Yes!

Nu vet jag hur jag ska göra min nya design. Jag hoppas på att ingen har en sådan design sedan tidigare, jag har fått lite inspiration från olika håll.. så något nytt måste det ju vara?
Jag vet inte om jag ska totalradera allt som jag har på min blogg just nu, och starta från noll igen, dock förlorar jag ju min räknare då? Eller ja, jag har gjort det varje gång jag gjort en ny design, så jag har haft flera tusen besökare under den här tiden, men vem behöver se det egentligen?

Anledningen till att jag skaffade en räknare på min blogg är för att jag sj ska kunna se hur många som besöker den, då de är väldigt få som skriver kommentarer, och om man ser på ett ungefär så vet man också hur mycket man vågar avslöja av sitt liv.

Jag skrev väldigt mycket om mig själv och privatliv på min förra blogg.. jag vill inte bli så sårbar igen.
Men aja baja, den bloggen finns inte kvar, så den informationen kommer ni inte kunna få fram igen ;)

Men aja, en ny design åt mig står på listan, Em har gjort en egen som de verkar, så då kan jag fokusera på min egna.

Men nu ska jag gå och lägga mig. börjar 7:30 imorgon, så de gäller att vara utvilad.. och de är jag sällan.
Nu vill jag typ bara vara vaken så jag hinner ställa in mig mentalt på att börja jobba, tror det kommer bli en helvetisk dag imorgon. Och så måste jag kontakta arbetsförmedlingen också, för det hann jag inte idag.
(men de är ju stängt på helger? Aja får skicka ett mail)

Nu får ni sova gott allesammans.

God natt!

Edward Cullen

Gaah

Jag tycker egentligen inte att han är så snygg, men de sätt som han beter sig på både i filmen/filmerna och böckerna gör honom oemotståndlig. Och jag tror att de är flera som håller med mig.

Hans kärlek till Bella gör honom så fin. Jag måste ju säga det.


Finally

Jag åkte till S i onsdags med Em, blev bjuden på mat och sedan skjuts ända hem, de kan man kalla service ;) Jag hade en del tvätt att ordna med och så ville jag se om jag hade fått klänningen som jag köpte för 3 veckor sedan, jag har fortfarande inte fått den, jag kanske har blivit lurad IGEN??? Jävla skit. Nu får de vara färdigt med tradera shoppingen, så jävla irriterande!

Igår när jag skulle åka hem i den nyfunna bilen så kom J innanför dörren. Chockad men glad, gud vad jag har saknat han. Har inte träffat honom på en vecka. Så vi myste i soffan framför en film, sedan kom Ola och tog min plats när jag var tvungen att åka tillbaka mot hemmet och mor. För idag var det att kliva upp halv 7 igen.
Men de timmarna jag spenderade med J gav mig ny energi. Jag älskar dig.

Idag var det en hemsk dag på jobbet, vi har fått en ny betalningsstation som inte vill fungera som den borde, priserna i kassan stämde inte riktigt och papperen som vi följer annars var också fel. Men efter lite stök och bök så hittade vi problemet i kassan med priserna och det hade inte blivit något fel med betalnings informationen. Jag lyckades lösa det men jag vägrar acceptera att det ska bli samma problem IGEN. för då kommer jag spy galla.

Imorgon ska vi öppna en halvtimme tidigare, känns lite sådär.. men om man har gäster som är stressade så har man, men hellre att man har stressade och glada gäster, än förbaskade. Inte sant? =)
Em ska äntligen börja jobba med mig nu, jag tycker egentligen att hennes första dag borde ha varit tidigare, men nu är de inte jag som bestämmer så skarp läge får gälla.. och räcka. Men hoppas bara inte att jag blir en elak bitch som jag brukar bli när jag blir stressad.

I morgon kväll gäller det att fira min svärmor, (känns konstigt att säga så.. varför heter de svärmor för?) SVÄR mor? Äsch, så är de.. men jag använder de sällan. Hon får heta de hon heter istället.
Ett kalas på kvällen med en massa folk förhoppningsvist. Det kommer säkert att bli roligt. Hoppas hon kommer ha de roligt och alla andra med såklart. =)

Nä nu ska jag se på "Morden i midsomer" som visas på kanal 3. Det ska bli intressant.


Lite mysig

Har en lite mysig känsla i kroppen, saknar min älskade bil som satan, men min älskade mor bestämde sig för att hyra en bil åt mig över helgen. Måste ju ha en så man kan ta sig till jobbet.

Och jag blev faktiskt lite smått kär i hyrbilen, den liknar min bil väldigt mycket.



Hyrbilen


Min bil..
(dock inte 5 dörrar på min..)

Men visst är de ganska lika? =)

Blev visst..




Blev visst lite missförstånd av mitt tidigare inlägg, när jag skrev att jag saknade mina vänner. Lilla söta Em trodde att jag inte räknade henne som en vän. Vilket betyder att jag verkligen måste förklara mig, skit unge.

Em och jag umgås otroligt mkt, det har blivit väldigt mkt under den senaste tiden/året. Hon är som min lillasyster på ngt sett. Och jag behöver inte sakna någon som jag vet att jag träffar konstant. Visst de va lite trist att vara utan henne när hon åkte till sthlm, men jag visste ju att de inte sjulle dröja länge till nästa gång vi sågs.
Det finns alltid en anledning till varför man inte nämns ibland.


Är du nöjd nu skit unge? Där får du för din dumma fråga =P haha.

Gaah

lite väl irriterad idag... och bara den känslan är irriterande. Det är en ond cirkel.

Älskade..

Jag saknar mina vänner, man kanske inte borde sakna sina vänner, men nu är de så att vi bor alla på olika ställen..
Diana är i Ume, Sonja är i norge, Luz ska flytta och syster är i mexico. I miss you all.

Funderar ut en ny design.. Körde fast på emelies och får inte börja på min fören hennes är klar.. de är en deal jag slutit med mig själv.


Sunday

En helvetisk vecka till enda.. vad kan man säga? Olycksveckan?

Min bil blev kvaddad, hade ett idiotiskt telefon möte som jag kunnat klara mig utan där de betedde sig som hack-kycklingar. Idioter helt enkelt.
Och mest troligtvis kommer jag ha en helvetes vecka nästa vecka också. Jag blir så deprimerad, vill bara gömma mig och glömma att de hänt.

Det har dock varit skönt nu i helgen, jag har varit på björnrike i tre dagar, i tisdags var vi på vemdalsskalet. Underbart. Älskar att vara på björnriket, i fredags när jag kom hem hade jag ett stort leende på läpparna och inte tänkt allt för mycket på vad som hänt dagen innan.

Den nya tjejen är trevlig, och fattar snabbt, och jag är inte världens bästa på att lära ut heller. Men de går bra iallafall.

Imorgon ska vi åka till S och kolla med mekonomen om de kan de ett prisförslag på att laga bilen, då kanske vi kan snabbare få svar om den blir lagad eller ej, hoppas de kan laga min pärla, jag älskar ju den. Vill inte ha en ny.. och om jag ska skaffa en ny så får de nog bli en hummer, eller pansarvagn. Jag lyckas ju hela tiden..


Alltid

Alltid lika påhittigt på victoria secrets visning.. Här kommer lite bilder på de fina vingar och kreationer som modellerna hade på sig.


Vingar och en väldigt söt BH.. Gillade de färgerna.. Det kan man kalla ballong konst.

Hjärta, liknar stenen i titanic, eller vad tycker ni?

Tycker detta påminner om alice i underlandet, klockan åt kaninen, men också en påfågel.

Ska man börja träna hårt eller?

Min älskade, skadade bil

Fortfarande skit förbannad, kunde inte somna fören vid 6 tiden i morse, adrenalinet pumpade så de fanns ingen chans att somna innan dess.

Det har visat sig att killen inte har körkort, bilen får inte köras, och han försökte skylla på att de var hans mamma som körde. Då borde hans mamma varit alkoholpåverkad, för en vuxen människa gör inte så, och absolut inte sicksacka över vägen som en jävla idiot!!!



Det var som ni kan se, INGEN liten smäll.. de var en ordentlig jävla smäll.. och jag vet inte om de kommer kunna laga den.. :(

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG!

Jag ser rött!

Jag har haft en bra vecka, en bra dag, men nu är jag så arg så jag skakar!

jag skulle bara åka hem från statoil, allt var bra, jag skulle bara ta mig den knappa vägen hem. Vad kan det vara? Max en kilometer, inte ens det emellan min parkering och statoil.
När jag kommer till centrum ser jag en vit bil svaja på vägen, den möter en silvrig volvo och de saktar ner, jag saktar självklart också ner, då stannar den vita bilen, silver bilen åker vidare. jag stannar också och då lägger den jävla bilen framför mig i backen, jag får panik och försöker lägga i min back, men hinner inte, för den vita bilen backar i hög hastighet rakt in i min bil. Jag hann nästan inte tänka, de enda jag tänkte var "han kommer se mig, han måste se mig" Och PANG min bil hoppar bakåt av kraften från den andra bilen, jag slår med händerna på tutan och skriker och när jag försöker kasta mig ur bilen ser jag hur den jäveln kör iväg med hög fart!

Jag blir galen och försöker gasa iväg efter honom, men min bil slirar och de låter förbaskat illa, min bil klarade sig resterande delen till min parkering. Det lustiga är att: jag hade självklart glömt min mobil i lägenheten och polisen fanns inte tillgängliga trots att de skedde cirka 30 meter ifrån polishuset. Och det bästa med allt var att telefon nätet låg nere! HELVETE! men lyckades ringa 112, jag var i chock och ilskan kokade i mig så jag störtgrät. Som tur är vet jag vad den bilen hade för reg nr, hoppas den jäveln åker på skadestånd eller något!

Medan jag pratar med polisen gick jag tillbaka och försökte skrapa undan de krossade bildelarna som låg på vägen.. lister, hela högra fronten är helt mosad.. de var ingen liten smäll..=(

Min ÄLSKADE BIL! HUR FAN SKA JAG KUNNA ÅKA PÅ JOBBET NU!? JAG MISSAR MITT VIKTIGA MÖTE IMORGON!

HELVETE JÄVLA IDIOT! 


Tävling hos Alisa

84


Tävlingen gäller ett smyckes set, vill du också tävla? Klicka här för att tävla.
Följ stegen och kanske just du vinner!

Everyone deserve to be a winner once in a while.

--

Är helt hundra på att de är emelie som smittar mig med förkylning konstant.. heeelt hundra ;) Skitunge. Visst att inte hon har ont i halsen, men jag ska allt smitta henne med halsont, pay back time. =P Haha

har haft en bra dag idag, emelie har varit här och hon lagade till och med middag ;) och glömde stänga av plattan så de som va kvar i kastrullen blev lite fastbränt, men de kan man bjuda på tycker jag.. hehe.


Nu ska jag fortsätta lyssna på ljudbok.. hänga tvätt och sedan lägga mig.. jag har ont ont ont.

Böcker jag vill ha

My booklist.. hehe

Mitt nya jagKarriär och köksbesvär
En shopaholic i väntans tiderEn shopaholic får en syster


Mitt nya jag 171:- 
Karriär & köksbesvär 74 :- 
En shopaholic i väntans tider 184 :-
En shopaholic får en syster 44:-

(adlibris)

Jag kan lätt skaka fram ännu fler, men man fyller ju år också ;)

Jag är så lyyycklig.

Hihi..

Nu har jag snart alla Stephenie Myer ljudböckerna, känns så bra! Jag älskar ljudböcker, så härligt att ha när man går på promenader etc, man tänker inte på hur långt man går utan de är bara skönt att ha något att lyssna på. Underbart!
Ska bli riktigt intressant att lyssna på dem.. jag har även fixat alla harry potter böckerna, kan ju inte slita mig ifrån dem! De går bara inte.. undra om de finns ljudböcker från kinsella också? Hm.. ska kolla på det.

Har fått riktigt ont i halsen idag.. usch.. :( När jag väl trodde att min förkylning #2 hade lagt sig.. Hade antagligen blivit många som smittades av svininfluensan på forum, jag tycker de var bra att jag inte åkte dit, men de är segt för dem som smittades, och peppar peppar att inte jag ska bli smittad för jag drar till mig all sjukdom som en svamp =(. Men svininfluensan, varför är den så olik alla andra influensor som man kan råka ut för? Jag fattar inte.. De är ju värre med hiv, de märker man ju inte och de går inte att bli frisk ifrån.. varför är de så tyst om de i sådana fall? Äh ni fattar säkert vad jag menar.


Mina favoriter

Mina favoriter från min egna önskelista:



Pyjamasbyxor, H&M, strl M, 99:-
väska, H&M, 199 :-

If I had..

Om jag hade en egen dator:

skulle jag nog skriva en bok.

När jag var mindre skrev jag många noveller, jag älskar att fantisera och skriva.. och jag har tänkt på det väldigt länge. Varför skriver jag inte nu då kanske ni undrar? Jag vill inte skriva något på J's dator då jag inte vill att någon ska läsa det innan jag är stolt och nöjd med det själv. Jag vill inte att någon ska se saker som jag inte själv kan stå bakom till 100%.

Jag skulle lära mig mer om design
då jag kan ha mina egna program på datorn, jag kan sitta med den hur mkt jag sj vill.. (om det inte är så att jag har viktigare saker att göra såklart)

Jag kom inte på fler saker, men ja.. de räcker tycker jag. =)


Trött och uttråkad..

I lördags natt var jag så trött, sjuk och uttråkad, så jag blev förbannad på min lugg.. Tar ut min ilska på konstiga saker när jag blir övertrött. Så jag ställde mig och klippte luggen som blivit alldeles för lång så jag inte kan använda den ;)
Så jag klippte en sned lugg igen, så ska den få växa som den själv vill..

Före:
(strimigt, jag vet, hade precis blötkammat de för att få ner den liggande igen efter 2 veckor konstant uppsatt)



Efter:



vad tycker ni?

I wish

Em tyckte att allt jag önskade mig var för dyrt, så jag ska lägga in lite saker som jag önskar mig, trots att jag inte önskar mig något från em, haha.



Snyggt halsband från H&M: 149 :-


Härliga Pyjamas byxor från H&M, strl M, 99:-



Mysig pyjamas, H&M strl M, 149 :-


Topp, H&M, strl S 49,50 :- (149 :- om man köper fler än en, jag kan tänka mig vilken färg som helst ;))



stor och härlig väska, H&M, 199 :- (måste ha en ny väska!)




5 pack armband, H&M 59,50:-


Träningsbyxa H&M, strl M, 199:-




Pälsmössa, Lindex, 149 :-


Strl S


strl S


strl M

strl M


strl S

Nu orkar jag inte lägga till fler saker, men för övrigt vill jag ha böcker, nya hörlurar till min mp3, en ny mp3 (för min ipod börjar bli utsliten, stänger av sig själv) och pengar till en dator... Och paris hilton parfym.. som heter paris hilton..

OMG

Haha, jag kunde inte göra något annat än att försöka gömma mig under filten när jag såg de här klippet. Den störande "mattiaz" som medverkade i "Ullared" kände sig nog på topp när han gjorde den här videon, vad jag kunde se på "Ullared" så var han inte så bra på att sminka heller, kanske ska leta sig ett nytt yrke? Vad vet jag.. Men jag skrattade iallafall när jag såg de här.

Enjoy



Vill ni se Ullared avsnittet?
Klicka här

Nu är det dags

Nu är det dags för sängen, har precis lagt upp en massa jeans och dyl på tradera.. hoppas jag får dem sålda.

Det gick bra hos tandläkaren, men de gjorde otroligt ont idag, de var visdomstanden i underkäken som rök idag och på grund av att de är mer ben runt om de tänderna så kändes det idag.. men de var lika snabba och effectiva som vanligt.
När jag kom hem så låg jag som en död och tyckte synd om mig själv.. och hungrig blev jag.
Men när bedövningen försvann åkte jag och köpte mexicana soppa som J ville ha, och sedan fick jag snällt sitta peta undan bitarna i soppan då jag inte ville att ngt skulle fastna i gropen.. Haha.

Jag råkade slå sönder en av mina favorit koppar idag när jag skulle plocka ur diskmaskinen, nästan så jag ville slå mig själv.. usch.. älskar de där kopparna, vill verkligen inte förlora en till.

Nu ska jag ta mig en kopp te med mjölk och göra mig redo för sängen.



En sådan här mugg gick till mugg-himlen..
Ser ni den spruckna ådran i ögat? Så går de när jag är sjuk och trött.. haha.

Lite nervositet bara

Idag är det måndag, hade en urtrist helg, hade planerat att jag skulle på forum men tack vare att jag blev sjuk IGEN så orkade jag inte masa mig ur sängen.
Men J som först inte alls skulle på forum, han var där båda dagarna, lite surt kändes det, jag ville ju dit också. Haha.
Men men, man får försöka se de positivt, jag börjar känna mig lite bättre iaf. Och igår gick jag ut en sväng till och med, de har jag inte orkat på jätte länge.

Idag ska jag till tandläkaren igen, dra tand nr 2... men som tur är tar de max 20 min, de läskigaste med tandläkaren är känslan när bedövningen börjar gå ur tycker jag.. de är scary.
Men de är också jobbigt att ha hål i munnen, känns ju som om de aldrig blir rent, varje gång man äter så är de alltid något som kilar fast sig i hålet där tanden igentligen borde sitta. haha.

Hm.. nu ska jag sitta och planera lite, försöka äta ngt innan tandläkaren..

huvva

Ny frisyr kanske?

Kollade hur de gick för mina auktioner på tradera (inge bra, haha) och sökte på peruk bara för att se vad som fanns, och hittade denna,

Supersnygg ProffsDesignad Kanekalon Peruk - svart uppklipp!

(dålig bild jag vet)

 

Jag tänkte bara, skulle den frissyren funka på mig? hum... tål att tänkas på. Mitt hår har hamnat längst ner på prio listan.. så de kommer ta ett tag innan jag har skrapat ihop pengar till en tid hos frissan, men ja... lite planer måste man ju ha, dessutom så ser min lugg ut som ett helvete så den är uppsatt hela tiden.
TRÅKIGT!


Gud vad bra!

Em hade den här på sin blogg, men jag måste ha den på min också. Alla borde lyssna på den här flickan, de borde ha gjorts något för flera flera år sedan..

Lyssna.. och låt de sjunka in.


Old times

Bilder från passerad tid

Maria och Jag på afterskii 1000, trodde att vi skulle vara ensamma med rosa peruker, tji fick vi.




50-60 tals tema, Jag och emelie står snyggt mitt i bilden =P



Jag visar hur hulken ser ut... ser fördjävligt ut. haha



Jag och Diana på "bad taste" innan studenten..



Halloween förra året.. stadigt tag om glaset.


Åh.. kärlek

Det har varit en lugn dag, förutom att jag gick upp så tidigt som jag gjorde så har jag spenderat den största delen av dagen med att bara vänta.
Gick till barnmorskan, behövde ett nytt recept och sedan så är jag duktig att testa mig en gång varje år, trots att jag har mitt fina förhållande med J så är det ju alltid skönt att veta att de inte är några fel så att säga.. jag tycker att man ska vara på den säkra sidan hela tiden.

Nu på kvällskvisten ringde Sonja och hon har äntligen återvänt till S för att ta en festkväll på forum. Önskar att jag hade mer pengar så jag kunde följa, men jag prioriterade en ny klänning :s Men det är inte förbi ännu.








De här tjejerna är mina käraste vänner, vi höll ihop hela gymnasiet, det är de bästa vännerna man kan önska sig! De är en del av min familj och jag avgudar dem =)
Tänk att man varit så nära men det dröjde så länge innan vi fann varandra. Vi är olika, men vi matchar så himla bra!

jag älskar er! Tack för att ni finns!


Skam

Nu skämms jag, fasiken.. precis som när man tröstäter, de känns jätte bra tills någon kommer på en, då känner man skammen krypa upp i kroppen... gaah.

Nä nu ska jag ta kort på allt jag vill sälja.. haha..
Nu blir jag en tradera freak igen!



Oups?



Denna klänningen kommer snart vara på väg hem till mig. Jag vet att jag absolut inte borde shoppa något mer, nej jag borde sälja sälja sälja så jag har råd att leva. Men såg den här klänningen på tradera igår, blev kär så klart och tänkte "den där kan vara snygg på mig"
Den är ju söt, de är ju svart i den, alltså inte allt för rosa, och så är den snygg i detaljerna och tycker om skärningen vid brösten. Vad tror ni?

Det fanns endel av den här klänningen ute, men de fanns endast en i min storlek och alla andra verkar också ha min storlek för de budades som satan på den. jag budade igår kväll innan jag gick och la mig. Men vågade inte chansa utan klev upp vid 6 imorse för att kontrollera om någon annan budat över mig, och självklart..
Så då blev de jäklar anamma ett måste att ha den.. shopping djävulen dök upp i huvet på mig och jag satt och
väntade tills det var en minut kvar, sedan gav jag dödsstöten. haha.
Så nu är den min min min.


Och det bästa är att den är oanvänd, dvs, lapparna är kvar på den.
Tror den kommer vara perfekt i vinter om jag får som jag vill..

Som sagt: jag VET att jag inte borde handla, men jag kan inte rå för att bli avundsjuk när J♥ shoppar en massa, så då tänker jag "en sak skadar ju inte" och då kommer shopping djävulen fram.




Helgen:

I lördags åkte jag, Emelie och Maria till vemdalsskalet och fixade våra skipass för vintern, vi gick in på skidshoppen och jag hittade såklart saker som jag så gärna vill ha.

underställ i knallrosa, en långärmad tröja med dragkedja framtill längst upp vid halsen. och ett par byxor som är 3/4.  Dock kostade varje del såklart över 400.. så de kändes lite väl hårt.

sedan hittade jag ett par skor på rean (konstigt att jag hittar skor) dock var de emelie som testade dem, och de tyckte jag va bra, om hon köpte dem så slapp jag tänka på dem, men såklart köpte hon dem inte, så de dröjer sig kvar i mitt medvetande. typiskt!

Aja,
man kan alltid hitta saker på skidshopparna! Det blir dyrt i slutändan om man väl börjar ta fram kontokortet.

Men jag köpte inget! de tycker jag var bra. Men funderar fortfarande på skorna.. gaah

Vi skulle fika egentligen, men vi trodde att de fanns nå fik nere på V-dalen by, men de hittade vi inget, så vi åkte vidare och kollade om de fanns något öppet där vi ska jobba, men de gjorde de inte heller. Haha.

På kvällen blev jag bjuden på fin middag av mamma, det var över 200 personer som gick på middag och det blev en väldigt rolig kväll.
Det var självklart dans efter middagen men fulla människor gör mig tillbaka dragen nu mer, jag vet ju själv hur jobbigt de är att vakna upp dagen efter och då håller jag mig ifrån dem.

Mamma hade de jätte trevligt och fick många danser, jag satt mest och tog upp bekantskapen med folk som jag inte pratat med på länge.

Tack för en bra helg

På söndagen åkte jag hem till min älskling och kollade på honom medan han var bakis, lite skadeglad var man allt.
Jag va ju trots allt nykter kvällen innan, och de kändes så otroligt bra!


RSS 2.0