My beloved H, and the curse off the yellow shoe

När vi kom till H och A fick vi ett varmt bemötande, de var otroligt mysigt.
När vi släpat upp vår packning till lägenheten (otroligt många trappor) var det bara att gå ut och vänta på bussen in mot vasaplan och Taj mahal. Det var en otroligt rolig och mysig indisk restaurang (kyparen va rolig alltså) och maten var så himla god, man blev verkligen proppmätt. Sedan promenerade vi till en irländsk bar som var fullsatt, men vi lyckades få oss ett bord.. mindre lyckade kaffedrinkar men trevligt sällskap avslutade kvällen någorlunda tidigt (ingen koll på klockan, de är ju ljust så länge nu så de kanske var sent?)

Idag tog vi oss en tur på stan och kom hem med några shopping fynd (Några påsar dvs). Och sedan serverade sys en jätte god couscous sallad med mycket gott.
Vi tog även idag bussen in till stan och besökte Tapas och käkade flera goda rätter och smakade på gott öl, jag skulle gärna göra de igen, men plånboken blev mer tom där än på shoppingrundan.

Nu i skrivandets stund har vi precis sett Sveriges förlust mot Danmark, och antar att "den gula skons förbannelse" stämde även idag, att vi kunde missa så många chanser gör mig lite små putt.. TYPISKT.
Men de värsta är väll att de varit så många som köpt biljetter dit som hade ökat nå fruktansvärt i pris, stackars dem! Huvva..

Nu ska vi nog ta de lugnt framför TV'n och imorgon kommer de nog bli ytterligare en tripp mot shopping.

Saknar min kära kära L, nästa vecka tar vi tag i de här!! ;)


Kommentarer
Ann-Charlotte

Olika. Allt från 28-31 i midjan. =)

2009-06-07 | 12:14:24
http://ackadacka.blogg.se/
Luz

Saknar dej me! Men snart ses vi å då äre brorundan som gäller :). Märkte du att vi gick snabbare å snabbare för varje dag? Hehe. Det är bra gjort det! Puss

2009-06-07 | 14:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback