Irriterande

Ja vad ska man säga? Tack vare att jag har ett minne som en guldfisk så har jag inte så mycket att bjuda på. Jag glömde som sagt min kamera kabel i lägenheten.. så ni får nöja er med mig istället ;)
Har hittat ett par snygga jeans leggings på skidshoppen på Björnrike, så jag fick låna med mig dem hem och testa dem i lugn och ro. Så jag ska absolut köpa dem. Skönt att slippa göra impulsköp tycker jag.. okej det var ett impulsköp visserligen, jag skulle inte köpa dem, jag skulle köpa en tröja.. men jag kunde inte låta bli att kika på dem.
De sitter lite löst i midjan, men ju med att jag fick ta hem dem och testa dem så tror jag att jag kan leva med att sy in dem så de sitter perfekt istället för att försöka krongla på mig en 28. För mina vader och lår vill inte riktigt klämma in sig.. och jag gillar inte riktigt att ha för tighta byxor över benen, de känns som om man inte kan vara sig själv då.

Igår fyllde min kära syster år. Så efter jobbet åkte jag hem (men jeansleggingsen) och fick mig lunch, sedan for vi till S och hämtade en hyrbil åt mig. Jag har varit utan min bil en månad och inte fått OK att ta en hyrbil, helt sjukt!! Sedan var det en tur på badhuset som gällde, blev irriterad på en småbarnsfamilj som lät barnen hoppa och flänga i jacuzzin trots att de var fullt med okända folk där.. lite respekt kan man väll ha. Det finns en barn pool av en anledning..

Där efter var det mening att jag skulle stanna i S, men jag orkade inte känna att jag var tvungen att städa, så jag fyllde diskmaskinen och tvättmaskinen och bad J hänga tvätten, sedan åkte jag hem.

Kvällen hemma fylldes med att torka upp soppa som råkade spruta ut i hela köket när mamma testade den nya mixern som hon fått av mig i julklapp. Typiskt.
Aldrig en tråkig minut när man är hemma ;)

Jul

Ja då var julhelgen över, jobbade för fullt innan jul och även på julafton. Jag och Em hade tomtemössor på oss iallafall. Men det var ingen större julkänsla tycker jag. Where is the x-mas spirit? Aja det kändes bättre när jag kom hem. hann se lite av kalle anka, men kände mig stressad för att hinna duscha innan middagen var serverad.
Mormor var redan på plats och alla var samlade.
Vi kollade på "Magnus och Brasse -varning för barn" och skrattade för fullt, när vi var inne på den andra DVD'n så kom julbockarna. Julbocken är vår tradition i vår by, vi har ingen tomte utan de kallas julbockar. Man får inte se vem de är utan de får man gissa sig till. Tidigare år så lyckades man få en smyg kik när man erbjöd bockarna en liten hutt och de var tvugna att lyfta på masken för att stilla sin törst.. men julbockarna är ganska unga nu, så de får vänta ;)
Jag fick jätte fina julklappar! (Lägger in bilder när jag kommer ihåg att ta med kabeln till kameran)
Jag fick bland annat: 3 böcker, ett par snygga skor, tjocksockar, vattenkokare och massa annat skoj. Mormor är mer nyfiken än någon annan i familjen. Så när en annan har öppnat ett paket så har hon hunnit öppna 3. Haha.

Tack för alla fina julklappar!

Hoppas ni andra fick en gemytlig julafton

Jag suckar..

och frustar.. Dessa godingar vill jag ha!


My dress

Här kommer bilden på min klänning som kommer åka på nu under året. JÄTTE FIN!Ett jätte bra köp enligt mig, nu gäller det bara att inte låta klänningen ramla ner. ;)

Turkiet

Bilder och berättelser från min, J, Boij, och Maddes resa till Turkey

Turkiet

Turkiet resa med familjen, bilder och dyl

Bulgarien

Bilder och berättelser från min och Naanas resa till Bulgarien

Videoinlägg

Här kommer det finnas videoinlägg från mig, när jag väl tar mig mod till att göra dem.

Hem & Hus

Hem och hus innebär lite tips på roliga dekorationer, inredning och bra inköp..

Film

Här kommer det finnas film tips från mig


Wei!

Äntligen har jag fått klänningen från Rare fashion, dock fick jag aldrig den svarta klänningen som jag köpte först, så nu väntar jag på att få pengarna tillbaka annars polisanmäler jag henne/honom, jag har fått nog! Men den här klänningen betalade jag i förrgår och idag låg den i postlådan! Den är jätte skön, lite i kortaste laget, men de får funka och den är lite förstor över bysten, men annars är den prima!
Tror till och med att J gav den ett godkännande.. då är de bra ;)

Lägger in bilder på den snart. Fixar med bloggen som ni kanske ser.

Familj

Min familj är det viktigaste i mitt liv, den är inte stor, men den är värdefull.

Det dyrbaraste man har är sin familj och vänner, så resonerar jag.
Min familj består av:

En underbar mor som både är just min mor men även min bästa vän, en stöttepelare i vått och torrt som alltid lyssnar och låter mig ventilera. Det är henne jag tackar för en bra uppväxt, jag är oerhört tacksam för att hon har orkat med mig under de åren som ungdomen drog mig neråt och jag är glad över att vi har en så pass bra kommunikation att vi inte alltid behöver uttrycka oss i ord för att vi ska förstå varandra.
Jag vet att hon skulle gå igenom eld för min skull och jag hoppas att hon vet att jag skulle göra samma sak.

En påhittig och energirik syster som sällan kan sitta stilla, hon är äldre och vid flera tillfällen valde hon bättre vägar än mig. Men varje gång som jag gjort henne illa, eller sårat henne så har hon förlåtit mig, hon är en person som jag ser upp till. Som inte låter andra stå ivägen för henne. När jag ser på henne så ser jag ett lyckligt och ljust skimmer runt henne. Hon är en stark människa, en underbar och trogen vän. Jag kan bara hoppas att hon förstår att hon är min älskade syster, en bästa vän, en som jag litar på. Jag är egoistisk när jag säger att jag vill ha henne nära, då jag vet att hon är en person som vill upptäcka nya saker, men jag vet att jag alltid kommer ha henne nära ändå.

En envis och sprudlande mormor som varit där under hela min uppväxt, hon förgyllde mina mornar genom att låta mig hjälpa till att baka, hon lärde mig använda en symaskin och accepterade att jag ville lära mig mer, att göra saker själv. Hon är en underbar människa som jag känner att jag kanske försummar, men det finns inga tvivel om att hon är en av dessa tre människor som fått mig att bli den person jag är idag. Jag känner inget annat än en stor förundran över vilken underbar människa hon är.


Mina designer

Här under ser ni de designer jag gjort, som jag kommit ihåg att ta bild av (minne som en guldfisk)..Frågor och Svar

Här kommer lite frågor och svar där ni kan hitta lite information.. Om ni vill få information om mig kan ni gå in här: charade

Varför ser man bara ett inlägg åt gången?
- Jag testar något nytt så att man får välja själv vad man vill läsa om..

Vem gör dina designer?
- Jag gör mina egna designer, det fungerar ibland och ibland inte..

Vilka program använder du?
- Jag använder mig av Paint.net och har lagt in olika penslar i det programmet. Innan använde jag endast Paint.

Varför använder du inte Photoshop?
-Jag har aldrig haft tillgång till ps men nu har jag det, så nu ska jag lära mig det programmet. Men Paint.net funkar lika bra och man vill göra enkla saker och det är gratis.

Vart hittar man design tips?
- Jag tycker man kan hitta inspiration på alla bloggar och hemsidor, sedan kan man gå in på DDB eller Bloggdesign för att hitta hur man gör det. Det är alltid roligt att hitta på något helt nytt, försök aldrig kopiera någon annans bloggdesign rakt av, det uppskattas aldrig, lek med din egna fantasi istället.

Gör du designer?
- Endast mina egna men hjälper gärna andra. Då lär jag mig själv nya saker. Men jag tar inte emot designbeställningar, jag kan inte så pass mycket än och därför hänvisar jag hellre till t. ex. Candis eller Tescho som kan göra bra och funtionella designer.

Vart kan man hitta gratisdesigner?
- Man kan alltid googla efter gratis blogg design.
Annars kan man alltid vara med på tävlingar som vissa större bloggdesigner har (t.ex Candis).

Vad har du för dator?
- Jag har en packardbell easy note TJ65

Vad har du för kamera?
- Ingen systemkamera tyvärr, utan nöjer mig med en vanlig digitalkamera från Samsung med 10,2 megapixel. Man kan göra så mycket med datorprogram nu för tiden så jag tycker att det går bra ändå.


Har ni några frågor? Ställ dem gärna så svarar jag så gott jag kan.


Under..

Under konstruktion som ni kan se...

Sugen på ny mobil?

Ja man kan verkligen fråga det och mena det bokstavligt. Är du sugen på en ny mobil?
Nu finns det mobiler som liknar choklad kakor. Lite lustig design och annorlunda. Det gillar vi!
MMM...

Gillar den guldiga...

så, Är du sugen på en ny mobil?

bilder lånade från aftonbladet

Knåpar

Knåpar på en ny design för tillfället.. ja jag vet, jag är lite seg. Men jag har en massa andra saker som jag måste göra också, typ jobba =) Sedan leker jag mkt med designen nu, försöker göra något annorlunda. Så vi får se hur de går, därför funkar inte riktigt menyn här ovanför.

Hoppas ni har överseende med detta, därför jag inte lägger upp så mkt inlägg dessutom.


Yummy

Olivia Cuff SEK 600, Rachel Leigh - NELLY.COMOlivia Cuff SEK 600, Rachel Leigh - NELLY.COM

600 kr st på Nellys rea

tyckte de var söta, men lite väl dyra...

 

 


Fy farao!
Artikel från www.lt.se

Fan, hoppas den skit ungen som förstörde min bil är bland de där 15 killarna!

Jag hade ingen aning..

Jag hade verkligen ingen aning om att Scarlett Johansson och Ryan Reynolds hade gift sig? Är det bara jag som ligger efter i kändisinformationen? Och antagligen är jag väldigt seg för de skedde redan i september ifjol? (2008) Aj aj och jag som tycker själv att jag är väldigt uppdaterad med kändisskvaller men icke.
Och att hon hoppade från Hartnett till Reynolds missade jag också, dock visste jag att de inte höll mellan Scarlett och Josh men att jag hade missat själva händelseförloppet med Ryan hade jag ingen aning om. Ajabaja.
Iallafall så är det ju trevligt att de gifte sig. Grattis.

RSS 2.0