Åh GE MIG!

Hittade dessa godingar så här på kvällskvisten och jag kände ett sug i magen, två absoluta favoriter och resten är bara söta.. Ni kan ju se vilka som har hjärtan runt sig, de är en bra hint tycker jag ;)

Ge mig? Please?


Make up tips och trix

Har du någon gång råkat tappa din ögonskugga i golvet så den bara har blivit pulver? Det gör jag lite titt som tätt. En vanlig raktion från min sida är att jag brukar slänga den i soptunnan på en gång.
Men nu har jag testat sak och tänkte dela med mig av den.
/ visst man kan hälla upp den i en ny djup burk, skaka om och så har man en lös ögonskugga(pulver) /

Iallafall så gjorde jag så här:


Jag har även testat med hudlotion i en kraschad bronzer och då blev det lite hårt och svårt att få med pigmenten, så de kan jag inte rekomendera.

Om man tycker att detta var lite konstigt eller korkat, då kan man ju bara gå och köpa en ny ögonskugga helt enkelt. Svårare än så är det inte. Detta är bara ett tips på hur man kan rädda en ögonskugga, men jag kan inte garantera ett lyckligt slut.

The winner takes it all

Fredag.

I skrivandets stund är det fortfarande Fredag. Jag tycker dock att det känns som en tisdag. Så ovan att vara ledig helger när jag jobbar (absolut under vintern) så att jag är ledig denna helgen känns ganska konstigt. Och det är riktigt segt att J inte ens är hemma denna helgen utan kommer komma hem nästa helg, och då jobbar jag för rulla muggar. typischt ;)

Idag slutade jag 18 och då betalade jag räkningar (och avslutade tävlingen) innan jag åkte till D. Vi skulle åka och handla mat, men båda var så lata så de blev micromat (haha, första gången sedan i vintras tror jag) Därefter har vi spenderat ca 4 timmar med ett hemligt projekt och så ordnade vi några extra blonda slingor i hennes hår. Hoppas verkligen de ser snyggt ut imorgon, för vi kämpade faktiskt.

Nu ska jag krypa till kojs, skulle gärna vilja utnyttja den fria frakten som elf har tills imorgon bitti, men har beställt saker från h&m som jag inväntar faktura på. Och innan den är betalad så tänker jag inte handla mer.. kanske.

Nä, sov så gott så synes vi imorgon. Då hoppas jag på att spendera dagen med Luzen.

Tävlingen avslutad! plånbok + överraskning

Härmed förklarar jag tävlingen avslutad.

Jag tycker att det var otroligt roligt att så många har varit med och tävlat om denna fina plånbok. Dock är det många av deltagarna som inte läst "tävlings reglerna".
Poängen med denna tävlingen var att man skulle skriva en motivering till varför man skulle vinna därför har jag läst igenom och skrivit upp de som jag fastnat för.

Av de 34 deltagarna så valde jag först ut 10 deltagare som skrivit bra motiveringar och sedan 5 favoriter:

Alisa
Katrin
Molly
Erika
Malin

Och av dessa 5 valde jag en vinnare:



Jag kommer starta en till tävling inom kort.. och då kommer det vara en total hemlighet vad vinsten blir, så håll ögonen öppna.

Jag vill tacka alla som varit med och tävlat och hoppas att ni försöker igen.


Titta va' jag hitta

Detta påslakanset hittade jag på jobbet :D Jag visste att det fanns (då jag har bra koll på sortimentet vid det här laget) och sist jag kollade fanns det ca 10 set kvar, men idag fanns det bara 2 kvar och jag ville ha ett i mitt rum hemma hos mamma. Så det var bara att skynda sig att plocka med sig det till kassan.

På ena sidan är det rosor och på den andra sidan är det ränder, urgulligt. När man köper bäddtextil (?) brukar man säga att det ska vara högt trådantal för att få den bästa kvalitén, det är inte så högt på detta men mycket bättre än de tidigare set som jag köpt på jobbet. weei.
Ska nog köpa ett set till så jag har lite att byta emellan faktiskt.




Måste fula mig lite, haha.



Imorgon efter jobbet avslutar jag tävlingen, ska bli riktigt intressant. Jag har redan kollat deltagarnas bloggar och läst alla motiveringar men känner att jag måste göra det igen för att hitta den bästa motiveringen, och jag har skrivit upp alla som inte har läst "reglerna" tillräckligt så att det inte kan bli några ändringar på detta.
Jobbar till 18:00 imorgon, så efter det får vi veta vem som vinner den jätte söta plånboken

Glöm inte

Hemma på lunch, ville bara påminna er om tävlingen som avslutas imorgon.

Vill du delta?
Klicka på bilden.



Tävlingen är avslutad

Igår

Igår hade jag en bra dag som bara spenderades med mina favoriter. Först mötte jag upp D och M för lunch på konditoriet och direkt efter det for jag till härdal så jag kunde umgås med Luz. Vi satt ute och myste med saft och bullar i solen och det var riktigt mysigt.
Bara sitta och prata om allt som faller in, de är underbart.
Vid 18 åkte jag tillbaka hem för att sedan hälsa på D och M.

Och det var då som kvällen vändes upp och ned.

Jag vet att jag låter väldigt känslokall när jag säger att det var fegt och egoistiskt men jag tycker självklart det är sorgligt också. Och att det är hemskt att det kan gå så långt.. men detta händer hela tiden känns det som, jag orkar inte ta till mig något mer av detta. Jag vill inte att mina vänner ska behöva känna sorg. Jag förstår inte hur det kan vara så många som mår så pass dåligt? Och det värsta är väll att personer runt omkring inte ser hur en annan person mår, att det ska vara så svårt och tabubelagt att prata om känslor och välbefinnande. 
Man kanske måste försöka öppna sig för någon så kanske den personen öppnar sig för en annan? För om man kan känna att man kan lita på någon och vara öppen med hur man mår, då tror jag att man skulle kunna lita på att det kan bli bättre.
Men här kan man inte lita på någon, och man ska vara så känslokall.

Nä.. jag vet inte hur det kan hända om och om igen..

Feghet

Nej nu.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Jag tycker det är så himla fegt men samtidigt så tycker jag att det är hemskt. Men mestadels att det är fegt. OM man nu mår så dåligt, varför kan man inte prata om det? Är det så svårt att formulera ord? Jag hoppas att det var det som allt felade med, om det var vården, då vet jag inte vem man ska lita på. Då känns det värdelöst. Och dessutom gå runt som om allt var okej, göra upp planer, spela ett lyckligt spel. Vad är det för mening med det? Känns det bra att måla upp en annan bild och slippa se vad som sker när ridån har gått ner? Vad som händer när mörkret kommer? Huvudsaken är att man vet att det var ljust när man själv blundade? Egoistiskt och svagt!

Vi skulle småfira att D mådde bra och att jag hade jobb osv.. men så långt hann vi inte. Informationen kom som ett slag mitt i mellangärdet och allt syre försvann ur rummet. En persons handlingar kan förstöra så mkt. Och det värsta är att jag får panik och måste bort där ifrån. Även om jag inte känner denna personen, så kan jag inte se hur h*n förstör min väns liv, och så många andras.

Smärta sorg och förtvivlan. Är det vad man vill ska förknippas med en?


Jag hade huvudvärk när jag vaknade idag, och jag har huvudvärk när jag går och lägger mig.

Dagens

Slänger in en dagens. Slutade 16 och då var det bara hem och ta av sig arbetskläderna och sedan åka på ica och handla så jag kunde göra mina favvo mini pizzor. Inte ätit dem på evigheter och tyckte det var dags att käka något annat än havregrynsgröt ;)



Lite färglad :P

Men nu när jag ätit tror jag faktiskt att jag föredrar havregrynsgröt nu mera. Konstigt.

ÅÅÅH! Underbart!

Idag var det en liten mini julafton för min del! Skorna, klänningen och sjalen som jag beställt kom idag! Weeho!

Dock passade jag inte i klänningen (en mönstrad som ni inte fått se) så jag ska nog lägga ut den på tradera tyvärr. Fick på mig den men såg ut som ett tält, och det gillar vi inte ;)


 

Tadaaa!!!  Love'Em! (Ser ut som en böld på foten, men jag är nästan 100% säker att det inte är en böld ;) )



Detta är nog min nya favvo sjal :D

Nu inväntar jag två paket till, så kommer detta nog bli jätte bra ;)

Julafton...

Ah det känns som julafton, ni kan tänka er vad jag menar.. men mer information kommer om ca 4 timmar då jag slutat jobba, är bara hemma på lunch så hinner inte berätta allt för mkt just nu.. hihi

Make up vol 2

Idag när J åkte så kände jag mig lite nere (han kommer vara borta 2 veckor på jobb. Crap. ) så då tänkte jag att jag skulle testa en sminkning som jag såg i en videotutorial hos fina Alisa (Dock inte gjord av Alisa).



Steg 1: Grunden, gömt undan alla röda områden.       Steg 2: brun ögonskugga och guld i mitten.



Steg 3: blå kajal, blå ögonskugga både på kajalen    Och sedan: Klart!
och under ögat. Maskara och creme eyeliner.

Anledningen till att jag gör mina miner är att annars ser jag ut som nyvaken just nu.. otroligt trött i ögonen.


Jag gillade resultatet, gillar hur mina ögon ser ut med det blå under. Dock lyckades jag kladda lite ögonskugga i ögat och inte bara på kajalen, men de är bara att blinka lite så försvann det.

Det jag inte gillade med detta är att se hur trött och blek jag såg ut innan sminket åkte på =p Haha.

Skadeglad

Söndag, jahapp.. det känns ju lite sådär. Men är lite skadeglad då de inte är den där varma soliga dagen som de sa tidigare att det skulle vara, då jag kommer sitta inne hela dagen. Men samtidigt så är det ganska surt då J åker tillbaka uppåt i landet igen. Blä.

Nä nu är det bäst att jag sätter fart, gick upp 8 så jag kunde se några avsnitt av scrubs. skönt att få lite tid på morgonen.


Ett litet besök..

Igår tog jag mig ett besök på Nellys REA.. (underbara priser just nu!) Utan frakt dessutom.. men nu får jag inte handla mer tyvärr.. önskar verkligen att jag hade pengar i överflöd.


(Klicka på bilden så kommer ni till nelly)

Här är liten smygtitt på vad det är jag har beställt hem, har ni beställt något?


Naglar vol 2



Nu har jag testat ett nytt nagellack, Kubiss heter märket och säljs på dollarstore för 20kr. (billigt är bra)

Jag tycker:
Behövs cirka 3 lager för att få bra täckning men det torkar fort och det är ett stort plus.
Shimmret är jättefint och älskar färgen.
Nagellacket skavs av längst fram på naglarna om man inte använder top lack, och det är lite synd.
Priset är absolut det bästa.

Rekomenderas? Ja absolut, om lacken är billiga har man råd med fler och då kan man variera mer. Att nagellacket dessutom torkar fort och lätt att få fin yta med är underbart.







Ber om ursäkt för mina stump naglar.. de bryts av konstant.

Arbete och lite nytt

Japp, idag när det verkar bli underbart väder så har jag turen att vara inomhus hela dagen ;) Men ja, jag tar hellre en dag arbete än en dag med sol, då de finns fler soliga dagar. Och utlandsresor ;)

Vaknade 7 idag, antagligen för att jag kunde "känna" att J inte sov i sängen. Antog att han fortfarande satt och spelade xbox. Och när jag klev upp 8 så hittade jag min gubbe i soffan, sovandes. :P Haha. Jag vet iallafall när han inte sover hemma, för då vaknar jag några gånger under natten. Känns som om man är en orolig morsa. Not good.
:P

Nä nu är det bäst att jag sätter fart så jag inte kommer försent.
Hoppas ni får en solig lördag!



Två "nya" saker på sidan, haft dem förr, så nu fick de komma tillbaka.

Dagens

Slänger in en dagens idag också..
Först på dagen använde jag min underbara klänning från nelly med knuten rygg (bild kommer sedan, vill du handla på nellys rea så är det bara att klicka här) men sedan när jag tagit på mig min nya Maxi klänning så kunde jag inte ta av mig den, det bästa är att det är perfekt längd på den, hur ofta händer det? =P Jag brukar alltid vara för kort för saker och ting, men denna satt som ett smäck, så nu är jag skit nöjd.



Solglasögon: dollarstore (hehe, skit bra!) Örhängen: gina tricot Klänning: från Kanada

Suddig mobilbild, så himla typiskt.

Finally maxi

Äntligen har min maxi klänning kommit :D weeei! Köpte den för cirka en vecka sedan via en internetsida och jag kan bara säga att jag blev väldigt nöjd, den ska få följa mig ett bra tag ;)



Om ni klickar på bilden kommer ni till Nellys rea och där säljer de en jätte fin maxi klänning. =)


Favoriter

Ja ingen har väll missat att NELLY.COM har en stor REA? Nu är den i slutfasen så man får GRATIS FRAKT! hur underbart är inte det då? Dessutom får man gratis frakt om man beställer igen inom 14 dagar? Wunderbar!

Här är mina favoriter från Nelly :



(Klicka på bilden för att börja shoppa)

Jag hade dock bara råd med två saker av mina favoriter som ni kan se här.. Vilken är er favorit?
Jag önskar att jag vågade köpa Marble skorna, men ja.. låter nog bli.


Ps: Om ni anger "shoe50nelly" får ni 50 kr rabatt om ni köper för mer än 300 kr. + att det är fraktfritt, bra deal va? Ds.

Nytt i garderoben

Blev så irriterad förra gången jag skulle handla från h&m då allt jag valt försvann över en natt. Urk.
Så nu när jag var inne så sket jag i att tänka på saken utan klickade hem de som föll mig i smaken. Dock är jag fortfarande lite sur att jag inte hann köpa de andra sakerna jag hittade innan.. men fastnar man för något så gör man :)

Här är en bild på det jag klickade hem, och hör och häpna: fick paketet samma vecka. Det har jag ALDRIG varit med om när det gäller h&m, jag brukar få vänta flera veckor, minst en månad. Men nu inom en vecka, stort plus för h&m!


Det blev en huvtröja (Love them!) Ett par pjucks (ena skon var skön och den andra kändes, hehe) Och så behövde jag en ny väst då min som jag köpte 06 börjar bli ganska sliten och dragkedjan har gett upp. Sedan unnade jag mig 3 örhängen, you never know when you need them.


Planer

Helvete, fan och *piiip*, Skulle skynda mig och köpa en kamera som jag hittade igår som jag satt i valet och kvalet med, men tji fick jag för det var en som hann före mig :( Så himla ledsen på mig själv att jag inte köpte den igår. Blä!

Ledig idag och imorgon, mycket som ska göras och J kommer hem ikväll :)



Här kommer en bild på min storasyster och mig.

Det var tider det ;)


Jäklar..

Sitter i valet och kvalet just nu, ska se vad som sägs. Men jag har ju velat skaffa en * så lääänge! Jag har snackat om det (visserligen för döva öron) men inte tagit tag i det.. Men nu känner jag att jag vill ta tag i det. Absolut om det blir tomma månader utan aktivitet igen för jag klarar inte av den här tristessen, jag vill ha något att sysselsätta mig med, lära mig saker, visa andra vad jag kan göra. Jag mår inte bra, och när jag inte mår bra skenar jag i vikt.. urk.. och vad leder det till? Jo jag mår inte bra.. ser ni ett mönster? Haha.
Hm.. men de är just det att jag inte vill satsa en massa pengar och bli lurad på dem heller.. fan också.

På tal om att skena i vikt så tror jag att chocken av att vara utan tobak & nikotin har lagt sig. När jag slutade snusa så brakade det till och vågen visade en siffra som jag inte sett på länge. Men nu har jag varit utan snus över en månad (helt, inte fuskat en enda gång!) Och vikten har kommit dit men börjar nu försvinna. Och tack gode gud för det. Men jag kämpar verkligen också, bara det att jag inte direkt vill visa någon annan det. Urk. Hatar att visa det.
Men som sagt, när vikten brakar till så mår jag inte bra och då är det inte mkt som lockar.

Usch skulle nog kunna skriva väldigt många saker just nu, känslor, besvikelser etc. Ska verkligen skaffa ett lösenord tror jag så jag får säga det jag vill och inte ge någon lösenordet så inte folk kan kasta mig framför vagnen och njuta när jag blir överkörd. (haha, de där blev kanske lite mörkt ;) )

Nä nu ska jag försöka komma på någon bra lösning på detta.. Det betyder helt enkelt att jag ska sova och skjuta upp ytterligare spekulationer tills imorgon. Tjoho ;)



Gammal bild (höstas) Good Night!

Tjugoförsta Juli

Onsdag idag (om ni har missat det ;) ) och jobbade för fullt idag. Skulle sluta 13 men då det kommit in en massa varor så fick jag jobba kvar till 16. Körde på hälen med en pall dessutom så i slutet av dagen gick jag runt och fokuserade på att göra allt jag skulle så fort jag kunde så jag kunde sätta mig ner och tycka synd om min söndertrasade häl. Lite sur på mig själv måste jag säga när jag är så klantig. Men ja, ibland måste man få vara ett fokuserad på sitt.

Efter jobbet for jag hem till mami då jag saknar henne ganska regält och har nu ätit lite mat och försökt få vår älskade hund att ha en egen plats i hallen så hon inte ligger mitt i hallen. (Kanske borde försökt mer när hon var yngre, men då hade hon två egna soffor)

Kul att det är så många som är med på tävlingen :D kom ihåg att det kommer en överraskning med vinnarpaketet också :D
Mina tradera auktioner tog slut igår, så himla surt att det mesta såldes under 20 lappen, blä! Men när jag vill köpa något via tradera så budas det hej vilt. Nä, nu dissar jag tradera!

Tävling, plånbok + överraskning

Nu startar en ny tävling. Jag lottar ut en jätte söt plånbok. Plånboken har 3 fack, ett fack för pengar, ett nyckelfack och ett fack där man till exempel kan förvara mobiltelefonen eller liknande.
Tävlingen pågår endast till 30 Juli, och vinnaren får dessutom en överraskning med på köpet.
Så nu är det bara att följa anvisningarna på bilden och meddela mig att ni är med, så hoppas jag att denna tävling blir populär :D





Tävlingen är avslutad

Jag, igår

Hade lite tråkigt igår så då kladdade jag lite med en av mina elf ögonskuggor. Gillade resultatet men på ett sett så känns det som om det ser ut som en blåtira? Men det är nog bara för att man är van att hata det som är mörkt runt ögat då de känns som ett trötthetstecken =p

Bjuder iaf på en bild av det.. förlorade fokus på varje bild jag tog när jag blundade, fattar inte.. 5 blundande bilder, alla lika.. och i olika förhållanden.. Denna var det bästa =P


Första dagen

Första dagen avklarad, nu är det bara att fortsätta. UNDERBART! Har varit fullt upp hela dagen, men det är skönt då dagarna går lite snabbare ;)
Schampot och sköljmedlet tar otroligt lång tid att få upp på hyllorna, men det blir snyggt när det är klart.

När jag slutade 18, skyndade jag mig hem och bytte om sedan ilade jag och mami till härdal där det var bykampen. (olika byar som tävlar i olika grenar för att visa vem som bestämmer ;) hehe) I år vann min by igen.. YES! Härligt.. Lite by-patriotisk är man allt. Men en sak är säkert, man är inte ensam om det.

När finalen var klart så började det regna (så klart!) Så alla skyndade sig till sina parkerade bilar och hade JÄTTE bråttom hem igen, trafikstockning i härdal, de händer inte ofta iallafall ;)
Min Luz är hemma dessutom :D Weeeii. Synd bara att jag jobbar när hon äntligen är hemma. Men hoppas vi ska lyckas umgås ändå :p

Nä nu är jag helt slut (otroligt trött i ögonen) så jag ska kolla på pocahontas och sedan scrubs och äntligen sova.
Borde skippa allt tittande och sova på en gång, men vill verkligen kolla :D

Funderar på att göra en tävling snart igen. Plånboken passade inte riktigt mig så jag ska nog tävla ut den istället :D

Nu är det dags för jobb

Håll tummarna för mig :D

How to: look less ugly

Haha stört skön video! Denna tjejen är en av de roligaste jag har sett på youtube förutom sxephil (phil defranko tror jag han heter?? ).

Så nu kan ju alla följa denna videon ;) Jag börjar följa den imorgon. Haha.


Hjälp mig!!

Snälla söta ni, jag behöver er hjälp. Jag har hitttat på denna skon för NELLY.COM
Jag skulle gärna vilja att den vann, om ni tycker att den var lite härlig så får ni gärna rösta på den. Det är bara att klicka på länken under bilden.
Please HELP!
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Imorgon

Imorgon börjar allvaret, så himla härligt! 5 veckor har jag schema för och jag ska arbeta arslet av mig ;) Det värsta är väll att jag lärt mig sova på mornarna nu ;) iallafall till 9-10 och det innebär att jag måste skärpa mig om jag inte ska försova mig (de flesta dagarna iaf).

J åkte och jobbade inatt.. och han sov inget innan? Hoppas verkligen att han har kommit fram till U välbehållen :(
Så trist att man blev "lurad" på en dag med min gubbe.

Idag måste jag tvätta en massa, leta fram jobbtröjan och leta ett par byxor som jag kan jobba i.. Får inga jobbbyxor tyvärr då endast räknas som extra personal. Men då borde jag få jobba i mjukisbyxor? Men men, huvudsaken är att man får jobba :D

Usch, känns som om man bara får diska och tvätta.. tar aldrig slut.. BLÄ.

Besvikelse

Snacka om att vädret är en total besvikelse idag. Det stod på väder-siterna att det skulle vara jättefint väder idag, vid 10 tiden kikade solen fram och var framme i ca 1-2 timmar men sedan kom molnen och regnet. Segt, riktigt segt.

Nu har jag, J och Linkan grillat och käkat en brak middag. Göttans.. Måste ju ge dem en ordentlig måltid då de ska börja jobba redan inatt. Helt sjukt, J kom hem i torsdags och inatt ska han åka till ett ställe, jobba i några timmar och sedan åka direkt upp till Umeå. Jag fattar inte hur de orkar.. Men ja, de är ett jobb, de får pengar för det men ändå.

Jag börjar jobba på måndag, weeii!
5 härliga veckor, snacka om att jag ser fram emot det! Väntar spänt på att få höra något om de jobben jag sökt dock, så less på att bara gå runt hemma.. och det märks på mig. Jag är grinig och sur.. När man jobbar så är ledighet det enda man eftersträvar, men när man är "ledig" flera månader så är det inte så roligt längre. Ironiskt.

Hittade en sak som gjorde mig riktigt glad idag:



Gissa vad det är ;) och det är på väg hem till mig!! WEEEI!


The hills s06e12 the grand finale

Jag tycker att finalavsnittet var det sämsta någonsin, iofs så har hela den här säsongen varit jätte dålig. Men iallafall, här är final avsnittet:







Som vanligt är det uppdelat i 3 delar.

Mitt äldre jag

Igår och idag har jag haft lite stora planer för mig.

Igår åskade det och regnade som satan, och när det blev strömavbrott så fick jag en snilleblixt och tog fram några garnnystan och satte igång att sticka en mössa. Jag vet att det är högsommar, men jag ville sysselsätta mig med något, och det finns inte så mkt att göra när det är strömavbrott.

Jag gjorde om början två gånger men sedan gick det bra.
Och nu sitter jag med en ny mössa på huvudet, och jag är ganska så säker på att det inte är någon annan med en EXAKT likadan ;) Kanske i samma nyans, men sällan exakt likadan.

Men jag måste erkänna att jag känner mig lite gammal när jag sitter och stickar flera timmar i sträck, men ja.. Det är otroligt skönt när det är klart. Och man tränar handlederna ganska bra skulle jag vilja säga ;)




Vad tycker ni om mitt lilla projekt???

Varför fnyser alla?

Varför fnyser alla när man säger att man vill skaffa en hundvalp? Precis som om jag inte skulle klara av det? Det är ju inte direkt som om jag vill skaffa en häst? (det slutade jag med för länge sedan) Men jag har sagt i flera år att jag velat skaffa en hundvalp.. Jag ska skaffa en hundvalp! Absolut inom 3 år.. sådeså!

Fnys på de ni

Måndag, en dag att slappa.

Nu är det en vecka tills jag börjar jobba igen, känns så otroligt BRAAA! Haha, ni förstår nog inte hur mkt jag har längtat.

Idag försökte jag vara ute men kände ett sting där jag haft mina exem så jag gav upp och kollade på film istället. Sprang till brevlådan 3 ggr innan brevbäraren hunnit dit men sedan låg mitt paket från gina tricot där. Och båda linnena var underbara! Så jag får behålla dem :D

Jag sökte 3 jobb idag (håller tummarna) fast helst vill jag fortsätta på DS.
Men de är svårt om det inte finns något behov av det just nu.. men jag tycker att alla kan hålla tummarna för mig. OM jag inte får något av de jobbet så ska jag kontakta ett ställe som jag bävat för ganska länge.. men måste ha ett jobb.



Det turkosa linnet fick jag hem idag, otroligt fint till en fin sommarskrud ;)
Och så har jag i lösfrippan också, it works ;) Men jag måste sy fast clipsen bättre.

Nu är det dags att lägga sig

Borde bli bunden!

Oj då.. jag borde få hjälp..

Skäms lite att säga det här: men jag är en shopaholic.. Jag är inte den värsta typen, men jag vet at jag har en ohälsosam syn på shoping... oups.

"Råkade" köpa en klänning till idag. Jag skulle kolla på en ny byxdress då de smärtar lite att sälja min på en auktionssite.. (Och jag hittade en jättefiiiiin!!! Ska köpa den sedan.. =p ) men då kom jag på att jag inte tittat efter en fin klänning på länge.. så då gick jag in och hittade en väldigt fin, som såg skön ut och hade ett vackert mönster.
Och jag vet inte vad som hände, men jag köpte den rakt av..

Bara det att det är en sådan klänning som jag inte kunnat se mig själv i förut? Men nu kunde jag det helt plötsligt.. - några kilo såklart :P
Och nu sitter jag och funderar på hur detta kommer sluta. Men passar den inte så säljer jag den helt enkelt. (som alla andra klänningar jag införskaffat mig de senaste 2 åren)

Men vi ska hålla tummarna att det inte blir så =) Tur att jag inte gick ut i helgen, för då hade de här varit otroooligt fel.. men nu är de bara lite fel ;)

Men här kommer en smygtitt på hur klänningarna jag köpt den här helgen ser ut..


Kristina sko?

 Åh jag såg den här skon på NELLY.COM och jag kan inte låta bli att leka lite med tanken, för det är ju en kristina sko. Inte en sko som jag skulle använda ofta, men de är en kristina sko.. Mmmmhm! Grr...
Fancy SEK 599, Timeless - NELLY.COM

NELLY.COM


Illa...

Som vanligt försöker jag muntra upp mig själv.. och alltid så sent på kvällen? Fattar inte riktigt varför.. men de är då som jag verkar vara sårbar och lättar på plånboken. Illa..
Men iallafall, jag har varit duktig och hållit mig borta från skorean (fast jag får en panik känsla i maggropen bara jag tänker på det) och inte inhandlat ett enda par skor (iiih, kliar!) utan jag har beställt två linnen (men ska nog ångra ena linnet tror jag) och de köpte jag med pengar från mina auktioner (hihi känns sååå bra!)

Bara det att nu var jag in och kollade på ny jumpsuit men hittade ingen i min storlek (jag älskar dem, dock impuls köpte jag min jumpsuit när jag och syster var i sundsvall för 3 år sedan? och det var knappt så den passade då.. och nu? ne.. Så den säljer jag just nu då jag inte fattade att jag måste kunna sätta mig ner i den också utan att den försöker åka upp under armarna ;) Vill ni se auktionerna är det bara att klicka HÄR.
Så är ni sugen på en helt oanvänd jumpsuit så är det bara att buda på den där, 50 kr för en oanvänd jumpsuit är inte farligt? =P) 

iaf så istället för en jumpsuit så klickade jag hem en ny plånbok / mini clutch. Man får plats med mobil, nycklar, pengar och kort i den.. och den har ett söt litet "armband". Helt perfekt för mig nu när jag inte behöver tänka på att snusdosan ska med överallt ;) POSITIVT!

Ibland måste man faktiskt lyxa till det lite!




så nu ska jag bara vänta i två veckor så har jag den ;)

A new beginning?

Varning: det här är ett depp inlägg som jag egentligen skulle ha lösenordsskyddat om jag hade ork att fixa det.. (vet att de är skit enkelt att fixa men ändå) så ingen idé att ni läser det om ni ska ge elaka kommentarer el dyl. Jag sparar era ip nr i sådanafall!

Jag har försökt förneka en sak ganska länge man jag mår så himla dåligt just nu så jag vet att jag inte kan förneka det längre.
För ca 3 år sedan kunde jag komma i mina favorit jeans.. de var tre år sedan.. jag har efter det pendlat lite.. men aldrig kommit i dem igen. Jag kan fortfarande inte komma i dem, det har blivit värre.

Iallafall så bet jag i det sura äpplet och tog helkropps foton för ett tag sedan.. och URK! Efter det kan jag inte kolla mig själv i spegeln längre än några sekunder innan jag känner panik och magen vänder sig ut och in. Jag vet att jag endast har mig själv att skylla.. jag vet det. När jag jobbar mår jag bättre så jag går ner i vikt.. men tack vare att jag har säsongsjobb så hinner jag inte gå ner tillräckligt utan springer upp i kurvan direkt efteråt.. men det har aldrig varit så här illa. Jag antar att det beror på att jag slutat snusa.. men aj vad ont det gör.

Nu känner jag bara ångest och oro.. vilket leder till en ond cirkel.. men jag tror att det är bra att ta sådana foton ibland.. så man inser vad man gör mot sig själv och så att man ser skillnaden sedan istället för att fokusera på vikt. Men ja.. jag ville skriva av mig vad som tynger mig. Och när den delen av mig inte fungerar som det ska, så blir allt lidande.. I know.

Depp depp depp.

Nya tag imorgon. Nu ska jag njuta av ett skumbad.

En tidig start

Halloj.
Varit vaken i 4 timmar nu.. börjar bli ganska grinig känner jag.

Solade med Maria hela dagen igår, hon var bakis och ville inte röra sig för mycket så vi satt ute på hennes gräsplätt hela dagen och så fort solen gick i moln så frös vi som satan. Haha.
Vi satt och delade på inte bara en, utan på 4 flaskor skumpa under dagen/kvällen. Sedan var det dags för oss att gå ner mot området och där träffade vi ännu fler som vi kände.
När gänget gick in på området så promenerade jag hem, jag har aldrig roligt om jag går in på området, och de är ganska skönt att slippa spendera pengar på det. Så jag sov innan det hann bli lördag och vaknade lite titt som tätt för att kontrollera om hjärtat hade kommit hem. Så nu har jag varit vaken sedan ♥ kom hem, kunde inte somna om den gången.. Typiskt.

Men funderar på att sätta på ett compeed plåster och ut och ta en promenad. Innan de blir för varmt ute och medan alla andra sover ;) (fått ett ordentligt skavsår när jag försökte gå in mina nya gympaskor..)'



The hills, s06e11

Loves me not.

Behöver man säga mer än så? Väldigt lugnt avsnitt IGEN, nästa avsnitt verkar bli lugnt också.. typiskt.
Men jag ser ju en som har LOve i sitt liv iallfall ;) Snacka om att det är roligt att se att vissa i det där gänget kan ha ordentliga förhållanden.

Kika här om ni vill se de senaste avsnittet  ↓








Buzzador

Jag är en buzzador! Vissa vet vad detta är och vissa vet inte alls vad som menas. Men det är iallafall en typ av undersökning. Man får testa produkter och tjänster (valfritt vad man vill testa) och dela med sig av produkterna/tjänsterna med sina bekanta, därefter berätta för buzzador vad man tyckte.

Jag tycker att detta är jätte smart då man lyssnar på vad andra har att säga óm produkter.

Anledningen till att jag skriver de här är för att få fler att bli medlem i buzzador då företagen som tar hjälp av buzzador behöver åsikter från flera olika personer och åldrar. Känner du dig intresserad av detta? Då är det bara att bli medlem HÄR.

När man blivit medlem så blir man kontaktad via mail om man blivit utvald till att vara med i undersökningen, då kan man själv välja att vara med eller avstå. Det kostar ingenting utan man man ska helt enkelt testa och prata om produkterna. Hur enkelt som helst.

Jag har inte fått testa någonting ännu men håller mina tummar om att det snart är dags... så roligt ju ;)


I made it my self.

Åhhh tiiiitta vad jag har gjort :D är han inte för sööt? →

Ska göra några till.. fick lite inspo från "little miss" och en "historia" om en tand.. haha.


Ska jag, ska jag inte?

Nu är jag hemma i lägenheten igen, lät bloggen vara igår då mami var i stugan med mig, men lite berodde det på att det var för varmt igår.. kändes som om man gick runt i en ugn och lika dant i morse.. nästan lite plågsamt men jag är otroligt glad över att värmen och solen har anlänt.

Nu kom jag på mig själv att sitta och börja fläkta mig själv (ja de är varmt fortfarande) och sedan kom jag på att jag monterade takfläkten förut.. weeehoo! Ibland är man allt lite idiotisk att man inte ens kan komma på att man gjort en sådan sak =P

Iaf såg jag min present som jag fick av J när jag kom hem.. det var ett metspö. Haha. Antar att han vill (?) ha med mig ut och fiska?? Fattar inte riktigt varför då jag tröttnar på att fiska efter en halvtimme/timme och blir tjurig om han tvingar mig att vara kvar.. Fast ja.. sommarfiske är ju roligare än vinterfiske.. men om myggorna är framme då vägrar jag fiska... aldrig att jag får stora uppsvullna bullar på kroppen bara för fiskens skull ;)

Iaf så hade jag målat upp något annat i min hjärna så nu funderar jag på hur jag ska göra... jag har lite saker som jag vill ha.. som jag verkligen vill ha.. men som känns lite väl utanför min räckvidd.. så jag funderar på hur jag ska göra..

Önskelista:

jag vill absolut ha sex & the city boxen (399 tror jag den kostade nu?)
Jag behöver en ny klocka (helst en herr klocka, stor ska den vara, inte i bandet utan i själva "displayen" och stilren ska den va.. mmm..)
Skor.. det säger ju sig självt? JAG ÄLSKAR SKOOOOR!!
sedan är det ju böcker som gör sig påminda..

Aja.. de får bli senare.. när jag körde hem kom jag på att snart är det dags för en service till på min bil.. och jag är arbetslös? NICE! Bilen får stå parkerad ett tag nu så jag hinner få lite lön innan det är dags.. faaan att lönen ska gå åt till service :(

Lycklig i solsken

Ja jag blir otroligt lycklig i solsken :D Njuter verkligen, tyvärr så är det sällan man får njuta av det som jag gör nu/gjort idag.

Vaknade vid 7 tiden första gången och redan då såg jag att det skulle bli en kanon dag, men då jag somnat vid 03 så tillät jag mig att somna om och vaknade vid 10 igen och då var det bara att hoppa ner till bryggan och sätta igång att lapa sol.
Mys!!!

Vid halv ett blev det ganska varmt och mitt soleksem började svida (jävla skit sak!) så då tog jag bilen ner en snabbis på willys och dollar. Men kunde inte vara borta längre än en halvtimme ;)
Köpte en bad madrass och ring att leka med (det roade jag mig länge med att blåsa upp) och nu har jag gått in igen då de börjat blåsa en massa och solen försvann från bryggan.



Nu ska jag nog ta med mig "Harry Potter och dödsrelikerna" och sätta mig på baksidan med en kopp te. (indian spice, mumsigt!) Lärde mig att man ska dricka varmt när det är varmt ute, så kroppen får rätt temp.
Mami kommer idag också, min "ensamma" vecka är över för denna gången, ska bli skoj att umgås med mor lite.. Sola och bada.. njuta. Jo de låter väll härligt?




Preseent!

Juni blev en riktig present månad ;) Jag fixade presenter till mamma, syster och J.  Spontana presenter känns alltid roligare än andra.. dock är det lika svårt för mig att hålla tyst och inte förstöra överraskningen :P

Mamma och syster fick en förstoring av en bild på vår älskling, mamma fick den största då den passar hos henne och hon blev väldigt glad för den, och det gillar vi.
J fick 3 t-shirtar dom jag hittade på h&m för ett tag sedan, dock var det riktigt konstigt att alla 3 var i samma storlek men verkade vara olika då J testade dem? weird.
Iallafall tror jag att han blev lite glad iallafall, älskar att ge honom saker.

När jag kommit fram till stugan i söndags fick jag ett mess från J där han berättade att han köpt en present åt mig också.. WEEEIIII! ÄLSKAR PRESENTER! Dock är jag så nyfiken att jag kan åka hem redan nu, men jag kan inte åka hem bara för att jag är så nyfiken :p Det fattar till och med jag.. Men jag vill veta vad det är! Men det kommer finnas kvar när jag kommer hem på söndag också =P
Undrar vad det kan vara? ett par skor kanske? ;) Tsss, svårt att hitta skor i Sveg. BLÄÄÄ.

Hittat ett par på nelly och ett par på DM... fasiken också.. vill verkligen ha dem men hur ofta får man använda högklackat? Folk i S är så tråkiga.. och om man kommer i högklackat får man hemska blickar.. yeye.. men jag vill fylla på min garderob ändå.. sådeså ;)

RSS 2.0