Nytt år nya möjligheter

Ja då har man alltså spenderat ett år till utan att veta om det.. Är det endast jag som tycker att dagarna veckorna och månaderna går riktigt fort?
Jag har jobbat för fullt de senaste veckorna, dagarna susar förbi, jag orkar inte ens tänka på vilken dag det är utan allt jag har i skallen gäller jobb. Saker som måste göras, beställas, kollas.. ja ni fattar.
På nyårs afton jobbade jag tillsammans med M, de var ganska lugnt, men de var något hela tiden, men som tur var så var det ganska lugnt vid stägning så tur var väll det.

När jag kom hem så umgicks jag med mor, hon lagade plankstek med sparris.. mmmm! Hon hade aldrig lagat det förut men gud vad gott det var! Köttet var så mört och allt var så perfekt tillagat så jag dreglar bara jag tänker på det. Serverades bubbel till maten och det var den godaste champangen jag någonsin druckit. Vi hade ätit klart runt 21 tiden, efter det att de visat grevinnan och betjänten på TV. Haha. Den korta revyn får mig alltid att gråta av skratt, det är en riktig tradition det.
Det var alltså en jätte mysig kväll och jag är glad över att vi umgicks tillsammans, inte firat nyår med min mamma på flera år och jag skulle inte vilja göra det på något annat sätt än vad vi gjorde denna gång.. Tack mamma!

Tyvärr började fyverkerierna ganska tidigt vilket betydde att min älskade bordercollie lade sig skräckslagen under TV bordet och vägrade komma fram. Förstår inte varför hon blev så rädd när hon fick valpar, det är så synd om henne när hon mår så dåligt.

Vid halv elva gick jag och la mig, för vissa måste tyvärr jobba på nyårsdagen och jag var en av dem, och jag kan faktiskt säga att det kändes som ett bra nyår trots att man inte är vaken på tolvslaget. Kanske betyder att jag kommer få ett lugnt år?




Men självklart kunde jag inte låta bli att avge ett nyårs löfte: Under 2010 ska jag sluta snusa. Ska det funka detta året? Det jobbigaste var dock att mamma sa "ja om du slutar snusa så slutar jag röka" glöm de, försök inte få allt att hänga på mig mamsingen, nu ska vi fixa de här. Var för sig, men tillsammans!



Underbart gott!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback