Jag är så lyyycklig.

Hihi..

Nu har jag snart alla Stephenie Myer ljudböckerna, känns så bra! Jag älskar ljudböcker, så härligt att ha när man går på promenader etc, man tänker inte på hur långt man går utan de är bara skönt att ha något att lyssna på. Underbart!
Ska bli riktigt intressant att lyssna på dem.. jag har även fixat alla harry potter böckerna, kan ju inte slita mig ifrån dem! De går bara inte.. undra om de finns ljudböcker från kinsella också? Hm.. ska kolla på det.

Har fått riktigt ont i halsen idag.. usch.. :( När jag väl trodde att min förkylning #2 hade lagt sig.. Hade antagligen blivit många som smittades av svininfluensan på forum, jag tycker de var bra att jag inte åkte dit, men de är segt för dem som smittades, och peppar peppar att inte jag ska bli smittad för jag drar till mig all sjukdom som en svamp =(. Men svininfluensan, varför är den så olik alla andra influensor som man kan råka ut för? Jag fattar inte.. De är ju värre med hiv, de märker man ju inte och de går inte att bli frisk ifrån.. varför är de så tyst om de i sådana fall? Äh ni fattar säkert vad jag menar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback