Åh.. kärlek

Det har varit en lugn dag, förutom att jag gick upp så tidigt som jag gjorde så har jag spenderat den största delen av dagen med att bara vänta.
Gick till barnmorskan, behövde ett nytt recept och sedan så är jag duktig att testa mig en gång varje år, trots att jag har mitt fina förhållande med J så är det ju alltid skönt att veta att de inte är några fel så att säga.. jag tycker att man ska vara på den säkra sidan hela tiden.

Nu på kvällskvisten ringde Sonja och hon har äntligen återvänt till S för att ta en festkväll på forum. Önskar att jag hade mer pengar så jag kunde följa, men jag prioriterade en ny klänning :s Men det är inte förbi ännu.








De här tjejerna är mina käraste vänner, vi höll ihop hela gymnasiet, det är de bästa vännerna man kan önska sig! De är en del av min familj och jag avgudar dem =)
Tänk att man varit så nära men det dröjde så länge innan vi fann varandra. Vi är olika, men vi matchar så himla bra!

jag älskar er! Tack för att ni finns!


Kommentarer
Emelie

ring mig =P

2009-11-06 | 00:52:05
http://amoenus.blogg.se/
Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Nej det var helt kajko på min sida, men nu funkar det igen, fick lov att återställa allt.

De vill nog inte ha det om de inte redan har internet, utan vi får köpa mobilt bredband och hoppas det blir bra =/ men vi lär ju ha obegränsat så vi får se vad som händer.



Tack sötis :) den känns verkligen som jag <3

2009-11-06 | 15:13:16
http://candis.se
p o u l i n e

Tjaaooow, vad tycker du om kläder med breda axlar? Tyck till i mitt senaste inlägg. ;> :*

2009-11-06 | 16:27:49
http://poulines.se
Nicole

Tack så mkt! :)

2009-11-07 | 18:49:21
http://xoxonicole.blogg.se/
Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Ja jo man tycker ju det :P men samtidigt så vill nog ingen bo i den källaren :P fan den var hemsk asså haha så vi tackade nej direkt.



Men vi kollade ju på en här igår i Grinzens där vi bor nu och de låter som att vi kommer att få den. Egen ingång och allt och de blir ju perfekt när vi har vovven med oss. Men fortfarande två problem kvarstår, tvättmaskin och H's jobb som jag inte kan gå in på så mycket mer :P de ska alltid vara nåt haha!

2009-11-07 | 22:43:53
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback