Hit me baby ;)

Eller hellst inte.

Igår var jag ledig, hade bokat tid hos frissan på morgonen och det bar av till lillhärdal. Klippt och klar en timme senare. Snabbt billigt och bra. Första gången jag klev upp ur stolen utan att ha tårar i ögonen.
Åkte förbi gamla arbetsplatsen för att hälsa på Luz och de andra. Otroligt skönt att prata av sig med L.. saknat henne oerhört, men vi är ju aldrig ledig samtidigt typ så de har inte blivit några skvaller promenader eller något på svin länge.
När jag varit där i nästan en timme åkte jag hem och började kolla på en film som är baserad på passande böcker för mig, confession of a shopaholic. Jätte bra film, jätte bra bok och guud vad jag känner igen mig. Dock har jag tagit tag i min garderobsrensning utan anonyma shopaholics. Stolt faktiskt, kan göra sitt i att jag inte har pengar för att spendera dem på så dyra saker heller. Men men.

Hann inte se klart filmen utan var bjuden på middag hos svärföräldrarna. Em har nämligen fyllt år nyligen (tisdags) så de var en liten present utdelning för henne. Hon fick bland annat en keyboard som hon satt och plinkade på :)

Vi åkte hem och kollade på Australia och sedan kom Ma, Fri, Lo, U förbi och de spelade poker. Jag har haft en så fruktansvärd huvudvärk de senaste dagarna så jag har inte orkat umgås. Har fortfarande huvudvärk så jag vill gömma mig i ett mörkt rum.

Nu sitter jag och dagdrömmer lite och ska nog fortsätta med det ett tag

Kommentarer
Syster

Hej darling :) När får man se en bild på din nya frisyr då? Blev du nöjd?

Saknar dig!

Puss

2009-03-08 | 10:56:37
K

åh. inte klarat av att va me på kort, men de kommer tids nog ;) saknar dig med! puss

2009-03-08 | 21:03:29
http://charade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback