Bump in the road

Halloj!

Jag känner mig full, det vinglar och snurrar.. känns som om jag ska dratta på ändan vilken sekund som helst.
Idag har vi nämligen målat huset lite (lite då vi har ganska stora ytor att måla) så nu efter en hel dag i en vinglig skylift så vinglar jag med. Jag antar att hjärnan och kroppen tror att jag fortfarande är där uppe och målar.. urk.. mår lite illa faktiskt.

Idag serverades det surströmming här hemma, och då jag inte äter det (Jo jag har smakat, men gillade det inte och tycker det ser ganska vidrigt ut..) Så fick jag köra mitt egna race med sill, potatis och inlagd strömming.. men de jag åt smakade som surströmming luktar ;) Men nu på kvällskvisten slog jag på stort och smaskade lite jordgubbar med mjölk..mmmm! Sommar!


Nä nu ska jag sova så vi kan avsluta målningen en gång för alla.. (iaf för denna sommaren)
och sedan ska jag tillbaka till lägenheten och ta hand om mina nya blommor.


Kommentarer
Helena

Usch va jag längtat hem när jag läser detta :)!!! Inte för jag vill ha surströmming för jag äter heller inte det å tycker faktiskt det smakar precis som det luktar, men det är lixom somrigt me suströmming å att sitta ute i trädgårdsmöbeln å äta det å jordgubbar i mängder hela sommarn lång :). EN vecka å EN dag tills jag åker, EN vecka å EN dag tills jag är hemma :D!!!! Puss

2010-06-16 | 08:44:58
http://luzzis.dinturiel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback