Gaah!

Igår kom Em och hämtade mig på jobbet, vi åkte hem till henne och hon bjöd på jordgubbs te  och smörgås men hon hade också slagit på stort och skämde bort mig med en semla! Mmmm.. Älskar semlor! =D Och sedan fick jag min efterlängtade julklapp dessutom NYA SIDEN PYJAMASBYXOR! Hell yeah! TACK TACK TACK!

Efter en snabb fikapaus satte vi igång och färgade Ems hår medan hon pratade med Madde via högtalaren, så jag fick också prata med Madde, saknar henne. Fan inte känt henne förut men gud vilken underbar tjej de är, tack vare J har jag träffat två underbara tjejer som jag kan lita på, det är bara positivt med J ;)
Dock så tror Em att hon har tunt och kort hår (vart har du fått det ifrån din toka?) så trots att jag använde varenda lite droppe av flaskan så är de fortfarande inte helt 100 så måste fixa de en annan dag..
Notis till em: Köp 2 flaskor med hårfärg när du ska färga håret, ditt hår suger åt sig färg som en svamp!
Em är lite av en tidsoptimist så när klockan var 18:30 hoppade hon in i duschen för att få bort färgen så vi kunde möta de andra på Björnrikegården.

19:03 (enligt Ems klocka) kom vi dit och slöt oss samman med resten av tjejgänget. Tjejgänget denna gång bestod av: Ems, Marie, Madde, Linda, Anna och Jag.
otroligt roligt att umgås me dem, Marie underhöll med en rolig historia så tårarna nästan rann, maten var superduper god så det kändes som om magen svullnade upp till "jagärgravidiniondemånaden-storlek" och tur var de nog att jag hade mina jeansleggings som bara har resår i midjan ;)
När middagen var uppäten och magarna uppsvullna kom ytterligare ett gäng dit från Sveg så vi satt och käbblade lite och efter det drog vi till "Huset" där några av tjejerna bor och stannade där till 23 tiden någongång men sedan kände jag att det var dags att åka hemåt och krypa till kojs.

Tack för en bra kväll!

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden

Bilder: Snodda från Ems blogg, fler finns där.
 

Kommentarer
Emelie

Love you sis =D<3<3

2010-01-17 | 02:31:42
http://amoenus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback