En bra dag

Idag började jag dagen väldigt tidigt, klev upp vid halv 7 på morgonen, smög ut ur sovrummet för att inte väcka J. Sedan var de att åka till Storhogna där vi skulle ha ett möte med de olika skidanläggningarna.
Vägen var hemsk i morse, den fösta biten var djup slasksnö, och självklart var fel sida av vägen plogad. Jag hittade inte snusdosan som hade hamnat inuti fodret på min slitna handväska.. så jag höll på att bli tokig och kastade ut allt jag hade i väskan innan jag kom på att söka efter de i hålet..
Andra delen av vägen var vanlig snö, så snörök var inget man kunde undvika, och tredje delen av vägen var åter igen slask. Vilken tur man har?

Första gången jag var på ett sådant möte för några år sedan, så var det också endast slask på vägen.. de planerar in mötes dagarna riktgt bra ;)

Men jag kom fram i tid iallafall.

det var otroligt roligt att träffa alla arbetskamrater igen, härligt att börja tänka på vad man ska syssla med hela vintern. Så här innan säsongen har börjat är jag väldigt optimistisk, vi får ju se om den känslan hänger kvar när halva säsongen har gått ;)

När jag besökte mor efter arbetsdagen så hade jag ett missat samtal från privattandläkarna här, som jag försökt få tid hos i evigheter men inte lyckats. Ringde upp dem och lyckades ordna en tid imorgon hos dem, så jag tog den glatt då jag fick veta att de går efter försäkringskassans pristabell och bedövningen ingår i priset ;) Det gjorde mig lycklig, så min andra tid hos folktandvården kommer jag avboka.

Nu sitter jag och funderar starkt på att ta några ibumetin för tandvärken, skönt att jag får kolla det imorgon, och de inte tjaffsade emot när jag sa att jag ville ta väck visdomständerna.

varför kallar man det visdomständer för? Är de för att man får dem när man blir äldre? För jag har då inte blivit nå smartare sedan jag fick dem, de är en sak som är säkert.
Borde de inte heta meningslösa tänder då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback