Im sick and tired

Fy fabian vilken dag jag har haft!
Vaknade lite innan 8 och det kändes som att jag antingen hade tio tuppar i halsen eller att någon försökte strypa mig.. Fruktansvärt ont i halsen alltså. Klockan 09 skulle jag börja jobba och jobbade till 21:30. Snacka om att jag är slut i kroppen! hade lunch cirka en halvtimme, sedan var jag och Marie tvungen att åka ut på akutstäd i en timme så att inte våra gäster skulle få vänta allt för länge, men vissa fick vänta till klockan 18 på sina enheter för städpersonalen var flera man kort idag. Inge roligt att jobba i receptionen då när man inte kan checka in dem på en gång vid 15 som vi brukar. Men jag hoppas att det inte kommer in några klagomål på det städet vi gjorde för det blev faktiskt väldigt fint tyckte vi.

Helt enkelt var det fel dag att bli sjuk på.. och ringarna under ögonen verkar vara bottenlösa just nu. Men nu måste jag gå och lägga mig för det återstår två jobbdagar innan jag får två dagar ledigt.. Men det är money money money, och jag älskar mitt jobb i vanliga fall. När jag inte är febrig och förkyld.

Var tvungen att ta lite bilder via webcam.. dålig kvalité men ni förstår nog hur trött jag är ;)



Kommentarer
Sara ~ Candis

SV. Gud vad go du är som säger så mycket snällt till mig :D tack. Behöver verkligen en liten positiv spark i röven hihi. Kul att du blir så inspirerad. Var inte rädd för att göra fel, tillslut blir det ju rätt :)) efter lite kladd haha.



Weeehooo, i'm holding tummarna :D VILL HAAA! Haha.

Jag brukade räkna hur många som tävlade och sedan skriva in på random.org hur många som var med och då drar den ett nummer automatiskt :)



Det är för att blogg.se inte kan spara sånt när man har en egen domän :P fråga mig inte varför dom inte fixar det, lathet heter de nog.



Iphonen är GRYM :D me like hihi. Och jag har ju inte ens sett hälften av vad den kan göra än.

2010-04-04 | 23:37:15
http://candis.se
Helena

Men du är väl så himla fin du Kicks <3 :D världens finaste!

2010-04-06 | 11:57:08
http://luzzis.dinturiel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback