Kräftskiva

Jag lovade bilder från lördagen då vi hade en ordentlig kräftskiva. Så här kommer ett gäng som jag lånade från syster då min kamera tog 2 bilder, sedan var batteriet slut (oups). Hoppas att deltagarna på festen tycker det är OK att jag lägger upp dessa bilder, annars kommer jag ta bort dem.



Ett välfyllt kräftfat och goda snittar som Maria tillagat. Till detta serverades det ädelostsås, romsås och aoli (mer också, men glömt vad det var)

Vi hade allsång med sånger som jag och Diana kombinerat till Maria, och jag tycker att det var jätte roliga sånger som vi lyckats få ihop. Dock kommer jag inte skriva ut texterna här, men kan säga att de melodier vi använt var: piff & puff, bumbibjörnarna och björnen sover.

Efter maten spelade vi kubb och de laget som jag var med i förlorade två gånger, men endast på grund av att vi inte lyckades träffa kungen. OM vi hade lyckats träffa kungen så hade vi vunnit båda gångerna, typiskt.


Vårat lag: Sussi, jag, Maria och Anna
h Deras lag: Diana, Ida, Emma & Helena


Vi hade en vätske-bänk och det var riktigt härligt ;) Men då jag skulle upp och jobba och började känna av halsont så valde jag att endast dricka 2 glas cosmopolitan och resterande delen av kvällen cocacola.
Och det var nog synd att jag inte hade något starkare då jag har blivit brakförkyld efter detta.


Kommentarer
Alisa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Amor Vincit Omnia

Åååh kräftskiva!:D Mums!:D



Hehe tack gumman för alla dina fina komplimanger!:) You always make me smile!:) Neh tyvärr vill vi inte para Leeloo, hon är väldigt liten och har Papillon i sig så det finns en risk att valparna blir stora och det kan sätta hennes liv i fara. Skulle vi para henne så skulle det bli med en väääääldit lite och renrasig chihuahua kille för att inte få de stora generna vidare för hennes bästa. Gizmo har ju stora raser i sig han med så vi vill inte riskera det. Men det hade varit underbart!:)

2010-08-09 | 23:44:55
http://alisagonzalez.se
Alisa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Amor Vincit Omnia

Sv: hehe ja, verkligen the perfect match!:)

2010-08-10 | 13:21:43
http://alisagonzalez.se
Caroline

gott med kräftor, härliga bilder!

2010-08-10 | 15:25:17
http://carolinenordens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback