Den första i augusti

Jahapp då är det söndag i dag då, 2/3 av min långledighet har passerat och jag får lite klåda i kroppen då jag inte har gjort så mycket.
Igår låg jag med huvudvärk och väntade hela dagen, men under tiden så hade jag "Being Erica" maraton, härlig serie, men jag skulle nog inte vilja göra så som hon gör, att gå tillbaka och ändra saker som man gjort. För trots allt så är de de som gjort den personen jag är idag, om man slipper en läxa så får man säkert en annan och kanske värre.
Nä.. Jag skulle inte vilja gå tillbaka, kanske gå tillbaka och försöka ge vissa personer en möjlighet att ta en annan väg, men man kan sällan ändra andras val.

Lyckades inte gå och lägga mig innan 03.. så jag ställde klockan imorse, vill inte sova bort hela dagarna när jag är ledig. Och vaknade utan huvudvärk men otroligt trött så en lyckades fixa en tvätt och sedan segade jag mig hemåt till mamma. Fattar inte hur det har gått till, men jag tror jag har förvandlas till en sengångare ?

När jag kom hem till mamma så hoppade vi in i bilen och tog en tripp högt upp i bergen dit korna vandrar fritt (utan staket och dyl) och hamnade på en otroligt mysig fäbovall där de har haft ett café på onsdagar under juli och idag var det sista dagen för denna sommaren och då tog de det på en söndag (yippey! tur för mig!) Vi beställde fisksoppan och det var den godaste soppan jag ätit (förlåt mamma) det var underbart gott!
Det skönaste med det här caféet är att det inte finns några förbestämda priser! Det ni! Det är VÄLDIGT sällan som man kan vara med om något sådan, man får betala efter vad man själv anser att maten är värd. Och denna soppan var värd otroligt mycket kan jag säga. Mmmmm!




Fisksoppa med citronsaft gjord på björksav. Mmmm!!! Och visst är det en mysig färg på soppan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback