Jul

Ja då var julhelgen över, jobbade för fullt innan jul och även på julafton. Jag och Em hade tomtemössor på oss iallafall. Men det var ingen större julkänsla tycker jag. Where is the x-mas spirit? Aja det kändes bättre när jag kom hem. hann se lite av kalle anka, men kände mig stressad för att hinna duscha innan middagen var serverad.
Mormor var redan på plats och alla var samlade.
Vi kollade på "Magnus och Brasse -varning för barn" och skrattade för fullt, när vi var inne på den andra DVD'n så kom julbockarna. Julbocken är vår tradition i vår by, vi har ingen tomte utan de kallas julbockar. Man får inte se vem de är utan de får man gissa sig till. Tidigare år så lyckades man få en smyg kik när man erbjöd bockarna en liten hutt och de var tvugna att lyfta på masken för att stilla sin törst.. men julbockarna är ganska unga nu, så de får vänta ;)
Jag fick jätte fina julklappar! (Lägger in bilder när jag kommer ihåg att ta med kabeln till kameran)
Jag fick bland annat: 3 böcker, ett par snygga skor, tjocksockar, vattenkokare och massa annat skoj. Mormor är mer nyfiken än någon annan i familjen. Så när en annan har öppnat ett paket så har hon hunnit öppna 3. Haha.

Tack för alla fina julklappar!

Hoppas ni andra fick en gemytlig julafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback