Klappat och klart

Tack vare födelsedagspresenten som jag fick av Johan så har jag äntligen tagit tag i mitt hårproblem, de bara hänger och slänger så nu bokade jag tid hos marie i härdal för nästa torsdag, så förväntasfull men samtidigt så livrädd, mitt hår är jag jätte rädd om. Jag har aldrig gått ifrån frisören utan tårar i ögonen så nu hoppas ja att de blir bra.

Jag har varit ledig två dagar, vaknar runt 8 varje morgon och gör inget bra jobb med att smyga så att J inte vaknar.. så hej och hå.
Jag har även tagit tag i min garderobsrensning, herregud vad skönt de är att rensa garderoben och inse hur mycket man egentligen drar runt på. Jag har tröttnat på dem ändå, så då säljer jag det vidare på tradera. Många av sakerna har jag endast använt en eller två gånger. de är ju ganska lustigt egentligen på grund av att jag är helsäker på att jag kommer använda dem när jag införskaffar dem. Aja.

Jag säljer:
tubklänning brun m turkost mönster
tubklänning i flera fina färger
två t-shirtar
BH (oanvänd såklart, den va alldeles förliten.. urk)
två shorts
fornarina linne i spets
stövlar
två par ballerina
HM byxor
Fornarina jeans (redan sålda)
Jacka (redan såld)
Tunika
Bolero
Skjorta
Linne

och säkert något mer.
Helt ärligt är jag superduper stolt över mig själv. Och om jag får allt sålt för utropspriset så har jag över 1000 spänn att göra av med.. de känns bra.
(Dock vill jag inte veta vad allt kostade nytt, hehe, skrämmande tanke)

Bu eller Bä?

Har hittat en typ av frisyr som ja skulle kunna tänka mig efter jag frågat Luz om hjälp.. vad tror ni? Är det "bu eller bä" ?





Det är ju ganska svårt att tänka sig mitt ansikte ist för hennes, men om man verkligen vill så kanske det går? vad tror ni?
Jag kommer inte kunna lägga sådana slingor iallafall, känns alldeles för made för de.. men måste ju fråga frisören om de skulle vara snyggast.. Hum..
Snälla synpunkter?
Jag kanske kommer bli alldeles för missnöjd om jag kommer med en bild och säger "så här vill ja se ut!" Då kan ja ju lika gärna gå till en plastikkirurg och säga samma sak för att frillan ska funka?

Snälla.. HjÄlp!? hehe

Same, same, but different

Dagens låt: All the single ladies
Dagens dusch: no comprende
Dagens frisyr: rakt och luggen borta ur vägen
Dagens smink: eau natural (eller va man ska säga, inget iaf)
Dagens händelse: Utskällning på jobbet
Dagens planer: Se mig igenom några avsnitt av "how I met your mother"
Dagens vill ha: Mer pengar.. hehe, ytlig som man är.
Dagens saknad: Diana och Sonja
Dagens drog: Te med mjölk
Dagens tråkigaste: Utskällningen på jobbet
Dagens finaste: Tanken på J's sms igår
Dagens måste: Jobb
Dagens dricka: Te och en förbaskat god cola
Dagens köp: Inget utöver de vanliga
Dagens mat: Otroligt god entrecote som mamma gjorde åt oss idag!
Dagens sjuka: Vissa gäster
Dagens kärlek: J och min familj!
Dagens mående: Helt OK

Ny frisyr?

Jag fick en tid hos frisören av johan som födelsedagspresent i år, detta innebär att jag måste stoppa undan min fobi för frisörer (ja jag vet, ville bli en själv när jag var liten) och komma på vad jag ska göra med mitt hängande fågelbo. Jag har ALDRIG blivit nöjd när jag har gått till frisören. Har alltid haft tårar i ögonen och tänkt "hur fan ska jag fixa det här?" Det är inte så att jag inte vågar göra förändringar, jag var hårmodell när matrix var i farten och ja var en av dem de fick styla, klippa färga mest, men de hade sitt pris, jag blev allergisk mot hårfärgningen. De sköljde inte ur färgen tillräckligt.
Jag har lite små panik över detta nu, känns inte som om jag kan lita på någon frissör, för mitt hår är trots allt mitt allt, jag vet inte va jag skulle göra om mitt hår skulle försvinna.

Iaf så surfade jag runt och hittade en otroligt bra sida: http://www.taaz.com/ (! wow !) där kan man helt gratis styla sig själv i olika stilar, testa olika sminkningar men även frisyrer. Man kan även "låna" andras ansikten och experimentera med. Jag är för orklös för att ladda upp egen bild så jag lånade.

Här är min bild som jag ordnade:



Besök Taaz.com om ni är osäkra!
Jag måste fundera ett tag till dock =)

Totally kärlek

Ännu en dag har passerat på jobbet, imorgon jobbar jag till 15 och därefter ska jag brassa ner till sveg för att plaska runt i bassängen. Det har varit en stressig dag men de gick någorlunda smärtfritt, lite problem med ivriga gäster som tillslut blev irriterade gäster men de ordnade sig ganska snabbt. Det är ganska snabba ryck och när jag den sista timman fick sitta ner en stund och hade tid på att gå på toa så kändes det som om de var himelriket. hehe.

Jag kom och tänka på ett djur som jag tror att jag har en stor förkärlek till. Kan ni gissa vilket djur de är? De är inget simpelt djur som katt, hund, kanin, häst etc.. vad tror ni?
Jo de är nämligen så att ända sedan djunglisarna visades på TV när ja var liten så har jag alltid tyckt att flodhästarna har varit så underbart mysiga. Och min första riktiga nyckelring har jag för mig att min älskade syster gav mig, en flodhäst och sa "man kan alltid berätta allt för en flodhäst, alla hemligheter" Jag kan ha fel, men de känns så bekant och så verkligt så jag är nästan 100% säker på att de var hon som berättade det för mig. Och i djunglisarna så fanns de en klumpig söt flodäst. Och jag har även en musmatta som är en flodhäst, införskaffade den faktiskt i Frankrike, I ett varuhus i Strassbourg faktiskt. Otroligt söt är den iallafall. Och oftast liknar jag mig själv med en flodhäst, inte bara måndagsmornar när allt känns allmänt fördjävligt. ;) Lite söt ibland, väldigt klumpig, men man kan berätta hemligheter för mig. Dock kan man inte förvänta sig att jag ska komma ihåg dem, för jag liknar mig med en guldfisk dessutom.



Är inte de här jag så säg!?


Ett steg i taget

D-day har passerat. Jag vaknade inte av sång utan fick sången när jag gick ner på nedervåningen. Fick jätte fina paket, pengar och en triss av mamma . DKNY parfym och lotion av syrran. Kakform av mormor och Per. Av johan fick jag ett besök till frissören. Elin på jobbet köpte paj åt mig (ist för tårta). Men jag jobbade hela dagen, ganska meningslös födelsedag. åkte till sveg för att umgås och äta med J.
Jag fick en så stor saknad efter min syster så jag började gråta på morgonkvisten. Urk vad jag saknar dig. Börjar nästan gråta nu när ja skriver det.

Det var alla hjärtans dag igår.. men inge mysfaktor alls. Precis som vilken annan dag som hellst. J fick två presenter tidigare i veckan och igår fick han vantar och mysbyxa (bara för att).
Johan var skit bakis hela dagen, var på badet men jag stack därifrån ganska snabbt. Gjorde middag, helstekt fläskfile med hemmagjort potatismos, ugnsgratinerat. Glömde ta kort men ja var ganska stolt ´över den måltiden faktiskt.
Rastlös och uttråkad så började jag städa, hällde på bakpulver på spisen så nu är alla fastbrända bruna kanter borta som jag försökt gnugga bort i evigheter.

Och idag ska jag jobba, börjar 11 men vaknade halv 8. Otroligt segt. Vet inte varför men något stör mig.

Hade en jätterolig dag på jobbet i fredags, inte mycket som händer nere där utan vi satt mest och pratade, skrattade och kollade på skidåkningen. Idag ska jag få reda på hur de gick i fredags =)

Bra start på dagen

Ja om man nämner "en bra start på dagen" i en mening så gäller det ofta frukost. I mitt fall så gäller de vad som hände mig idag på morgonen.
Jag va jättetrött när jag vaknade, slö i hela kroppen och hade problem att ta mig ur sängen, och när jag kom ut i hallen hörde jag snarkningar, de var inte J som snarkade så jag blev lite små nervös över vad jag skulle hitta i lägenheten.
Ingen i soffan (otroligt nog, de är alltid i soffan folket hamnar) Utan i gästrummet låg T. Jag va tvungen att kliva in för att hämta min kappsäck med kläder (bor ju i resväskor numer) Och försöka komma förbi / över / under allt som är där inne var ju omöjligt. Dessutom så var väskan så tung så jag hade jätte stora problem att lyfta upp den.
T vaknade så klart och jag tror att han blev lite förnärmad och jag såg ju absolut inte vem de var som låg där i mörkret.
När jag väl kommit ur lägenheten skyndade jag mit mot statoil, och körde förbi T.. han hade gått ut medan jag sopade av bilen, kände mig lite elak.
På statoil införskaffade jag mig min frukost och när ja skulle kliva in i bilen igen så var de en kille i bilen bredvid som sa hej. Jag hejade inte tillbaka för ja trodde inte de var mig han pratade med:

"Det är kallt idag"
"Ja de är de väll.."
"Du kan få en värmande kram om du vill?"
"Jasså fan va schysst!"
 Och sedan drog jag igen dörren och for.

En bra start på dagen, med ett leende!

Dunkidunk

Nu har illamåendet försvunnit ur kroppen och jag ska alldeles strax lägga ifrån mig datorn och sjunka in i fantasiernas land. Fantasier, de är jag bra på. Att få ett liv som liknar mina fantasier är jag inte lika bra på.
Jag vill bli miljonär (ist verkar jag ha hål i fickorna)
Jag vill spendera mycket tid utomlands (fortfarande hål i fickorna)
Jag vill..
Åh de är så mkt man vill, men ingenting stämmer överens med det.
Jag måste hitta ett jobb med mer inkomst för de här funkar inte längre.

En dag på jobb, efter det så är man ett år äldre, många dagar som passerar för att man ska komma dit, ett år är som en trappa, varje dag är ett trappsteg och när man väl kommer upp till nästa våning, nästa år, så ser man bara en ny trappa som man börjar bestiga. Lustigt om man ser det så, evighetsgöra. Och inte undra på att man är trött när man närmar sig 80'e våningen.

D-Day is coming up

När jag var liten, cirka fyra år så hade jag stora problem att förstå varför inte 22 uttalades tjugosju för de hade samma klang tyckte jag. De var två likadana siffror så jag tyckte att de skulle uttalas liknande precis som 33, 44, 55 etc. I min hjärna kopplade jag ihop 22 med tjugosju, tjugotvå fanns inte i mitt system.
Nu mer vet jag ju bättre, men jag tycker ändå att denna lilla information kanske skulle ge er ett leende på läpparna, precis som de ger mig.
Kanske även borde tillägga att mitt utal på tjugo liknade mer sugo på den tiden.. kanske lättare att se hur jag tänkte då.

Jag fyller nämligen sugosu (22) om några enstaka dagar, tiden har runnit förbi utan att jag ens tänkt på det.
Jag har inte funderat ut någonting gällande denna födelsedagen, jag ska jobba 11-20 typiskt nog. Känns inte som en födelsedag. De känns mer som vilken dag som hellst.
Jag har inga önskemål gällande tårta (jag kommer ju inte hinna äta någon ändå) och jag har ingen önskelista. Jag är bara. De är nog första gången.

Nu ska jag sova och invänta D-day


Sammanfattning

Jag skrev exakt vad jag kände i mitt förra inlägg och jag hade inte klumpen i magen längre efter det. De är trots allt därför jag har en blogg, för att få ur mig det jag känner exakt just då, vid de tillfället. Jag är fortfarande illamående men de andra uppgivna känslorna har klivit åt sidan.
Jag blev dock otroligt rörd när jag kikade in på bloggen nyss och såg åtta, ÅTTA kommentarer på inlägget. Så många kommentarer har jag då aldrig fått. Mestadels var det mammas kommentarer som blivit skickade 2-3 ggr åt gången, men jag blev ändå rörd.
Jag kan dock inte gömma de faktum att när jag nu närmar mig min födelsedag känner mig extra sårbar. Jag kommer aldig komma ifrån saknaden av något som aldrig kommer finnas där. Någon borde jag väll säga. Det jobbigaste är att jag aldrig kommer lära känna honom. Att jag inte har några minnen av honom, och han kommer aldrig vara en del av de som jag gör i mitt liv. Även om de endast är min 22 födelsedag.

Men jag är tacksam för de jag har i mitt liv, de kommer jag aldrig glömma. De är ni som finns här för mig, de är er jag litar på och de är er jag behöver. Jag älskar er.
Jag är tacksam helt enkelt.

Jag vet inte hur vart när varför

Jag är hemma från jobb, illamåendet håller på att dra ner mig i fördärvet.
Jag känner mig liten igen och orkar inte engagera mig i något, allt känns fel och mycket har nog med illamåendet att göra, allt blir så mkt sämre då.
Men jag måste bara spy lite galla över saker och ting.

Jag känner mig värdelös, de känns som om de är världens ände. Jag är inte positiv, jag är inte glad, jag är bara förvirrad. De senaste åren har varit fördjävliga och fylld med sorg, jag kan inte släppa de, det kommer i perioder och just nu saknar jag allt.
Jag blir irriterad på allt och de känns som om ja är världens äckligaste människa. Vet inte vart jag försvann? När förlorade jag mig själv? Var de igår? eller var det när Bröme dog? Var de droppen? Eller var de när en del av mig dog trots att jag ej hade någon vetskap om det?

Åh tror jag ska besöka porslinsguden.

RSS 2.0