Cherry cherry boom boom

Nu har jag äntligen börjat vakna till liv igen, det tog ett litet tag innan jag förstod att det var dags att vakna. Men bättre sent än aldrig..

Igår skulle jag städa, men jag kände att kroppen orkade verkligen inte det. Jag vet inte vad som var fel med min kropp igår, jag var yr och det kändes som om jag slukat 3 L alkohol för allt snurrade och hjärnan verkade hänga utanför kroppen. Läskigt var det iallafall.
På kvällen kom Ma förbi med sin flickvän A och vi spelade "När & Fjärran", vi spelade i lag och jag och Ma vann första omgången, och det var ju absolut inte min förtjänst iallafall ;)

Inför nästa omgång var det jag och A som spelade i ett lag och killarna i ett ( Ma, J och He) och det gick ganska bra faktiskt, grabbarna blev dock väldigt påverkade av alkoholen mot spelets slut så jag och A trodde vi skulle vinna, dock visade det sig att Ma hade fuskat lite och plockat på sig ännu mer pengar än vad de vunnit, vilket gjorde att vem som vann än idag är ett mysterium. Hm..

Runt 01 drog J och Li vidare på "fest" och Ma och A gick hem. Vid den tidpunkten mådde jag fruktansvärt illa och var tvungen att gå och lägga mig. (Mitt illamående berodde dock inte på alkohol då jag endast druckit en drink under hela kvällen)

Jag tyckte att kvällen var jätte rolig, och fasiken vad frustrerande det är när man hade rätt svar i tanken men väljer ett annat! Sådant får mig att skrika högt.
Jag är en dålig förlorare det erkänner jag.


Mitt samtal med J under natten:

J - "Jag kommer snart hem"
jag- "Haha, nej de gör du inte gubben"
J - "Hehe, nej de gör jag inte. Men de lät bra"


haha han är så söt ;)


Kommentarer
Sara - En dalkulla i Österrike

SV. :) vart får man tag i den då?? Köpte dock Fiberwig idag :D ska bli riktigt kul och prova den faktiskt. Har hört och sett att den ska vara gudomlig :D



uuuusch 30 minus :S hemskt.

2010-01-06 | 14:15:55
http://candis.se
Luz

Sv: Ja det är ett himla fint namn tycker jag ;). Idag är hon här igen så ordningen är återställd. Saknar dej me, massor!!!!! Saknar alla därhemma som betyder nåt.. Puss vännen!

2010-01-07 | 09:07:43
http://luzzis.dinturiel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback