Luzen

Luzen kom förbi mitt på dagen medans jag fortfarande satt i mina promenad kläder (hon har sett mig i värre skick som tur är, haha) Hon är hemma från Malmö en vecka och jag kan inte förklara hur mycket jag saknar henne. Men samtidigt så känns det som om vi sågs senast förra veckan. Haha.
Det är det som är det bästa med riktiga vänner, man tar vid där man slutade senast.

Jag är ganska uppsvullen just nu (japp, den veckan.. skit vecka!) så jag fick vredes utbrott på min garderob då allt satt för tight tyckte både jag och spegeln. Men som tur är så känner Luz mig, så hon satte sig och målade naglarna en stund medan jag svor över min garderob ;)

En tur till dollar för att införskaffa sådant som är nödvändigt till mig och stilla luzens sötsug ;) Sedan slog vi på stort och kollade på "Shutter island". Vi var båda lite rädda innan vi började kolla, men sedan förstod vi snabbt handlingen i sig.. så då kunde musklerna slappna av. Jag tror iallafall att Diana kommer bli stolt över mig då jag sett denna.. för jag hade fått för mig att det var en skräck film? Haha. Vet inte varför.

Mycket skratt och prat, målade naglar och härliga kommentarer och händelser.. Hon skulle bjuda mig på en karamell och sträckte ut påsen mot mig. samtidigt som jag drog tillbaka handen och sa att hon skulle ge mig en, släppte hon påsen.. och den föll rakt ner i golvet..! men som tur var höll påsen och bara 2 karameller smet från den.. Haha.

Mjo luzen borde bli instruktör i body combat och komma hem igen och starta ett ordentligt gym. hehe. då skulle jag också få kicka ass till go-låtar och svettas.
Det är det som är så dumt med att inte bo i en större håla, här finns det bara ett gym.. med ca 10 maskiner och hälften av dem är trasiga.
Hur kul är de då?


Tack för en underbar eftermiddag gumman!

Kommentarer
Luzen

Hahahaha det där me godispåsen va så himla roligt, jag bara dog av skratt :-p... så oväntat hahaha. Usch ja det är för långt mellan Sveg å Malmö även om jag stormtrivs därnere nu... å bodycombat ja, jösses. Kollade ett klipp igår, alltså jag satt stilla vid datorn men svettades floder bara av att titta :-p.. fan du borde komma å hälsa på åsså borde man få ha en gäst me sej till gymet så skulle jag dra me dej dit ;). Ses snart igen!

2010-08-21 | 16:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback