Jag fattar inte?

Haha, jag är otroligt trött nu.. har precis kikat klart på "The bounty hunter" och innan dess försökte jag göra ett videoinlägg. Men jag FATTAR inte hur svårt det ska vara? Haha.. men svårt är det ta-me-f*n. Jag älskar att lyssna på andras videoinlägg men jag kan inte spela in ett eget.. man ser mongo ut och låter man verkligen sådär?? Iallfall så gjorde jag ett ganska bra (tyckte jag själv) men när det var klart så hakade kameran upp sig.. haha. Den gillade nog inte att jag gjorde det.. så jag ska inte försöka mer idag.

Imorgon ska jag åka till Sundsvall med Hasse och Anna.. Jag ska åka med dem dit, men hem ska jag köra J♥s nya bil!! Jag ska nämligen hämta den åt honom då han är i Norge och jobbar arslet av sig ^^.
Och som tur är så finns det IKEA i Sundsvall.. (oj då? *blink blink*) så jag kanske kommer ta en tur in dit.. meheheh. Men J♥ var riktigt bestämd med att jag var tvungen att hämta bilen först.. och jag tar det som om att jag ska få plats med grejerna från ikea? eller?
Nä då, jag ska inte handla så mkt.. pengarna har redan börjat tryta. Utan jag ska endast köpa nödvändiga saker.. som.. äsch kommer inte på något nu.. får se vad jag anser är dödsviktigt imorgon ist ;)

Jo föresten.. det jobbiga med den här bil grejen är att J♥ har köpt en DODGE CALIBER! Och JAG vill äga en D C! Fasiken.. min dröm bil.. Men jag kommer vara den som kört den mest nu när han kommer hem iallafall.. hehe. Hoppas fasiken inte att den är borta eller ngt imorgon nu när jag sagt det här, för de skulle vara pinsamt.

Sov så gott alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback