Ny frisyr?

Jag fick en tid hos frisören av johan som födelsedagspresent i år, detta innebär att jag måste stoppa undan min fobi för frisörer (ja jag vet, ville bli en själv när jag var liten) och komma på vad jag ska göra med mitt hängande fågelbo. Jag har ALDRIG blivit nöjd när jag har gått till frisören. Har alltid haft tårar i ögonen och tänkt "hur fan ska jag fixa det här?" Det är inte så att jag inte vågar göra förändringar, jag var hårmodell när matrix var i farten och ja var en av dem de fick styla, klippa färga mest, men de hade sitt pris, jag blev allergisk mot hårfärgningen. De sköljde inte ur färgen tillräckligt.
Jag har lite små panik över detta nu, känns inte som om jag kan lita på någon frissör, för mitt hår är trots allt mitt allt, jag vet inte va jag skulle göra om mitt hår skulle försvinna.

Iaf så surfade jag runt och hittade en otroligt bra sida: http://www.taaz.com/ (! wow !) där kan man helt gratis styla sig själv i olika stilar, testa olika sminkningar men även frisyrer. Man kan även "låna" andras ansikten och experimentera med. Jag är för orklös för att ladda upp egen bild så jag lånade.

Här är min bild som jag ordnade:



Besök Taaz.com om ni är osäkra!
Jag måste fundera ett tag till dock =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback