All denna hysteri

imageSom ni kanske har lagt märke till så är det världens vikt hysteri, ena stunden så är kändisarna för smala och i nästa så är de feta eller så spekuleras det i om de är gravida?
Nu den senaste tiden så har den forna spice girls medlemmen 'Mel B' hamnat på tapeten på grund av sina nyfunna magrutor. Men ärligt talat så har hon haft en bra figur hela tiden, de är värre med de som jojjobantar etc. Men OK, hon kanske har tagit träningen lite väl långt. Aftonbladet hade idag en artikel: "Genvägen till Mel B:s magrutor" Där de har uppgifter om att hon gör 600 situps 4-5 dagar i veckan och hon gör 100 situps inom två minuter. Dessutom gör hon övningar som "plankan" (balans och uthållighet) och springer på ett löpband 30 minuter. Jag ser ju inte detta som en genväg direkt. It's all hard work.
Och jag tycker att man ska unna henne det, jag menar, de finns andra som gått steget värre och sadlat om till body building tillexempel men de pratas inte lika mycket om det?
Och om jag inte missminner mig så var det samma hysteri när Victoria B hade fått barn och tränade bort baby bulan på en gång? Då sades det att hon gjorde 200 situps varje kväll och endast åt fisk.

Vad som är sant eller inte de kan jag inte svara på men jag minns att jag vid den tiden då informationen om VB kom blev helt inne på att göra lika jag. Men jag har inte den själv- diciplinen.

Och jag tycker faktiskt att så länge en person gör vad som känns rätt för sig själv så låt det passera, ens kropp är ens egen. Och tyvärr så kommer det antagligen komma rykten att hon hetsäter eller att hon är gravid om hon lägger på sig en centimer runt midjan igen eller om hon skulle råka andas.

Så.. nu känns det bättre.

Kommentarer
syster

Jag håller helt klart med, kan inte människorna få en brejk! Hela tiden ska alla klaga på deras utseenden... låt dom slappna av och släppa ut magarna ett tag!

2009-07-06 | 22:11:53
http://vidabuena.blogg.se/
K

Ja men precis!! herre gud, tack gode gud att jag inte är känd =D

2009-07-06 | 23:50:28
http://charade.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback