Beloved Sunshine!



ÅÅÅh äntligen har man lite sol här i "no where" och jag har LÄNGTAT efter det så himla länge! Min sommarskrud som jag ordnade när vi var i Thailand försvann så otroligt snabbt tack vare de regn och rusk som dragit fram de senaste två veckorna och inte blir det lätt att ordna det igen.
Så jag hoppas innerligt att väderleksprognosen inte stämmer när de gäller ett nytt regnväder!

Igår när jag umgicks med min svärsyster (eller vad man ska säga) E så hittade jag Hawaiian tropis nya brun-utan-sol produkt (BUS kallar jag det) och den var jätte smart, den är uppdelad med BUS och lotion, så man får vrida toppen av flaskan till den nyans man vill ha och då kommer den doseringen av lotion och BUS ut så de bara är att blanda och smörja in, de tycker jag var jätte smart! För de är inte alltid så lätt att hitta den nyansen man vill ha när man letar bland andra produkter, och de skiljer ju sig från kroppsdel till kroppsdel dessutom.
 Så kolla gärna in HT's nya BUS.  (fina förkortningar va?) Den var lite fördyr för min plånbok just för tillfället, ( ca 150 kronor i butik) men jag rekomenderar den gärna. 

Om man vill spara lite så kan man ju ta en BUS creme och blanda den själv med lotion, men de är svårt att komma på hur mycket man ska blanda av dem båda då. Fast samtidigt tycker jag att DOVE's sommer glow är riktigt bra den också, och då är de ju redan blandat och klart, men minuset där är ju att man inte får välja nyans själv.

Hoppas solen stannar så man slipper fuska sig till brännan. Men snart måste jag!

Trevlig kväll allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback