Ännu en måndag

Jag har suttit hela eftermiddagen och inbillat mig själv att det varit tisdag idag. Det kändes fel, så tillslut så trodde jag att det var onsdag och då var jag tvungen att kolla med mami vad de var för dag egentligen. Helt vrickad är jag idag iallafall. Kan bero på att jag vaknade vid 8 tiden av mig själv? Kan inte sova ordentligt nu när J inte är hemma. Fast inte alltid, ibland är jag helt utmattad så jag inte skulle veta om jorden gick under, trots att jag inte gör ngt om dagarna.

Idag har jag köpt en massa söta skrivblock, fastän att jag sällan använder de nu mera så vill jag så gärna använda dem. Jag köper alltid block och duschkräm, de är en grej jag inte kommer ifrån =P
Jag köpte 5 block totalt (oups) och de går i LOVE tema..

"May you always have enough happiness to keep you sweet"

Denna söta mening står på de blocket jag använder nu, jag ska nog svänga förbi och köpa ännu fler innan de tar slut.. jag blir som en galning när de gäller sådana saker.. JAG VILL HA, JAG VILL HA, JAG JAG JAG! Haha, ego så de skriker om det.
Försökte även intala en kollega på jobbet att han skulle låta sin förkylning ta överhanden så att jag fick hoppa in och jobba ;) Alla knep är tillåtna? Eller gäller de endast i kärlek?

Det bästa idag var nog att Luz ringde mig idag,fan saknat hennes röst som en tok! Vi har endast talat vid på datorn sedan hon flyttade vid nyår. Sjukt va?
Men nu pratade vi i en timme och jag njuter verkligen. Så härlig syn på allting och hon vet att jag sällan blir arg på saker och ting, men ibland blir jag lite kocko av sådana saker som vi diskuterade..
haha.
Och de värsta är väll egentligen att man kommer på mer saker man velat prata om efteråt?
Men nu dröjer de endast 2,5 veckor ungefär tills dess att hon är hemma igen och då ska vi babbla så att rösten tar slut ;)


Förlåt att jag PMS:at idag också..  (Pågad Människa utan Snus) men jag kommer så förbli i någon vecka till, passa er. Men denna gången ska jag fan klara av det!




Dagens: baströja från vemdalsskalets skidshop, skärp från cubus, jeansleggings från mandel.

Detta hade jag på mig idag, dock åkte mysbrallorna på så fort jag kom innanför dörren hos mami. Obekvämt med jeans ibland.. och då är de underbart att vara hemma så man kan springa runt i baggiga mysbyxor.
Skärpet ska vara ett midjeskärp egentligen, men jag köpte de på rea och de fanns inte min storlek, så jag köpte ett som jag kan ha runt baken istället. Funkar lika bra, skärp som skärp?

Kommentarer
Helena

Snyggo!! :) Det va UNDERBART att prata me dej igår, it made my day <3... å ja nu äre veeerkliiigen inte lång tid kvar alltså, måtte det gå FORTARE ÄN FORTAST!!!! Puss pusss pussss <3<3<3

2010-06-08 | 08:46:17
http://luzzis.dinturiel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback