Something blue..

something borrowed..

Igår fick jag panik, så jag var tvungen att dra fram de plagg som jag inte använder och som jag antagligen aldrig kommer använda och la ut dem på en auktons sajt. Mestadels på grund utav att min akassa inte ger mig några pengar, de ska alltid ha en massa intyg etc. Jag blir galen! Jag behöver pengar, jag behöver betala hyra och räkningar på söndag, Jag har fyllt i mina papper så som man ska göra och jag förväntar mig pengar så jag kan leva, vad tror dom? att jag kan leva på nada?
Jag måste ringa dem imorgon, de får inte dra ut på de som de gör! Jag får magsår av att inte kunna betala.. och jag mår apkasst!

Igår när jag la ut sakerna på auktion så kom min "svärsyster" E förbi och lärde mig ett roligt redigeringsprogram... dock fattar jag fortfarande ingenting.. jag har nog ingen ork att lära mig direkt heller. No genius.

Natten var ensam, vaknade två tre gånger av panik och ångest, trodde att jag försovit mig men de hade jag ju inte.. jag skulle dock hem till min älskade mor och syster och hjälpa till att måla huset. De är ju trots allt något som behöver göras och jag bor ju där också.. Och ärligttalat så älskar jag det huset, de är välkomnande.. som en redig kram.

Vi var jätteduktiga, målade en bra bit på huset tills färgen tog slut och oljade in vårat "dansgolv" som vi har på baksidan. Så imorgon ska vi fortsätta måla måla måla. Hoppas vädret är lika som det var idag! wounderful.
Blå himmel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback