Have 2 Have

Följande skor finns hos: Have2HaveDags för ett nytt liv?

Jag mår dåligt, de är lika bra att slänga ur sig det på en gång. Jag har mått dåligt ett bra tag, jag vet inte hur länge, 1 år? 5 år? ett bra tag iallafall. Jag tänker inte försöka gömma det, för inse fakta, de är inte många som läser min blogg. Och det gör mig inget, jag skriver ju ändå bara om mig? Ego får man vara ibland.
Jag har såklart mina bra dagar, ibland en bra månad. Jag satt idag på jobbet under en snabb kaffe och klagade att jag var trött och sliten och lite förbaskad (därav kaffet, som jag normalt håller mig långt ifrån). Men Anna sa att det hade hon aldrig trott för jag såg så förbaskat glad ut hela tiden, lika som min syster. Antar att det ligger i släkten lite, men de är väll lite beroende på hur mycket man vågar visa de för nytt folk. Jag har oftast varit väldigt öppen om mig själv, varför hymla med sådant? Jag säger sådant jag kan stå för och det gäller mig själv. Så då är de lika bra, eller hur? Men sedan är det oftast en chock för folk när man blir förbaskad på riktigt och de nästan kokar ur öronen på en. Men men.. vi alla har väll en arg varg inuti?

Iallafall blir jag bara mer och mer besviken på mig själv för varje dag som går, varje gång jag kollar mig i spegeln, varje dag som jag inte får det jag vill ha och varje dag jag inser att jag gått för långt.
Jag blir förbaskad på mig själv, för det är ju mitt fel?

Jag har iallafall bestämt mig för att försöka göra något åt saken, och ska belöna mig själv med något stort när jag når målet. Och målet ska vara nått innan jag åker till Mexico med mamma i höst. Bäst att snabba på.
Men jag har inte bestämt vad som ska bli belöningen, ingen jävla aning rent ut sagt. Jag skulle vilja belöna mig med något ytligt som en B-O eller tandblekning, men de ligger lite för högt på prislistan..
Men något som jag önskar mig.. gud vet vad egentligen? Vilken dålig fantasi man har när det verkligen gäller, ingen ide att jag ska belöna mig med skyhöga klackar, jag får aldrig tillfälle att använda dem.
Och en redig fylla kan jag fixa när jag vill, men de vill jag inte ha så de hamnar i skräpkorgen. Några förslag?

Jag skulle vilja ta ett fotografi, typ ett modellfotografi i svartvitt, men då vill jag ha en B-O först och en tattuering.
Kanske man ska belöna sig med en tattuering?
Hm nu ska jag fundera på det ett tag iallafall.

Och målet? de är att gå ner 10 kilo. Nu gäller det. Nu har jag skrivit det på bloggen, nu kan jag inte gömma det under sängen och låtsas som om det regnar. Nu måste det ske. Min mage som var någotlunda trimmad är som en deg och jag erkänner det. Fan alla kan ju se det när man går runt i bikini.
Jag vill så gärna höra att jag är snygg igen, det var så otroligt länge sedan... hur länge? 1 år? 5 år? Jag kan inte minnas senast jag hörde det..
Det är nog de som skrämmer mig mest. Att jag inte kan minnas det.

Ensam?

Tisdag kväll.. vad ska man säga?

Allt kändes skit skoj i morse, kändes som om solens strålar även lös på mig. Jobbet är i full rullning, skit skoj och man hinner nästan inte sitta 5 minuter medans kunder tror att hela styrkan sitter inne på kontoret eller på lagret och sover, my ass.
Stefan kom förbi jobbet idag, skoj att träffa någon som pratar med en =) Vi bestämde att vi ska utmana i helgen, fotbollskrocket, kubb och poker. Låter som en bra idé dock jobbar man hela helgen så inget vin för min del, kanske en klunk blandat med sprite...eller något. Hoppas bara att de blir av.
Tyckte mig se välbekanta ansikten, men lika bra att hålla sig på sin kant. Träffade även min chef från B-riket. Hon sa att hon skulle ringa mig till veckan när hon jobbar igen, hoppas det innebär att jag får jobba i vinter igen, de riktigt kliar i fingrarna. Så roligt att få prata med folk, även om de bara är flyktigt över en kassa apparat.

När jag kom hem var jag helt slut, kroppen värkte och ögonen rinner, antar att de är för att de är lite kallt i butiken och kanske även för att ögonen blir irriterade inne på lagret, men de är de absolut värt.
Så nu har jag legat och läst min nya bok (som egentligen är gammal) "Sushi för nybörjare" av Marian Keyes. Jag har läst boken förut men på engelska, så jag tänkte att nu ska jag bannemig köpa den på svenska så jag har den i min boksamling. Riktigt bra bok, den är inte alldeles för intetsägande utan de finns vissa vändningar som man inte är förberedd på och jag är lycklig över att de var så länge sedan sist jag läste den, annars skulle jag ju ha förstört spänningen för mig själv (Ibland uppskattar jag mitt korta minne, inte ofta, men ibland)

Nu när jag ligger här och knappar på tangenterna så är de mestadels för att dra ut på tiden så jag kan läsa ut boken och somna gott, men än så länge är jag lite för rastlös för det. Så jag ligger och kollar på utlandsresor, jag vill här ifrån!


Förbereder

Nu såhär på kvällskvisten har jag bestämt mig för att förbereda mig för hösten, (för de verkar ju inte bli nå mer sommarmys direkt) och då passar det ju utmärkt att införskaffa sig några säkra kort i garderoben.
Jag fick hem H&M's nya katalog i veckan och det är ju självklart att man bläddrar igenom den så den nästan faller faller sönder så nu skyndade jag mig in på hemsidan och beställde några saker som jag tror kommer bli perfekt till hösten, vissa av sakerna är ju självklara och vissa har jag redan haft, och förbrukat.

Jag älskar varma tröjor när hösten börjar smyga sig på och vinden drar in över landet igen. En snygg skjorta sitter aldrig fel och standardplagg som en lång topp känns otroligt mysigt. Man kan ju använda dem när som hellst beroende på hur man väljer sina accesoarer. Eller hur?

vad jag kan se så är denna varma tröja inte i farosonen att krympa till en magtröja som min förra långa finstickade polo var... och blev. Så nu kommer de kanske fungera mycket bättre, eller vad tror ni?

Vink vink

Igår (fredag) startades min dag ganska hektiskt, jag hade ställt klockan på 7 ¨på morgonen men ögonen vägrade öppnas förens de var 10 minuter kvar tills min dag skulle starta, så upp och hoppa, letade min arbetströja som jag hade gömt i väskan dagen innan och som jag verkligen inte kunde komma ihåg. pluspoäng till mig?
Hann iallafall innan jag skulle börja, håret var slarvigt, ögonen fulla av grus och jag är fortfarande glad över att jag hann knäppa byxorna i farten.
Som tur var så var det inte allt för stressigt på jobbet, fick omorganisera kakhyllan totalt och det tog sin lilla tid, man måste planera så förbaskat bra för att de ska få plats, men tillslut så lyckades jag. När jag slutade klockan 13 så var det raka vägen hem, kasta ner kläder i en påse och åka till ica för att posta min kamera som måste bli repererad och hämta ut mina nya böcker. Men när allt detta var klart så kunde jag äntligen påbörja min resa ner mot sommarstugan i B för att krama om min allra käraste syster som for till Mexico.

Jag kunde inte undgå att bli förbaskad på de andra på vägen, man måste tänka på vad man gör i trafiken, man gör inte omkörningar i kurvor, man gör inte omkörningar när man inte ser vad som kommer längre fram och man kör inte ut mitt framför en.
Men så fort jag kom fram så släppte agget mot de andra och allt blev lugnt och fridfullt när jag träffade mina kära. Det är andra gången som min syster åker bort och första gången var det riktigt jobbigt, man visste inte vad som skulle hända, men nu vet jag att hon klarar av det, att vi klarar av det. Vi vet ju vilken person hon är, hon kan allt som hon bestämmer sig för och jag väntar gärna på att hon ska komma hem, så jag får höra allt roligt.
Seperationsångest är något jag lider av, alla i min familj lider av det, men samtidigt vet vi bättre. Men de är väll så. Jag får panik när jag vet att någon ska åka ifrån mig, "lämna mig". Jag hatar när man måste säga hejdå men denna gången kände jag mig lugn. 
Jag älskar min familj, mina egna. Mina.

Hoppas att min syster får en säker resa och att hon stormtrivs, (men inte så pass att hon inte vill komma tillbaka hem sedan)Den sista tiden har jag varit stirrig, jag har letat efter ledtrådar att folk ska överge mig, lika dant varje gång det sker något drastiskt i min omgivning. När relationer avslutas, när folk åker bort. Precis som om jag vill komma på det innan de hinner själva berätta det. Jag menar inte att de är deras fel, de är mitt undermedvetna som gör att jag känner mig osäker och försöker febrilt bli förberedd på saker som ska ske, för allt verkar ske bara pang bom. Jag antar att det var därför det blev konstigt för en vecka sedan. Jag har redan sett mitt egna mönster, jag gillar det inte och jag är inte stolt över det, men jag vet själv vilka brister jag har. Jag önskar bara att de som är mig nära kan förstå det också. Jag har spenderat hela mitt liv med mig själv, jag anser att jag vid det här laget känner mig själv förbaskat bra och jag blundar inte för att inse det som jag själv gör mot mig själv och de i min närvaro. Jag vill känna en säkerhet, men jag kan inte undgå att känna att livet spelar ett spratt med mig, vänner som försvinner för evigt, folk som tar avstånd och folk som bryter förtroenden. Men samtidigt kräver jag att folk ska prata med mig och försöka se saker och ting ur min synvinkel, för annars blir det bara värre.

Nu fick jag säga något som jag har stört mig på i en veckas tid. Nu känns det bättre.

Underbart, helt fantastiskt

Idag på jobbet verkade det som om de flesta inte klarade av regnet utan ville spendera pengar istället, för de var full rusning hos oss hela dagen, full rulle konstant och det är ju alltid skoj! Men det märktes ganska snabbt att det dåliga vädret även hade gjort vissa på dåligt humör. Men alla har vi våra dagar.
Jag lyckades strula till redovisningen igen, trots att jag använde miniräknare, hur icke duktig kan man vara egentligen?

När jag kom hem möttes jag av en skinande ren lägenhet, tända ljus och ett lugn. Det var så underbart att komma hem! Min underbara sambo hade skyndat sig och städa lägenheten efter det att jag åkte tillbaka till jobb efter lunchen. Snacka om att jag blev positivt överraskad och glad.
Vi åt middag och kollade på film och helt plötsligt så hade klockan blivit 23.30. så nu måste jag verkligen sova.. har morgonskiftet imorgon och vill verkligen inte försova mig.

Imorgon har jag bokat en dejt med min sambo, jag ser fram emot det, lika mycket som innan vi flyttade ihop, det känns som om man måste göra något sådant ibland. För att man inte ska hamna i samma hjulspår hela tiden, och lets face it. När man flyttar ihop så är de lätt att inte säga "nej jag kan inte ikväll.. jag ska på en dejt" för alla tar för givet att ju med att man träffas varje dag så behöver man inte dejter. Men det behöver man visst. För även om man ses varje dag så behöver man en speciell kväll då man har planerat något tillsammans.

Ja jag är en hopplös romantiker. Och kan inte vara något annat när man helt oförberett möts av levande ljus!

Väntar, Evig väntan


Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig 12 så jag ska börja jobba. Gick upp 9, försöker vänta tillrätta på dygnet igen, ovh J♥ sover vilket innebär att jag måste försöka smyga runt i lägenheten, men vilket jag anser är väldigt svårt då de är som en elefant i en porslinsaffär.. Jag har spenderat de första timmarna med att kolla runt på aftonbladets hemsida och läsa meningslösa artiklar samt kollat på TV, vilket innebar hemska TV-shops program och det störde mitt humör, Vartför har alla kanaler olika TV-shops program samtidigt för? Man kan ju inte se NÅGONTING annat. Störande. När jag tröttnade på det smet jag in i badrummet och städade handfatet och försökte vässa en kajalpenna, men de vässarna ja köpte igår var inte bra så det slutade med att pennan endast är ca en-två centimeter nu. Aj aj.
Kan bara säga att jag är envis vilket har resulterat i att jag inte kunde sluta vässa när jag börjat, jag hörde liksom ett mantra när jag stod där "det ska funka, de ska gå, de ska funka" Men... de funkade inte,

Passerat

I fredags dök min älskade syster upp bakom mig när jag jobbade, vi gjorde sällskap på Nyan och tog oss en lunch. Räksalladen där gör en verkligen mätt och belåten. När jag slutade så skyndade jag mig hem, men kom på att jag hade fått ett sms-avi att mitt paket från Halens hade kommit (Tyckte de tog lite väl lång tid innan man fick det) Och J♥ var lite bakis så han ville att jag skulle hämta med mig en pizza hem. Så jag skyndade mig på Ica och hämtade ut mitt paket (Tog ca 10 min för hon bakom disken gömde sig inne på lagret ovanligt länge) sedan skyndade jag mig för att åka till pizzerian och hämta J's middag. (Dock glömde jag det nästan så jag va tvungen att väda om, minne som en guldfisk?) När jag väl gått igenom mina fynd och bäddat sängen så hoppade jag in i duschen och for hem till Mor och syster.

Min syster ska åka bort till mexico i en evighet och därför känns det som om man måste spendera så mycket tid det bara går med henne innan hon åker. Jag har seperationsångest! När jag kom hem till Mor så serverades det otroligt god mat och en vän till familjen kom förbi och visade sin fångst som han gjort när han lade nät. Otroligt fina sikar (9st) och den största vägde 2,2 kg. De ni!
H hittade ett spel på min mobil som jag inte visste fanns (min nya fina mobil) ämligen guitar hero (fast hette annat på mobilen) Så det fastnade vi i först och sedan vid 21-22 kom vi på att vi skulle spela backpacker (sällskapsspelet, inte dataspelet) Och jag vann 2 av 3 städer. Jag älskar sällskaps spel men man blir så stressad när andra närmar sig de rutor man själv vill komma till.

På lördagen så tog jag sovmorgon och sov till 12, vaknade till strålande solsken och vi bestämde oss för att testa mammas nya spel: Fotbollskrocket. Så vi spridde ut pinnarna över en stor del av gården och sedan satte vi igång. Jag förlorade varje gång, hur svårt ska de vara att sparka en boll egenom en bana egentligen? Men de var jätteskoj! Anders kom senare på dagen och då spelade vi igen.. och jag förlorade varje gång då också.. Det var antingen mamma och syrran som tävlade om segern eller syrran och A. Oftast vann Systeryster. Grattis till dig! (Men jag ska träna upp mitt bollsinne igen ska du se... jag har ju lite tid på mig)

På lördagskvällen kring 21 åkte jag mot lägenheten igen med en sten i bröstet, jobbigt att åka därifrån varje gång.
Igår ösregnade det hela dagen så jag har inget jag kan berätta om det, förutom att jag fick panik när jag skulle lägga mig (som vanligt) och skrubbade badkaret skinande rent. Varför jag kommer på sådant på kvällarna vet jag inte?..

Jag hade en kanon helg. Så underbart att spendera tid med familjen och att vi bara umgicks hela tiden gjorde det mycket bättre. Jag struntade alltså i härdalsyran som var i fullgång. Och det var skönt!


Gå med ni också

Jag har blivit medlem på en hemsida (som är helt gratis) där man får presentkort till flera stora mode/klädes butiker t.ex: hm, gina, nelly etc.

Den sidan hittar ni här, gå med via länken och därfter kan ni börja samla poäng både genom att be vänner signa upp och bli medlem på olika sidor. Superkul!En sång

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life (my life) would suck (would suck) without you

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life (my life) would suck (would suck) without you

Being with you
Is so dysfunctional
I really shouldn't miss you
But I can't let you go
Oh yeah

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life (my life) would suck (would suck) without you

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life (my life) would suck (would suck) without you

Vad ska man säga?

Ibland undrar jag vad som pågår egentligen.

Jobbat några dagar, ris och ros. Men de är jätteskoj och jag tror att jag lärt mig ganska snabbt, hoppas det iallafall. Problemet var som vanligt att göra redovisningen, svårt att lära sig när manär van med ett annat system. Och trots att jag använde miniräknare så blev det fel. Jag har stressat upp mig för att göra redovisningen men det är nog på grund av att det är en tradition (?) för mig att alltid räkna fel den första gången ja gör kassan. Grattis till mig. Antar att de är mitt undermedvetna som sätter käppar i hjulen för mig då jag nästan förväntar mig att göra fel.
Utöver det så tycker jag att de är ett härligt gäng jag jobbar med. En kund kom förbi och sökte Jojjo, och han sa vad han hette och att han var släkt med henne, men när jag sedan skulle hälsa det till henne så kom jag inte ihåg hans namn, hur de var släkt och nästan inte heller hur han såg ut. Det ledde ju till att Jojjo blev ännu mer fundersam vem det var, och sedan när jag kom på vad jag trodde att han sagt så var det fel... När ska jag få ett bättre minne i julklapp? kan man inte bara plugga in ett minneskort som i en digitalkamer? Det hade kanske hjälpt.

Igår när jag kom hem vid 20 så var min J inte hemma än för han och svärfar hade åkt och fiskat på dagen, så jag satt naivt och väntade. och väntade.. och när klockan närmade sig 22 så var jag tvungen att fråga om de skulle fiska länge till för jag va hungrig men då visade de sig att de hade börjat pimpla något annat istället. Och jag kunde inte råför att känna mig som en idiot.
Jag borde fattat, men man vet ju aldrig med fiskefolk.

Aja

Slutade 13 idag, så nu sitter jag och kollar på tv serier. Solen skiner och jag ska väll ut och gå eller något snart.. för J åkte och fiskade när jag kom hem, men inte med svärfar.

Nya tag

Hej igen. Nu är jag vaken efter en lång natt. Slumrade till ett tag på kvällen igår men vaknade förstås runt 22-23 igen precis som om jag bara hade tagit en tupplur. Och hade svårt att somna om igen innan 02. Jag hade ställt klockan på 08 för jag vill verkligen starta tidigt på dagarna men den orkade jag ju inte kliva upp till. Men men.
Nu sitter jag beredd för att ringa till ams för att meddela om mitt vika

Byggarbetsplats

Som sagt är min blogg under konstruktion, dvs att den kommer vara lite konstig ett tag för jag kan inte riktigt de här med design ännu, jag trodde att jag gjorde det, men trots det så har jag suttit i flera timmar och dragit mig i håret bara för att jag inte kan få bort understrykningen på alla länkarna. Urk.

Jag använder mig av denna sida för att få hjälp med designen och den har ju blivit bättre än vad den var innan. Men nu är det endast den där lilla detaljen som stör mig. Sedan så måste jag fixa ett fint foto av mig som jag kan använda på bloggen, men det betyder att jag hellst ska kunna photoshop och jag var inte riktigt uppmärksam på de lektionerna. ¨Jag vill ha en vit bakgrund och en bild av mig som är bakgrunden liksom... men ja... de kommer ta ett tag i mitt tempo.
Nu ska jag låta hårrötterna återhämta sig och lägga mig i sängen.

Imorgon väntar en ny spännande dag på ett nytt jobb.
Så jag kommer inte kunna jobba på bloggen men skriv gärna till mig om ni har några tips.

Bloggen är under konstruktion

Hoppas ni har överseende med detta


Kliar i fingrarna!

Nu är det den 9 Juli om inte alla redan visste det, det innebär att jag är ledig 3 dagar till innan mitt vikariat på $ börjar, och det innebär även att de är ca 5 dagar kvar tills den nya Harry Potter filmen har biopremiär! Åh det kliar i fingrarna!
Jag älskar HP. Det är så spännande och roligt att se, Vill ni se trailern? Klicka här.
När det talades om att denna film skulle skapas så sades det att de var den sista HP filmen som skulle göras, men vad jag nu förstår så kommer de fler filmer bland annat en sep-nov 2010. Så då behöver jag inte känna någon sorg ännu.

Alla borde se Harry Potter and the half-blood prince, Den ska vara mer spännande och läskig än tidigare! Finally!


Sex education


Vi kommer nog alla ihåg de pinsamma stunderna i skolan då våra lärare hade satt upp sexual undervisning på schemat. Första gången jag hade lektion i detta ämne var det riktigt pinsamt, de delade upp klassen i två grupper, killarna i en grupp och tjejerna i en grupp. Detta var i lågstadiet och vi hade ingen aning om vad de egentligen pratade om, de var få av oss som hade kommit in i puberteten men frågorna var många. Det hela slutade med att de två delade grupperna spionerade på varandra. Mycket fnissande och pikar.

Nästa lektion var i högstadiet, när de flesta redan hade gjort sina debuter och då var det nästan ännu värre att försöka lyssna på läraren. Man var lite mer öppen och förstod vad som sades och vad som var följderna.
Men jag kan fortfarande minnas de jobbiga frågorna som ställdes och att man var tvungen att räcka upp händerna i tron om att alla skulle ha huvudena nersänkta mot bänkarna så man inte skulle se de andra svara, men hur många lyssnade på det?

Sista gången jag fick en undervisning var i gymnasiet. Alltså fick vi en undervisning per period i skolan. Men är detta tillräckligt? Under de senaste åren har det varit stora medie stormar som varnar för olika sexuellt överförbara sjukdomar. Jag minns när de var Klamydia och HIV som var på tapeten. Jag vet inte om de siffrorna som sades då har minskat under de senaste två åren, men om man ser på bilder på tex internet som tonåringar själv gör, så verkar det som om de inte kan vänta..

Därför tycker jag att de flesta hushållen borde använda tvdosan och slå över till TV3 där de nu visar "Sex education" onsdagar klockan 22:00.

De borde alla se, och jag tycker att detta är ett program som ska visas i repris. Hellre visa det än meningslösa program som "Våra bästa år"


Hälften förlorat, hälften vunnet.

Idag sålde jag min älskade bubbla "Mr. Big" den nya ägaren är min älskade syster. Hehe, vi håller den inom familjen.
Så nu har jag förlorat min fina VW men har dock fyllt tomrummet med en ny mobiltelefon istället. Så glad är jag!Så de enda jag behöver nu är en ny tvättmaskin som inte luktar fis när man använder den!

All denna hysteri

imageSom ni kanske har lagt märke till så är det världens vikt hysteri, ena stunden så är kändisarna för smala och i nästa så är de feta eller så spekuleras det i om de är gravida?
Nu den senaste tiden så har den forna spice girls medlemmen 'Mel B' hamnat på tapeten på grund av sina nyfunna magrutor. Men ärligt talat så har hon haft en bra figur hela tiden, de är värre med de som jojjobantar etc. Men OK, hon kanske har tagit träningen lite väl långt. Aftonbladet hade idag en artikel: "Genvägen till Mel B:s magrutor" Där de har uppgifter om att hon gör 600 situps 4-5 dagar i veckan och hon gör 100 situps inom två minuter. Dessutom gör hon övningar som "plankan" (balans och uthållighet) och springer på ett löpband 30 minuter. Jag ser ju inte detta som en genväg direkt. It's all hard work.
Och jag tycker att man ska unna henne det, jag menar, de finns andra som gått steget värre och sadlat om till body building tillexempel men de pratas inte lika mycket om det?
Och om jag inte missminner mig så var det samma hysteri när Victoria B hade fått barn och tränade bort baby bulan på en gång? Då sades det att hon gjorde 200 situps varje kväll och endast åt fisk.

Vad som är sant eller inte de kan jag inte svara på men jag minns att jag vid den tiden då informationen om VB kom blev helt inne på att göra lika jag. Men jag har inte den själv- diciplinen.

Och jag tycker faktiskt att så länge en person gör vad som känns rätt för sig själv så låt det passera, ens kropp är ens egen. Och tyvärr så kommer det antagligen komma rykten att hon hetsäter eller att hon är gravid om hon lägger på sig en centimer runt midjan igen eller om hon skulle råka andas.

Så.. nu känns det bättre.

Festival sommar?

Igår morse bjöd jag och J♥ bomp och linkan på frukost. Det blev en brakfrukost med nybakt bröd och the, kaffe juice bland annat. När frukosten hade sjunkit så fick jag äran att övningsköra linkans bil med släpvagn. Jag tyckte själv att det gick väldigt bra. Vi åkte till V-sjön och där var det redan fullgång med vattenskoter etc.
Efter mycket lek och några timmar hade passerat så var min kära syster påväg till S. Så då skjutsade Hasse mig och min svägerska, madde och bomp tillbaka till byn.
Min syster anlände nästan direkt efter det att jag kom innanför dörren.

Vi umgicks en liten stund, jag kände redan att jag var långt ifrån färdig så medan hon åkte vidare till förfesten så stannade jag kvar i lägenheten och skulle förbereda vår middag på grillfesten. Jag hade bestämt mig för att jag skulle testa att tillaga fisk för första gången i mitt liv. Jag vet inte vilken fisksort jag använde, antingen torsk eller sej. (Vi har de i frysen och påsen var inte markerad så varken jag eller J♥ har någon aning om vilken fisk vi tog fram.)

Jag mötte upp resterande av gänget på pizzerian och där hade de ett band (willie lees) som skapade en stor publik på uteserveringen. Efter att ha lyssnat ett tag drog vi vidare hem till Maria och påbörjade vår grillning.
Jag hade med mig min fisk i folie och en gräslökssås och syrran hade gjort couscous sallad. Blev jättegott och jag fick beröm för fisken, otroligt härligt.

Mamma kom förbi på kvällen och tillsammans så kollade vi på nanne grönvalls uppträdande. Jag tycker att de var så otroligt roligt att mamma kom med ut, och jag hoppas det sker fler gånger. Jag älskar henne så och vill att hon ska ha roligt också!
Tyvärr hann jag inte ta något kort på mamma innan jag råkade tappa kameran i backen så den gick sönder, men jag har lagt upp bilder på facebook. Och jag vet att wuga har kort på oss tre tillsammans och även maria, så jag ska leta upp dem med.


Tack för en trevlig kväll alla ni som var med!
 

Jag och min älskade systeryster!!!

Mitt bröllop

Det finns en låt som får mig att mysa inombords, en låt som får mig att må så bra. så bra att jag bar kan le: Den ska jag ha på mitt bröllop. et bildspel... du och jag Lyssna och erkänn att ni ryser?

åh mys


Banan?
Vilken banan?
 

F u


Spiteful

Hahah. Nu sitter jag hemma på en fredagkväll (ja jag vet att vissa kan se de som tråkigt) och njuter av att kika runt på internet. Och samtidigt göra lite internet shopping. Lets face it- jag kan inte hålla mig ifrån det. Jag är inne på Halens sida och kollar runt, först tänkte jag handla från en annan sajt men de sätter en vara på rea, men endast vissa färger inte alla.. varför? så snopen när jag märkte att de skorna jag hoppades köpa för 159 :- kostade 359 :- på den färgen jag ville ha! Snällt? Nej. Så då vände jag mig direkt till halens ist där man får vad som visas. Herregud man ska ju inte lura folk, om de är rea på ett par skor så är det... inte endast vissa färger!
Samtidigt som en "festival" är i fullfart 150 m från där jag bor kan jag inte råför att hånle när jag ser regnmåln komma närmare och sedan låta himlen öppna sig så pass att man inte längre hör musiken på grund av allt regn.. och då tänker jag bara: Ett riktigt bra beslut att man stannade inne på en fredagskväll.. Vill ju inte vara en blöthund.


Men åter till ämnet: SHOPPING!

Jag är ganska pank, min a-kassa vill inte betala ut mina pengar än.. så jag vänder på kronorna.. men jag tänkte så här idag: Jag går inte och betalar in mig på "festival" området så då sparar jag in lite pengar som jag kan spendera... och ni som känner mig vet att jag är lite av en shopaholic.. även kallat smygshoppare. (bättre än att smygäta!) Så nu har jag hittat några fynd som är snart påväg hem till mig från Halens:
Sängkappa [Vit] 199 :-(måste gömma de fula madrasserna!) :
Shorts [Gråa] 79:- (Vill ha fin färg på benen i sommar) :
Shorts [Längre grå] 79 :- (Så himla snyggt i sommar! Letat länge efter sådana i rätt färg) :
Stövel
[Beige] 199:- (en strl förstora.. men mina Uggs från Aus är helt utslitna.. human right?) :Jag kan inte låta bli att trycka på "Köp" knappen, men jag måste bara visa ett par skor som mina ögon fastnat vid och som jag dregglar över:


Dessa kommer jag dreggla över ett tag, men jag har inte så mycket pengar kvar att spendera.. så jag väljer att vänta med dessa, men antagligen kommer de vara slut i min storlek när jag väl har råd med lite shopping igen.. Hoppas min kära syster köper min gamla bubbla som bara står så har jag råd med dessa.. och hyra.. och en ny mobiltelefon! hehe.. Och det bästa vore om min älskade "Mr big" (bubblan alltså) stannar i familjen, där den hör hemma.

Under the surface

Idag gick jag upp runt 08 och ´tog bilen hem mot mitt älskade hus i V. Vi skulle fortsätta med målningen som vi påbörjade förra veckan. Maria var här på besök när jag kom så vi fikade frukost (Äggmacka med kaviar på - vad har hänt? Jag hatar ju kaviar?? J har dåligt inflytande på mig) sedan tog vi tag i målningen. Efter cirka 2 timmars målning så rullade åskan in mot oss och ju med att V ligger emellan en massa berg så är de precis som om åskan bara cirkulerar runt ovanför en utan att sluta.. Så vi vågade inte stå kvar där ute och måla utan vände  vår energi till att städa i vårt gamla lekrum. Lekrum brukar man ta tag i när man slutar leka i dem... inte vi... vi försöker ignorera de där rummet och låtsas som om de regnar... för de är ett bombnedslag!
Men efter 4-5 timmars rensande så ligger det mesta i rätt ordning och vi har slängt ungefär 4 stora svarta sopsäckar (allt som allt) proppfulla med gamla onödiga saker.
Jag blir ibland alldeles för angelägen om att slänga sådant jag inte tror vi kommer behöva så det var tur att min syster var med, dock fick jag slänga nära 200 gamla pennor... varför sparar man pennor?? SLÄNG!

I en påse från skoltiden hittade jag "Min historia" som vi var tvungen att skriva när jag gick i skolan... när jag var 10-11 år..  Jag hade högläsning och när jag upptäckte att jag hittat en viktig del av mitt förflutna så rann tårarna ohejdat.
En vän som försvann helt utan förvarning ´Linus T. Jag hade skrivit om honom.. Hur jag träffade han första gången och han sa "du ´är fin du" och jag blev generad. Han sa det nog mestadels för att vara snäll.. men den lycka i mig som det bringade gjorde mycket. Tänk bara på vad en fin liten mening kan göra för en osäker människa.

Jag gråter nästan bara ´jag tänker på det, ´jag kommer spara den lilla historie boken tills dess att de får rensa mitt dödsbo!

 Linus Thagg... 2008.03.12.. Du gjorde många så lyckliga..

energy at a high level

Oj oj, sex dagar sedan jag överhuvudtaget engagerade mig att skriva något här överhuvudtaget. Jag antar att jag har lite av ett eget liv helt enkelt. Men idag fick jag den goda nyheten att min syster ska ha en blogg nu när hon ska till Mexico. (Här hittar ni den) Det kommer bli riktigt intressant att läsa! Men en risk finns ju att jag kommer vara helt inne i att läsa hennes berättelser istället för att skriva i min egna sagoblogg. =P
Jag hittade nyss Alex S nya blogg... weei. Den människan är både ironisk och allvarlig, och han bjuder på sig själv... och andra.. kolla (Alex s)

Den senaste veckan har jag inte gjort så värst mycket intressant. jag har fått en klänning såld som jag la ut på auktion, solat och målat. I lördags åkte jag och J♥ på 50 års fest på en Ö i den härliga skärgården (Playa del lövis) (ligger i skogen i jämtland) hehe. Det var jätte skoj, gemytligt liksom. J fick fiska så han kanske blev nöjd för ett tag framöver och vi åkte vattenskidor och ring. Det blev ett ordentligt party på kvällen och det nybyggda altangolvet blev nerfläckat med "gud-vet-vad" och pantpåsen fylldes till bredden. Jag sippade mest på den välkomstbål man fick när man kom, dock fyllde jag på den ett X antal gånger, för vem kan motstå frukter i alkohol?
Vi anlände ganska tidigt, sisådär 13 på dagen... mestadels för att vi var bakis sedan dagen innan och ville inte fastna i soffan och tycka synd om oss själva och dels för att det var så underbart väder så vi var tvungen att åka.
Resterande av firande personer anlände närmare 18 och vid det laget hade jag hunnit smaka på både det ena och de andra medan J fiskade med T.
Kvällen och natten avslutades runt 03 och det är en skaplig tid.. och där låg jag i deras stuga och hörde en massa snarkningar... man ska inte kasta sten i glashus de säger jag bara ;)

Det var meningen att vi skulle avsluta vårat besök på söndagen men vi stannade kvar till måndag.. iallafall jag. J stannade kvar tills idag (tisdag). Och jag måste stolt påpeka att jag fick en fin abborre! När jag trodde att jag kastat så fel det gick.. men nej då. Stolt!

RSS 2.0