Ett steg i taget

D-day har passerat. Jag vaknade inte av sång utan fick sången när jag gick ner på nedervåningen. Fick jätte fina paket, pengar och en triss av mamma . DKNY parfym och lotion av syrran. Kakform av mormor och Per. Av johan fick jag ett besök till frissören. Elin på jobbet köpte paj åt mig (ist för tårta). Men jag jobbade hela dagen, ganska meningslös födelsedag. åkte till sveg för att umgås och äta med J.
Jag fick en så stor saknad efter min syster så jag började gråta på morgonkvisten. Urk vad jag saknar dig. Börjar nästan gråta nu när ja skriver det.

Det var alla hjärtans dag igår.. men inge mysfaktor alls. Precis som vilken annan dag som hellst. J fick två presenter tidigare i veckan och igår fick han vantar och mysbyxa (bara för att).
Johan var skit bakis hela dagen, var på badet men jag stack därifrån ganska snabbt. Gjorde middag, helstekt fläskfile med hemmagjort potatismos, ugnsgratinerat. Glömde ta kort men ja var ganska stolt ´över den måltiden faktiskt.
Rastlös och uttråkad så började jag städa, hällde på bakpulver på spisen så nu är alla fastbrända bruna kanter borta som jag försökt gnugga bort i evigheter.

Och idag ska jag jobba, börjar 11 men vaknade halv 8. Otroligt segt. Vet inte varför men något stör mig.

Hade en jätterolig dag på jobbet i fredags, inte mycket som händer nere där utan vi satt mest och pratade, skrattade och kollade på skidåkningen. Idag ska jag få reda på hur de gick i fredags =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback