Avslutning in Åre

I Söndags var det vår sista dag på jobbet i B-riket. Jag har haft en underbar säsong dock kan man inte låta bli att ta en lättande suck när sista dagen närmar sig, trots att man inte vill att det ska vara över så vet man att man får andas ut och tänka.
När vi hade stängt receptionen vid 15 så hade vi ett möte till cirka 16. Där efter åkte vi alla till vemdalen och parkerade våra bilar och bytte till de bilar vi skulle åka i.
Vårt första stop gjorde vi på vemdalsskalet då vi ville avnjuta en underbar pizza innan vi tog oss iväg på riktigt och där slutade min "vita period". För efter det stopet tills på måndag natt så avnjöt jag kall öl, gott vin & groggar.
Vi hade självklart oturen att det var S T O R M på måndagen då vi hade planerat att ta en skiddag i backen.. så istället gick vi på Holiday Club och badade den större delen av dagen men vi tog på oss munderingen efter det att ena vaktmästarna sa att vi var tvugna.. och vi åkte upp i Åres Bergbana. Väl framme så spände de två andra på dig sina brädor, medan jag skuttade iväg in på värdshuset istället för att ta vara på afterskin.

Jag hade det jätte roligt på vår avslutning, det finns filmer på mig och Marie där vi bara skrattar oavbrutet.. men jag kan bara säga att jag älskade att få komma iväg med dessa människor.

Åre- I'll be back!

Kommentarer
Sara ~ Candis

SV. Låter som en drömmatta :D hoppas bara de är samma med hundhår hahaha. Nej men vi får vara riktigt noga med att göra rent den och får hjälpas åt :)

2010-04-23 | 19:25:30
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback