Min önskelista

För idag...

Jag har varit stört förkyld i... 4 dagar nu? eller är de 5? Ingen aning.. vet inte ens vad de är för dag idag om jag ska vara riktigt ärlig. Jag har sovit mig igenom de flesta dagarna, och hostat mig igenom nätterna. Och sovrummet ser ut som en soptipp.. Ni vet den där TV-reklamen om nässpray eller vad de är? När en kille har snytpapper upp till halsen? så har jag det just nu... Skämdes lite idag så jag slängde allt i en soppåse iaf.. Men om man är sjuk så orkar man inte anstränga sig.. och i min värld så är de ansträngande att överhuvudtaget vekla ut en soppåse när jag är sjuk. Haha. Hemskt. Stackars J som kanske kommer hem imorgon, han kommer ju inte hem till ett rent och snyggt hem. Tror inte att de luktar så gott heller.. men jag vet inte.. jag är täppt i näsan. I dont care! Haha.

Just nu har jag en önskelista som skulle passa mig så otroligt bra:


Alltid velat haft en sådan här gungfåtölj som IKEA har, de är en gammal goding, en som varit med i sortimentet väldigt länge men som fräshas upp i nya färger och tyger lite då och då. Den har alltid varit för dyr för min kassa. Och jag har ingenstans att ha den, men säg det inte till någon! (absolut inte till mig!) haha.
Men när jag skaffar ett hus.. (eller större lägenhet) så ska jag ha en sådan, sitta och gunga lite är ju avslappnande.

Pris: 1495:-  (klicka här)




En riktigt stor och skön /varm pläd som kan värma mig så här i höstrusket och förkylningen. (och annars också, jag är en frusen varelse)
Denna är också från IKEA, den ser ju otroooligt mysig ut inte sant?
Mina fleace plädar har nog sett tillräckligt av denna världen snart. Jag använder dem varje dag.. och tvättar dem ofta ofta ofta... och tyvärr drar de åt sig damm.. så jag skulle vilja ha en ny... en varm och mjuuuuk. Plädar ska vara som om ett varmt moln kramar om en tycker jag.. och det här ser ju ut som ett mjukt moln. 10 poängare tror jag ;)

Pris: 249 :- (klicka här)


Packard Bell Easynote SI-42

En egen bärbar dator skulle ju också vara underbart. Elgiganten har faktiskt fina priser på sina elektronik prylar, förut har jag varit anti mot de flesta teknikkedjorna, men efter det att min älskade syster fick sådan bra service hos ONOFF (Eller var de SIBA?.. eller vad var de?) Aja hon fick bra service hos någon affär iaf, som var väldigt tillmötesgående och då började mitt anti-beteende förändras till pro-beteende.. Och Netonnet har ju inte riktigt varit lika tillmötesgående mot mig om man säger så.. men den här datorn verkar bra. Inte för stor och jag behöver ingen avancerad. huvudsaken är: bra skärm, trådlöst NV-kort, CD/DVD-brännare och numreriskt T-bord (numeriskt? numreriskt? Äh what the hell.. jag är sjuk!)
Jag har inte ägt någon egen dator.. bara lånat hela tiden.. och jag har inte lust med de längre. Jag vill ha en egen där jag kan ha mina grejer, mina prog etc.. och J blir nog glad om han får ha ett privatliv på sin dator också..
(eller förresten, halva stationära datorn är min.. eller en del av den iaf...men den kan jag ju inte släpa med mig upp i sängen!)

Pris: 3990 :- (Klicka här)


LJUVLIG MuggLJUVLIG MuggLJUVLIG Mugg

En stor kopp te skulle sitta fint dessutom.. Visst var de fina koppar? Gillar färgat glas.. facinerad av det.. Lika dant älskar jag kyrkofönster (de som är färgade alltså) de ger ett så fint ljus..
De här fina kopparna finns också på IKEA

Pris: 9 :-/st (Klicka här)


En shopaholic får en syster     En shopaholic i väntans tider


En bra bok, det är ju underbart med bra böcker... Jag slappnar av och tar mig tid för en ny bok, jag har lätt för att fastna i böcker, det var inte så bra när jag gick i skolan, då jag sköt upp skolarbetet bara för att jag ville läsa ett kapitel till.. och ett till.. Jag har läst många böcker under mina år, och jag har fått 3 favorit författare: Janet Evanovich (Som skriver stephanie plum serien som jag följt sedan jag började högstadiet) Marian Keyes (Skriver om oliak personer och olika problem, skriver även självbiografier, Underbara böcker!) Och sist men inte minst: Sophie Kinsella (som skrev boken som sedan blev film, gissa om jag blev lycklig när jag fick reda på att boken som nästan kunde ha blivit skriven om mig skulle bli till film.. haha)
Jag har läst de flesta böckerna på svenska, men det har hänt att jag köpt engelska versionen först, för att sedan komplettera samlingen med de svenska.. (galet, I know) Önskar att jag läst fler engelska böcker när jag gick på skolan dock, men ja, de är ett bra sett att hålla hjärnan igång nu också.


Pris: 45 :- och 189 :- (Klicka här och här)




Jag behöver en ny parfym dessutom, älskar Paris Hiltons parfym, som jag tror har samma namn? Den luktar iaf sött och smaskigt, har haft den två gånger tidigare och nu har den varit slut i över ett år tror jag.. och jag känner nu att jag saknar den. Dock känner jag typ inte lukter just för tillfället, men de kan ju vara bra att lukta gott.. även om man själv inte känner det. haha
Pris: från 275 :- beroende på vilken storlek man köper..

Det här är de sakerna jag önskar mig just nu.. och kanske ett sömnpiller, för guess what, min hosta börjar bli värre nu, precis som om den känner på sig att jag vill sova och vägrar låta mig göra det. Skit hosta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback