Plötsligt händer det

Ja nog gör det de alltid! För en vecka sedan så kollade jag runt på olika hemsidor och jag besökte en tidningshemsida där de hade en tävling. Man skulle skriva vilken artist man skulle vilja läsa mer om, och jag skrev Jessica Alba, det enda man får veta om henne är att hon har gått ner i vikt so what? Resten av hennes liv då? Ska allt handla om vikt? Och om man skrev den bästa motiveringen så kunde man vinna olika priser från Nivea. Jag glömde såklart bort den tävlingen och det är inte förens nu, i skrivandets stund, som jag kom ihåg att det var Alba jag skrev om.
Mamma hade fått ett paket hemskickat till sig, som var adresserat till mig, och jag blev chockad, för jag mindes inte vad jag beställt från "digitalt foto"?? Men sedan när mamma öppnade paketet och berättade att det var Nivea produkter så började jag minnas. Jag brukar gå med i tävlingar, roligt att testa, men jag vinner sällan. Senaste gången jag vann något i en tävling bara sådär var för måååånga år sedan, då vann jag en massa saker från always (tror de var det) och clerasil. Och nu vann jag hudvård! YES! alltid skoj... men synd att de inte sker oftare eller vad tycker ni?

De här fick jag: NIVEA Diamond Gloss Schampoo, Conditioner, Spray Treatment och Creme Oil Shower


Kommentarer
Elin - Design&Makeup

sv: Ja, jag tänkte på det jag med. Men visste inte om man ska säga till blogg.se eller inte.



Tjejen valde att ta bort den och skapa en ny, jag vet hennes nya adress men hon verkar ha lärt sig en läxa. ^^

2009-09-11 | 17:23:18
http://designandmakeup.se
Sara

SV. Tack så mycket :D:D

Ja de är min tatuering med pärlorna :) har den i ljumsken.



Ja man måste ta för sig här i livet annars lever man det inte. Hur många dagar minns man då i sitt liv egentligen? Man måste kunna bjuda på sig själv, skratta med andra när man sagt nåt puckat eller gjort bort sig. Annars går man ju bara runt och mår dåligt och hur skoj är det egentligen?

2009-09-11 | 19:23:07
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback