Tävling hos Nelly

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Jag tävlar hos Nelly, och man får skapa sin egna bikini. Jag valde en bikini som påminner lite om Kim Kardashians bikini som hon hade nu senast.. dock hade hon en mer persikofärgad bikini med gulddetaljer och det tycker jag är JÄTTE snyggt! Absolut nät man börjar bli lite solkysst.
Jag skulle absolut kunna tänka mig denna bikinin, skulle du? Rösta gärna på denna! =) 

Kommentarer
Sara ~ Candis

Jag röstade :)



SV. :D gissa om jag blev förvånad när han kom med den. Herregud, knäppskallen.



Det är faktiskt inte svårt alls att göra en bakgrund :) bara arbeta i olika lager och så så ska du se att du får till det.



Men i de flesta smink är det mineralolja, men de var nåt som som gjorde de väldigt krämiga på nå vis och väldigt glittriga/skimmriga. Men jag ska prova lite mer :) man är ju så van vid vissa skuggor och så får man nya, lite ovant.



Jag har 37-37 ½ beroende på skor :)



P-ring låter läskigt hehe. Men nåt ska ändras när vi kommer till partille igen. Fan finnar vid 25 är ju helt sjukt känns de som :P åldringsacne haha.

2010-04-15 | 22:43:35
http://candis.se
Sara ~ Candis

SV. Nej fick inget paket igår, men de kommer nog :)



Jadå jag hittade en klänning hemma och köpte ett par skor till. Han kommer stanna hemma ikväll och sen imorgon bitti kommer han åka ner till sin mamma och hämta alla våra saker och åka till partille. Han är verkligen underbar som stannar och skjutsar och hämtar mig ikväll, annars hade jag nog inte kunnat gå.



Hoppas du får en trevlig helg :)

2010-04-17 | 14:43:22
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback