göra mig otroligt lycklig så kan ni svänga förbi bianco och köpa dem, i storlek 37.. tack..

På kvällen så gick jag och J♥ hem till Linkan och satt där och drack lite vin och spelade spel, jag var helt slut så jag slocknade 5 min efter jag lagt huvudet på kudden.. Och vaknade av den trista insikten att J♥ skulle iväg på två veckors jobb.. Urk. Inget roligt sett att vakna på.

Men idag gjorde jag något som jag och J♥ har skjutit upp att göra i över ett år.. men jag kan inte skriva de på bloggen för jag ska se om J♥ ser det när han kommer hem, spännande. Jag tycker faktiskt att jag var duktig, om man bortser att jag gjorde några extra/felaktiga hål lite här och där innan.. som alltid. Och som tur är kom Linkan förbi och hjälpte mig.. annars skulle nog golvet vara försört efter att jag hade tappat hela skiten, nyfiken på vad jag gjort?? ..

Nu tycker jag att ni kan lyssna på den här låten och njuta lite av rytmen..





Saknar dig systeryster... ♥ Väldigt mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback