I'm living the dream

Den 10 maj påbörjade jag och J vår resa mot varmare breddgrader och det dröjde inte länge innan vi fick problem.

När vi kommit endast en liten bit på vägen fick vi ett sms från fritidsresor att vårt flyg blivit försenat ca 3 timmar men vi tänkte att de var bra ändå för då hade vi absolut ingen stress på att ta oss ner till arlanda.

När vi checkade in vårt bagage fick vi dock reda på att flyget blivit ännu mer försenat, närmare bestämt ca 6 timmar, och då kändes de verkligen att vi inte kickade igång vår semester på ett smidigt sätt.

Men när vi pratade med fritidsresor så fick vi matcheckar och tillgång till ett hotellrum på Radisson.


Vi åt gott på arlanda och när vi kom på hotellrummet så firade vi med en flaska vin på roomservice. Lyxigt värre.

När det var två timmar kvar tills det att bussen till flygplatsen skulle gå slocknade jag, jag orkade verkligen inte hålla ögonen öppna nå mer. Så det var tur att J sovit i bilen på vägen till arlanda för annars hade nog inte han hållit sig vaken heller och då kunde vi ha missat bussen.


Flygresan mot Phuket gick jätte bra, J sov till största del och jag roade mig med film och serier så som Vänner.

Vi hade även unnat oss lite extra på resan ner, en fin kött middag som serverades med vin. Så det var otroligt mysigt redan från början.


Vårat hotell, Centara, var bland de fräschaste hotellen som jag någonsin bott på, det var 3 pooler (4 om man räknar med att en av de poolerna var uppdelade) och två poolbarer, en som låg i poolen och den andra precis bredvid.

På frukost buffen så fick man omelett, eller vad man nu ville ha, gjort direkt på plats och det var bara tipptopp.

Vi hade till och med en minibar och två kingsize sängar.


Vi hade tyvärr lite problem med vårat hotell rum, de första rummet hade problem med toaletten, så det blev översvämning 3 gånger, så då fick vi byta hotellrum och där hann vi endast packa ur väskorna för där var de en massa myror överallt så då fick vi byta rum igen, men de var perfekt (men tror inte temperaturen på AC'n var helt 100 där)


Så efter allt tok så fick vi ett fruktfat och blev bjuden på champange. Dessutom fick vi blomarrangemang resterande delen av vår vistelse. Snacka om service.


YIPPEY!


och by the way, så fanns det 3 bubbel i poolerna, vattenfall, rutchkana (stavas de så?) och en sluttning som ska likna sand strand.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback