Oretuscherad

Gud vad glad jag blev när jag gick in på msn och såg att Kim Kardashian har poserat naken utan retusch! Och hon behöver ju verkligen inte det, det är inte nödvändigt, om man ser på alla paparazzi bilder i skvallertidningarna så är det väldigt sällan som man ser några "större skavanker" eller vad man ska säga, och ibland verkar det som om tidningarna själva har retuscherat dit skavanker bara för att få sälja lite extra?

Men iallafall så finns bilderna på Kim HÄR. Heja Kim! Och Jessica Simpson är också en förebild tycker jag!

Duktig

Idag har jag faktiskt varit duktig:

Jag har städat undan allt som jag stökade till med när jag målade & tapetserade om, sedan hängde jag upp den nya spegeln, dammsugit och torkat golven, tvättat och bakat paj samt kladdkaksmuffins. De tycker jag är ganska bra för att vara jag.
Glömde såklart att ta med mig mina lila gardiner när jag åkte hem från mamsingen så jag MÅSTE komma ihåg dem på söndag för det ser ganska tomt ut just nu.
Måste se ut som om vi flyttar om man kollar in genom fönstret kom jag på nu, hehe.

Imorgon ska jag och tjejerna åka till Funäsdalen!! Vi ska fira vår älskade Diana och festa loss på AFTERSKI 1000!
weehooo!
Hoppas verkligen att det kommer bli fint väder i helgen då AS 1000 är uppe på fjället utan tak ;)
Linda Bengtzing, Promoe, TBL och Lady Loveless kommer spela och jag hoppas på att det blir lika mycket folk som det brukar. Alltså en kanon helg, håll tummarna! :}

Jag älskar mina gummor! Pantertanterna ;)

The Hills, säsong 6 episod 1

FINALLY!!!

Kolla och njut ;) Nu får vi se Heidi 3.0 och varför de tror att Kristen C har drogproblem? Skvaller när det är som bäst men som man tror på minst :)

The Hills - MTV Shows

Tävling hos Foki

Jag chansar och är med och tävlar hos Foki!

Tävlingen är i sammarbete med Phoenixtshirt.com och tävlingen finns hos Foki.

Om man vinner första pris får man välja 3 Tshirtar från phoenix tshirt↑, 2:a pris 2 tshirts och 3:e pris 1 tshirt.
Jag ÄLSKAR "little miss" Tshirts så jag har valt ut mina tre favoriter.

Little miss trouble, BFF little miss och Little miss late



Har valt att inte lägga in bilder på dem utan ber er istället att klicka på länkarna =)

JAG HOPPAS ATT JAG VINNER!! iallafall en Tshirt.. Vill så gärna ha Little miss trouble.

Fingers crossed


Jag kan jag..

Hittat massa saker från NELLY.COM som jag vill ha! haha..

Gubben ser du de här? ;)

Jag vill ha den HÄR klänningen, lace klänning, mmmm!

Och till den så kan man ha de HÄR skorna.. fina va? Men sedan har jag ju väskan jag har suktat efter i flera månader nu..

Färdigt!

Försökte skriva inlägg igår, men det gick inte att få in bilder? Så nu skriver jag ett idag istället.

Igår kl 20 var tapetseringen klar! TACK OLA, Ola är en riiktig räddare i nöden! Och snabb är han också, så nu vet jag hur man ska tapetsera.. haha. Istället för att stryka på lite klister för varje våd så skulle man antagligen bara kladda på de över hela väggen och sedan tjoppa dit tapeten bara, så enkelt var det. hehe.
Men om jag ska tapetsera ngn mer gång ska jag försöka muta Ola att göra det då också, för han kan. =)







Lite dåliga bilder, men nu är det bara att plocka ihop och städa undan så är allt prima! (de två nedre korten är tagna på kvällen, så de ser lite dassigt ut)

Hoppas J♥ kommer gilla det bara, jag tycker det blev jätte härligt med den här djupa bruna tapeten och rummet känns större nu när det är ljust. Inget röd liten stuga ut och in längre =)

I want my honey to come home now!!

Vad tycker ni?

Lite less..

Lite less just nu.. började tapetsera fondväggen, men när jag gjort 3 våder så märkte jag att det blev väldigt bubbligt på en gång och limmet torkade skit fort så jag ringde efter hjälp.
Hasse sa att han inte kunde hjälpa mig med det utan att jag borde ringa Ola (som är tapetserare) så jag ringde Ola.. Det visade sig att jag köpt FEL tapetklister (FFS!!) och att han skulle hjälpa mig imorgon efter klockan 19.. Så vad ska jag göra imorgon till kl 19? Jag vill vara klar, NU NU NU! Måste alltså köpa nytt tapetklister och var tvungen att dra ner våderna som jag hade lyckats fått upp..

Känner mig allmänt less.. Men en liten klapp på axeln ger jag mig själv för att jag målade vardagsrummet..
Haha!

Jag har hittat en handväska jag vill ha!!! MMMHMMM
Den finns på en hemsida som verkligen har snygga väskor, dock kommer jag inte skriva vilken väska det är eller vad hemsidan heter.. Jag måste få chansen att spara ihop till den först ;) Ego, jag vet..

Så nu ska jag gå och lägga mig och vänta till klockan blir 19 imorgon kväll.

Ett tips:

Om de säger "det här är jätte lätt, du kan bara ha på klistret på väggen och sedan ha dit tapeten så är de klart" de är inte så enkelt! Fråga tusen frågor direkt till han/hon i tapetaffären istället för att fråga vänner om vad man ska köpa för tapetklister, för det blir LÄTT fel.. hehe.

Och när du väl köper klister, var nogrann med att butiksbiträdet är intresserad av vad du har för typ av tapeter så det blir rätt, för nu för tiden finns det antagligen 500 000 olika..


Det pirrar!

Fasiken, var nyss in på Alisas blogg och hittade en ny trailer för Eclipse!
Snacka om att jag vill börja bita på naglarna av nervositet! UNDERBART!
Jag vet hur de slutar, men jag vill sååå gärna se filmen!! Min fantasi är bra och när de gäller dessa filmerna blir man inte besviken, precis som man tänkt sig än så länge .. weeei!

se och njut mina vänner, se och njut!


Who am I?

Tescho hade gjort ett inlägg om vem man är.. med lite ironi. Och jag håller med henne om att man måste bjuda på sig själv. Så här kommer lite punkter om mig, lite ironi men med en egen twist då jag inte kan eller vill apa efter allt för mycket:



Jag är en 23 åring som bor i skogen, otroligt bra på att läsa kartor men kan inte köra bil i stadstrafik.
Jag är höjdrädd men älskar att ha höga klackar men de passar inte så bra i träskmarken.
När jag var liten hade jag drömmar att bli polis, men vid senare eftertanke så kom jag på att jag skulle gömma mig bakom någon annan om någon pekade på mig med pistol, not so god!
Min mamma vill att jag ska bli jurist, men jag börjar gråta om jag blir arg eller frustrerad så jag tror att jag skulle få syssla med pappersarbete och ingen skulle ta mig på allvar.
Jag är snart hälften till 50 men allt tyder på att jag är 70 då mitt minne är som en guldfisk och jag klagar alltid på krämpor och ibland tror jag att jag är 5 år igen.
Det märks att jag är djurälskare då jag stampar med foten när jag blir arg precis som en sur tacka.



Nu känner ni mig ganska bra.

Vill ni läsa lite mer om mig? Klicka här så kommer ni till lite mer information

Det börjar ta sig..


Denna röda färg hade vi i vardagsrummet.. (ett litet dammkorn ville visst visa sig på bild också)

Påbörjat målningen. Vilken kontrast va?

En vägg klar.. Ska bara tapetsera så ska jag visa slut resultatet för alla 3 väggarna är klara.
Den som är röd på denna bilden ska bli stylad med mörkbrun tapet med kopparskimmer i.

Tror det kommer bli jätte fint!

Monday

Drömde inatt att J♥ kom hem och jag blev överlycklig!! Dock var det inte så och gissa om jag blev besviken när jag upptäckte det när jag vaknade. Jag saknar honom verkligen!
Så himla typiskt att våra jobb säsonger går om varandra =P När jag slutar så börjar han.. bara det att han oftast är borta längre perioder än vad jag är, jag kan ju alltid åka hem och pussa lite på honom när jag vill.. Men han är i Norge just nu =(

Idag har jag målat hela världen känns det som. Vardagsrummet är inte längre rött.. och jag fick måla 2-3 ggr överallt för att allt skulle bli vitt.. Inte lätt att måla över rött inte.

44 besökare idag? och inte en enda som har kommenterat? Trist.. men roligt att få så många besökare iaf! Kommentera gärna nästa gång ;)



Dagens outfit ;) Målar tights och gammal t-shirt från cubus.. haha kolla minen jag har! Fokuserad ;}
Handen är väldigt prickig efter målningen.. och leggingsen är nu ordentligt använda ;)

Man kan ju inte måla i fina kläder direkt! och lite färgstänk i ansiktet är ju alltid upp piggande! Har ni tänkt på att målarfärg luktar väldigt surt? Det har jag lärt mig nu iallafall..

I Adore

Jag avgudar mina pilotglasögon! I love them!



Idag har jag varit hem till min kära mor och fick mig lite mat ;) tunnade ur hennes hår och fick storstryk i WII. Mamsingen är kung på bordstennis! Just ja, de glömde jag ju berätta:

I torsdags fyllde min älskade mor år, och jag och min kära syster gav henne ett WII i present! Mamma har alltid velat ha ett pingisbord och nu har hon ett i TV spelet.. och ALLTID någon att spela med.. och på hennes nivå ;) För jag är verkligen iiinte kung på bordpingis.

När jag kom hem svidade jag om till vanliga leggings och min nya sköna bas tröja (från vero moda) och slängde på mig favvo sjalen från Indiska. (har en i vitt också, underbara sjalar!) Jag var ju nämligen tvungen att åka och köpa mer grädde och mjölk.. Vill absolut ha en varm choklad med grädde så här på kvällskvisten.. (vet inte varför, men blivit helt beroende av det, hehe)

Nu börjar solen gå ner för dagen, och jag ska åka och hämta rollers som jag glömde i Hasses bil igår.. är sugen på att börja måla nu... men måste städa innan som sagt.. jag sköt upp det igår.. så jag kommer väll börja måla inatt eller ngt ;)

Im off to Hasse för att hämta det min hjärna inte klarade av att komma ihåg ;)

Snart är det dags!


Bild: Matthias Clamer, lånad från MTV's hemsida.

På tisdag smäller det! Den nya och sista säsongen av "The hills" kommer sändas, jag kan dock inte hitta att de kommer sändas för oss svenskar ännu då jag inte kan hitta någon information om den sista säsongen på mtv.se ännu. Men det kommer börja sändas på mtv.com på tisdag och det vill man INTE missa.

Jag har kollat igenom bilderna som Matthias Calmer tagit på dem och jag älskar hans bilder.. gillar absolut dem på Audrina och Kristin.
Men jag tycker att Steph börjar se ut som någon annan. Lo ser ut lika som hon gjorde i "Laguna Beach" en liten ändring kanske lite botox? Men jag blir glad över att se henne i dessa bilder. Heidi ser fantastisk ut på vissa bilder, men jag kan inte råför att tycka att hon såg bättre ut innan alla ingreppen. Fanns inga bilder på Spencer? Brody kör med "bad boy" looken på vissa bilder och ja, han passar i det.


Fler bilder? Klicka här

Är ny medlem

Nu har jag blivit medlem i Buzzador. Man får skriva in saker om sig själv, vad man har för intressen och sedan kan man få produkter hemskickade till sig som man får testa och sedan svara ärligt om vad man tyckte om dem. Man är helt enkelt en testperson.
Jag tror att detta kan bli riktigt intressant, vill ni testa olika produkter (allt mellan himmel och jord beroende på vad ni skriver in som intressen) gå in här och registrera er så kommer ni bli kontaktade via mail.

Min förhoppning är att jag ska få testa lite olika saker som kanske vin? nya böcker osv.. Jag är alltid intresserad av sådant.. Och kanske matlagningsrecept etc? Finns så mkt roligt man kan testa! Bara det inte blir hårfärgning för då måste jag säga nej.. jävla allergi.

Vill int!

Jag måste ta tag i städning här hemma nu tror jag.. Jag ska ju sätta igång med att måla och tapetsera om vardagsrummet nu i veckan, och vad jag har lärt mig av arga snickaren så är det bra om allt är städat så går det lättare och jag kan inte göra annat än att hålla med honom. Om det är ostädat så spenderar man dubbelt så lång tid med att boxa runt allt och plocka undan saker.. så jag ska sätta fart nu också.

Först på schemat har jag planerat att vika tvätt så att de blir tomt i gäst/tvättrummet så jag kan flytta över lite saker dit innan jag börjar.

=)

I'll come back later.. kommentera gärna lite så man har ngt roligt att läsa ;)

S city

Nu är jag hem-kommen från S-vall city. OTROLIGT skönt att vara hemma. Det tog lite längre tid att åka dit än planerat då vägen inte alls var så fin utan bara en massa gupp och jag har aldrig tagit den vägen till S-vall förut.
(Visste ärligt talat att det gick? men man lär sig ngt nytt varje dag) Jag kände mig som världens pratkvarn i början av färden, så jag lugnade ner mig en del kan jag säga.. annars skulle de nog be mig hoppa ur bilen.

Vårt första stopp var på en byggshop (XL?) och där mötte vi killen som lämnade över bilen till mitt förvar, vår nya fina baby! Sedan shoppades det lite inne på XL med VÄRLDENS LÄNGSTA KÖ!? och de hade endast en kassa öppen, den andra kassan var endast kontant betalning?! Shoppingstuket fortsatte in på Bauhaus och jag plockade med mig två orkideér och 10 L vit färg (endast 99:- för färgen!)

Till lunch var vi sugna på mc dondalds och sedan gottade jag mig i IKEA!
Men jag var duktig, jag plockade i en massa saker i vagnen, men sedan var jag tvungen att ha en diskussion med mig själv om vad jag verkligen behövde köpa.. så jag lastade ur endel saker.. och jag kände mig duktig ;)

När jag väl kom ut till bilen igen så spenderade jag cirka 20 minuter med att få in spegeln (som är 160) in i bilen, och bilen var fullproppad med gigantiska vinterdäck och jag antar att jag fortfarande är svettig. För antagligen gillar däck att rulla? och när jag öppnade ena dörren för att få bort ena nackstödet så rullade däcket så att jag inte kunde stänga dörren.. och sedan var jag tvungen att göra lika på andra sidan.. Jag tror STARKT att gubben som satt i bilen bakom mig skrattade gott när han såg en frustrerad Kristina kuta fram och tillbaka..

Men jag måste säga att Dodge Caliber är otroligt skön att köra OCH den är bensin snål! Typ som min lilla sockerbit! WUNDERBAR! så nu behåller jag nog den bilen också.. mehehe..



Passade på att ta ett allvarligt kort när jag hade tankat bilen, kolla mina fina solglasögon!


Hasse och Anna på XL och på väg in till Bauhaus.. Anna fick skjuts ;)

Fina nya familjemedlemmen ;) Underbar bil!

Mina inköp för dagen, bara bra saker och LITE saker.. duktig Kristina

Im on my way!

Nu klickar klockan iväg och nu är det äntligen dags för mig att ge mig av till S-vall och hämta hem våran nya baby.. hehe. okej de är J♥ s baby.. men jag kommer ta hand om den också.. men J får tanka den ;)

Tänke bara slänga in en bild på dagens outfit (alla andra gör ju det)



Dagens: randig tröja med puffärm från mandeldesign, vitt linne veromoda, halsband H&M och lackleggings från gina =)

Jag fattar inte?

Haha, jag är otroligt trött nu.. har precis kikat klart på "The bounty hunter" och innan dess försökte jag göra ett videoinlägg. Men jag FATTAR inte hur svårt det ska vara? Haha.. men svårt är det ta-me-f*n. Jag älskar att lyssna på andras videoinlägg men jag kan inte spela in ett eget.. man ser mongo ut och låter man verkligen sådär?? Iallfall så gjorde jag ett ganska bra (tyckte jag själv) men när det var klart så hakade kameran upp sig.. haha. Den gillade nog inte att jag gjorde det.. så jag ska inte försöka mer idag.

Imorgon ska jag åka till Sundsvall med Hasse och Anna.. Jag ska åka med dem dit, men hem ska jag köra J♥s nya bil!! Jag ska nämligen hämta den åt honom då han är i Norge och jobbar arslet av sig ^^.
Och som tur är så finns det IKEA i Sundsvall.. (oj då? *blink blink*) så jag kanske kommer ta en tur in dit.. meheheh. Men J♥ var riktigt bestämd med att jag var tvungen att hämta bilen först.. och jag tar det som om att jag ska få plats med grejerna från ikea? eller?
Nä då, jag ska inte handla så mkt.. pengarna har redan börjat tryta. Utan jag ska endast köpa nödvändiga saker.. som.. äsch kommer inte på något nu.. får se vad jag anser är dödsviktigt imorgon ist ;)

Jo föresten.. det jobbiga med den här bil grejen är att J♥ har köpt en DODGE CALIBER! Och JAG vill äga en D C! Fasiken.. min dröm bil.. Men jag kommer vara den som kört den mest nu när han kommer hem iallafall.. hehe. Hoppas fasiken inte att den är borta eller ngt imorgon nu när jag sagt det här, för de skulle vara pinsamt.

Sov så gott alla.

The bounty hunter

Nu har jag sett "The bounty hunter" och fasiken vad bra den var! (absolut om man har sjuk humor som mig)


Milo Boyd (Gerard Butler) arbetar med att fånga in brottslingar som rymt från borgen. Till hans förvåning och glädje är det hans journalist till ex-fru som han behöver fånga in denna gång. Milo är dock själv jagad då han har svårt att betala av en spelskuld och Nicole Hurly (Jennifer Aniston) är i full gång med att försöka utreda ett självmord som hon starkt tror är ett mord, men alla gillar inte när man lägger näsan i blöt.
Både Milo och Nicole har personer som letar efter dem, och det blir inte lättare när Milo försöker få Nicole till fängelset.


Filmen är väldigt humoristisk och en enda stor röra. Jag älskar Jennifer Aniston när hon spelar karaktärer som denna, lite hetsig och impulsiv. Gerard Butler har den perfekta karaktären, en skadeglad ex make som gärna vill se sin tidigare andra-hälft bakom galler.
Jag tycker dock att vissa delar var lite onödiga, om ni kollar på filmen kanske ni förstår vad jag menar.. men jag kommer inte skriva vad det är, dock gäller det "de övriga" karaktärerna i filmen..


But over all a great movie!







Filmen får: ♥♥♥♥ / 5


Avslutning in Åre

I Söndags var det vår sista dag på jobbet i B-riket. Jag har haft en underbar säsong dock kan man inte låta bli att ta en lättande suck när sista dagen närmar sig, trots att man inte vill att det ska vara över så vet man att man får andas ut och tänka.
När vi hade stängt receptionen vid 15 så hade vi ett möte till cirka 16. Där efter åkte vi alla till vemdalen och parkerade våra bilar och bytte till de bilar vi skulle åka i.
Vårt första stop gjorde vi på vemdalsskalet då vi ville avnjuta en underbar pizza innan vi tog oss iväg på riktigt och där slutade min "vita period". För efter det stopet tills på måndag natt så avnjöt jag kall öl, gott vin & groggar.
Vi hade självklart oturen att det var S T O R M på måndagen då vi hade planerat att ta en skiddag i backen.. så istället gick vi på Holiday Club och badade den större delen av dagen men vi tog på oss munderingen efter det att ena vaktmästarna sa att vi var tvugna.. och vi åkte upp i Åres Bergbana. Väl framme så spände de två andra på dig sina brädor, medan jag skuttade iväg in på värdshuset istället för att ta vara på afterskin.

Jag hade det jätte roligt på vår avslutning, det finns filmer på mig och Marie där vi bara skrattar oavbrutet.. men jag kan bara säga att jag älskade att få komma iväg med dessa människor.

Åre- I'll be back!

Ur funktion

Just nu fungerar inte mycket på min blogg.. justerar lite.. och mitt i allt så åker jag och mina underbara kollegor till Åre för en snabbvisit. Så jag hoppas att ni kommer in snart igen så kommer ni se skillnaden.. Men som sagt.. Just nu fungerar så gott som INGET på bloggen..

Tävling hos Nelly

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Jag tävlar hos Nelly, och man får skapa sin egna bikini. Jag valde en bikini som påminner lite om Kim Kardashians bikini som hon hade nu senast.. dock hade hon en mer persikofärgad bikini med gulddetaljer och det tycker jag är JÄTTE snyggt! Absolut nät man börjar bli lite solkysst.
Jag skulle absolut kunna tänka mig denna bikinin, skulle du? Rösta gärna på denna! =) 

Spending my money..

Ja, ni kanske har märkt att jag är duktig på att spendera pengar, men jag är även bra på att spara pengar. Och nu, efter cirka 7 månader av att nästan inte spendera pengar, så har jag tagit tillfället i akt att spendera lite pengar på mig själv. Jag spenderar inte upp hela min lön, absolut inte. Jag har lärt mig att spara undan och sedan spenderar jag en viss del som jag har tillåtit mig. Lite smart måste man vara. Men bara för att jag sparar betyder det inte att jag kommer ha råd med vad som helst. Som jag sa så tillåter jag mig endast att spendera en viss del.

Såååå nu.. har jag spenderat lite igen..

Jag såg nämligen att Lindex har halva rea priset! Jag var tvungen, såg en kofta som var väldigt söt.. så jag slog till.. man kan ju testa iallafall =)

Två koftor, ett halsband och frakt under 200 kr. Det kallar jag bra pris! =)





Verkar som om det är problem med att lägga in bilder på bloggen just nu? testat tre gånger, så snart kanske de dyker upp 3 likadana bilder?
Nä nu ska jag krypa ner bredvid min älskling och sooova.

A good day

Idag vaknade jag vid elva, kände mig verkligen som en sömntuta, men jag behövde sova och jag planerar att sova minst lika länge imorgon igen.
Jag beslutade mig för att vara duktig och vid 13 tog jag mig ut i den friska luften och gick en runda på ca 4,5 km, men som tur var så kikade solen fram lite då och då och jag lyssnade på "Harry Potter och dödsrelikerna" samtidigt. Och den sista boken om Harry Potter är väldigt spännande!

Fick min beställning från H&M idag också, inget av det jag beställt kändes riktigt rätt men jag kommer inte skicka tillbaka det. Men halsbanden som jag beställde, de var riktigt bra =)

Nu är det trist väder, jag har postat det lilla paketet till Sara men nu tänker jag sätta mig i soffan och sitta där. Kanske göra en kopp varmchoklad med grädde ;) Mmmm!
Dock märkte jag idag att min elvisp har gått sönder , hur gick det till!??
C R A P
Men som tur är har jag en handmixer, men det blir lätt smör om man använder den till att vispa grädde..

Ensam är stark

Haha, ja det måste man verkligen säga =)
För idag har jag korat vinnaren i min tävling om två e.l.f produkter och det blev Sara.
Sara gick med i tävlingen på en gång och har varit den ende tävlingsdeltagaren. Men jag tycker att det är jätte skoj att hon vann för hon har varit med i så många tävlingar utan att vinna. Så nu var det hennes tur och jag hoppas att hon gillar produkterna.

=)


The beginning of the End

Shit, såg precis att sista säsongen av "The hills" kommer börja sändas nu i slutet av april, det känns ganska vemodigt måste jag säga. Men jag saknar Lauren. LC var personligheten som fick mig att börja kolla på serien, Audrina är underbar, men kanske lite för osäker på sig själv för att veta vad som är bäst för henne, men iofs så ser man bara delar av deras liv när man ser säsongerna, det är säkert mycket som sker som man aldrig får veta och mycket är nog bara PR och för att det ska bli bra TV. Men förstår de personerna i serien att all PR inte är bra PR? Om man kollar på Heidi till exempel. Den roliga tjejen förvandlades till en barbie docka som inte har gjort alla ingreppen för sin egna del. I sådana fall skulle hon inte behöva sitta där i soffan och fråga sin mamma "do I look good?" och behöva utstå tystnaden.. Mitt hjärta värker lite bara av tanken.
Jag kommer iallafall vara bänkad vid sista säsongen. Detta kommer bli spännande!

The Hills - MTV Shows - The Hills (Season 5) - MTV Shows

Vad tror ni?

Men PUCKO!

Söndag, a sunny day!

Och hur startade jag min söndag då? Jo, jag försov mig! Helvete!
Vaknade vid 6 tiden först, funderade på att kliva upp men valde att vända på mig, vaknade igen vid sju och sa åt mig själv på skarpen att jag skulle kliva upp och tvätta håret, gjorde jag det? NEJ. Vaknade 08:20 av att min kära syster frågade om jag inte skulle jobba idag? Och jag skulle jobba, och började 08:00.. P A N I K!
Jag fick testa några gånger att dra på mig byxorna åt rätt håll sedan skyndade jag till jobbet med äckligt hår. Men som tur var så var gästerna inte stressade och ville iväg på morgonen så min kollega hade inte allt för svettigt innan jag hann fram. Och jag var på jobbet cirka 08:40 och det var bra gjort av mig.. dock är jag glad att jag sällan, väldigt sällan, försover mig.

Annars så har dagen varit jätte bra, det har flytit på ganska bra och de flesta är så positiva när det är soligt ute. Och jag förstår verkligen varför.

Efter jobbet tog jag och mamma oss en promenix runt vår lilla by och vi pinnade på väldigt bra faktiskt. Nu ska vi kolla på Morden i Midsomer och mysa med en kopp the.
Hoppas att det fortsätter vara så här fint väder, det är underbart!

My dream

Idag har jag inte gjort så mkt, jag har ingen ork att lyfta på rumpan så jag har spenderat dagen med att se senaste säsongen av "How I met your mother" och jag börjar bli riktigt frustrerad över att man aldrig får reda på vem som blir mamma till Teds barn. Jag är ju så nyfiken!

Utöver det så har jag kollat runt på internet, och vad gör jag då? Jo jag faller för frestelsen och shoppar saker.. TYPISKT! Det blir alltid så, jag borde absolut bli miljonär, men det blir svårt när jag spenderar alla pengar innan jag hinner spara dem till en miljon.
Men lite shopping är ju aldrig fel, jag får sådana fjärilar i magen då.. Men jag vet ju att nu när jag snart blir arbetslös igen så gäller det att jag börjar spara pengar. Men jag har påbörjat ett sparande för i sommar blir det noll shopping.. så himla tråkigt! Men jag ska samla på mig lite saker nu så jag har de i sommar.. hehe.

Har kollat lite hur man kan starta ett företag.. jag vill ju ha en egen sko och klädes affär, men i det här samhället som vi bor i är det svårt att få affärer att fungera, så jag tänker i en större bana.. Och jag vet vad jag skulle vilja ta in och sälja. Men då är det import vilket innebär tull, skatt, moms och en massa pappersarbete. Men jag ska nog prata med arbetsförmedlingen så man kan få lite bättre koll då det är otroligt tråkigt att läsa stycken från skatteverket och tullverket då det låter som advokatprat och det är svårt att få ett riktigt samanhang.




I don't want to move

I dont want to move a muscle.

Jag är sjuk.. fan också.. det rinner ur ögonen halsen gör ont och rösten försvinner.. jag hostar så jag kiknar och näsan verkar nysa för allt.

Fasiken!

Idag fyller momma år, GRATTIS!

Orkar inte sitta här längre, måste torka ögonen och försöka koka te om jag orkar kliva upp dvs.

urk.

Det är typiskt

Det är ju typiskt, nu när jag äntligen hade saker att berätta och visa, då hade batteriet till digitalkameran tagit slut, och gissa vem som glömt kabeln hemma hos mamma? Guilty as charged.
Men som tur så har man en mobil med kamera ;)



Hittade en bra tapet igår, J har gått med på att tapetsera om i vardagsrummet, eller ja han säger "de där är ditt område, du får göra som du vill" så då gör jag det. Haha.

Iallafall så kan man se på den sista bilden hur vardagsrummet ser ut just nu, de är nästa faluröfärg stuk på den färgen (jag får skylla mig själv, de var jag som målade i den färgen) men nu ska den bort. Jag vill ha den här tapeten som en fondvägg.
Den är brun med koppar i sig.. och det tror jag kommer bli väldigt snyggt då solen kommer ta fram kopparen på dagen och även lampornas sken på kvällen kommer locka fram det och det är ju bra.

Resterande väggar vill jag ha vita..så de kommer jag måla vitt, och jag har ju lämnat en stor burk med färg hos mina svärföräldrar så jag ska se hur mkt det är kvar där. Anledningen till att jag har fått nog av den röda färgen är för att: alla hål i väggen syns otroligt väl, alla små bucklor och dyligt. Sedan är det otroligt svårt att leka med andra färger när man har den starka röda som vi har, gardiner är svårt att leka med och på eftermiddagen får den en blodig nyans och de är inte heller så roligt.

Så nu har jag planerat att investera i en fin tapet till lägenheten.. vad tror ni om det? Om ni försöker se den bruna koppartapeten bakom TV'n?

På motsvarande sida av rummet (där väggen ska vara vit) så har vi planerat att byta ut vår skinnsoffa till en stor mysig divan soffa och jag har en massa fotoramar som ska fyllas med fotografier etc. (som jag visade på inredningsbilderna tidigare)

Hm.. förstår ni vad jag menar?

Aatchoo

Eller hur man nu kan stava till ett ljud.

Jag har snart fått umgås med mina älskade vänner, nästan en dag vardera kommer det bli. Först i onsdags träffade jag Sonja, sedan nu i lördags åkte jag till Sveg för att få umgås med min älskade Luz och imorgon kommer jag träffa min Diana.

Jag är så himla lycklig att jag snart har lyckats träffa alla som det var planerat innan de hinner återvända. Men jag hade absolut velat umgås mer med dem istället för ett fåtal timmar.. men det får bli senare. I sommar kommer Luzzen hem igen och då HOPPAS jag att jag kommer vara ledig mer, eller iallafall ha ett jobb i Sveg så att jag hinner träffa henne.
Diana kommer antagligen söka jobb i Sveg under sommaren tills hon ska tillbaka till skolan. Och jag vill verkligen umgås med henne igen.. jag saknar skolan så himla mycket just nu då vi umgicks hela tiden. Vad bortskämd man var!
Det blir svårare att träffa Sonkan i sommar då hon nu mer har sitt hjärta i Norge. Men jag hoppas att hon kommer hem snart igen, men det huvudsakliga är att hon är lycklig, när vi är gamla och grå har vi all tid i världen att åka hit och dit för att umgås ;) Vi alla borde bo i samma hus egentligen. Alla får ha en egen våning i huset så vore allt perfekt. eller ett hus på samma gata. Men det blir nog svårt med så många olika drömmar ;)

Jag skulle egentligen jobba imorgon 8-13 men jag har haft feber, förkylning och huvudvärk både igår och idag så när jag pratade med min chef idag så sa jag att jag inte kommer orka att jobba imorgon. Och som tur var så fick jag stanna hemma. Det har varit jobbiga dagar och jag har inte missat en enda dag under de här månaderna så hellre att jag missar ett sådant pass än att de måste ta in någon annan i mitt ställe om jag skulle jobba heldag.
Och nu insåg jag att jag endast har två veckor kvar.. illa.. =(
Men i morgon ska jag ta det lugnt och som sagt ska jag få träffa Diana också.. men det är ju inte så ansträngande mer som medicin för själen ^^.
Mina vänner är riktiga vänner.. bara så att ni vet!

Imorgon ska jag nog försöka förstå mig på våran nya multi skrivare så jag kan scanna in lite härliga bilder.
Men nu ska jag somna om igen och njuta av att sova i vår säng. J fick rycka in som chaufför ikväll tyvärr så då somnade jag på direkten.. så nu ska jag bara stänga av datorn och somna om.. MMmm!



Jag är sugen på att klippa av luggen igen.. ska jag? Just nu är den snart som en snelugg igen.. hrm.. ge mig ett svar.. hah


Im sick and tired

Fy fabian vilken dag jag har haft!
Vaknade lite innan 8 och det kändes som att jag antingen hade tio tuppar i halsen eller att någon försökte strypa mig.. Fruktansvärt ont i halsen alltså. Klockan 09 skulle jag börja jobba och jobbade till 21:30. Snacka om att jag är slut i kroppen! hade lunch cirka en halvtimme, sedan var jag och Marie tvungen att åka ut på akutstäd i en timme så att inte våra gäster skulle få vänta allt för länge, men vissa fick vänta till klockan 18 på sina enheter för städpersonalen var flera man kort idag. Inge roligt att jobba i receptionen då när man inte kan checka in dem på en gång vid 15 som vi brukar. Men jag hoppas att det inte kommer in några klagomål på det städet vi gjorde för det blev faktiskt väldigt fint tyckte vi.

Helt enkelt var det fel dag att bli sjuk på.. och ringarna under ögonen verkar vara bottenlösa just nu. Men nu måste jag gå och lägga mig för det återstår två jobbdagar innan jag får två dagar ledigt.. Men det är money money money, och jag älskar mitt jobb i vanliga fall. När jag inte är febrig och förkyld.

Var tvungen att ta lite bilder via webcam.. dålig kvalité men ni förstår nog hur trött jag är ;)



Tävling!



"Jag är med och tävlar om två produkter från e.l.f hos Charade"


Nu är äntligen tävlingen på gång! Vill du vara med i tävlingen? Det är enkelt:

» Kopiera denna bild inklusive den kursiva texten under den och klistra in den i ett inlägg på din blogg.
» Skriv en kommentar i detta inlägget hos mig ( 
charade ) med varför just du skulle vilja vinna produkterna, kopiera in en länk som går till ditt inlägg gällande tävlingen. Viktigt att du skriver ditt namn, mailadress och din blogg adress.
» Tävlingen avslutas den 14 april 2010 och vinnaren kommer bli kontaktad via mail.
» Produkterna är: Superglossy lip shine SPF 15 - 2803 Goddess och
Brightening eye color - 2002 Pretty n' Pink.


Jag hoppas att ni kommer gilla denna tävling och att många kommer delta, då kommer fler tävlingar med olika produkter under våren.

Lycka till!

RSS 2.0