Ingå pakt!

Ja jävlar jag glömde ju berätta vilken information som blev inpräntad i mitt medvetna igår. (förrgår) Hade migrän som oftast när jag kom hem från jobb så jag tyckte att allt högt ljud var en pain in the ass så jag tjurade och gömde mig i sovrummet.
Kollade på de icke intressanta tv programmen som visades och fastnade sedan i jamie olivers program om hur vi äter oss själva till döds. Skrämmande!
De informerade om vad all den skräpmat och halvfabrikat orsakar i vår kropp. Och jag lovar, de är fan inte liiite som en människa egentligen ska skita ut på ett visst antal månader. och de är ironiskt att vi som bor i välfärdsländer och har råd med ordentlig kost försummar vår kropp så förbaskat medans de som bor i Uganda som knappt har rent vatten har perfekt blandning av fibrer och allt annat bra.

Dessutom så berättade dem att utan tillräckligt med fibrer i kosten och utan motion så kan våra tarmar skapa cystor som tillslut kan leda till cancer och dvs att vi kan dö på grund av att vi inte äter tillräckligt med frukt och grönt.
Säg det till mattanterna på skolan som endast kör halvfabrikat /helfabrikat och nada fibrer. OM jag får tarmcancer kommer jag skylla allt på kommunen på grund av att de inte har låtit mig växa upp med ordentlig mat ;)

Låt oss ingå en pakt: minst 3 äpplen om dagen eller två burkar vita bönor ;) jag väljer äpplen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback