Quality time

Japp, nu dessa dagar är det quality time som gäller.

Igår spenderade jag dagen i en tatueringsstudio (Alternative art) och var med under tiden som Diana tatuerade sig. Jag blir sugen själv när jag hör ordet, men när jag hör tatueringsmaskinens ljud så blir jag lite rädd faktiskt, och jag vet att jag kommer vara en person som ligger och kvider och gråter =P (låg smärttröskel)
Iallafall så kom jag dit vid 09:30 tiden och kom hem vid 17:30 cirka. Så en heldag spenderade jag sittandes på ett hårt golv, men det var roligt :D Självklar blev de lite pauser för mat och liknande men annars var det nonstop och tatueringen blev bra. Diana tatuerades av lärlingen Daniel (Danjel?) som var lugn och duktig, dessutom stod han ut med oss kacklande personer..

Igår kväll kom min älskade hem ♥,  myyyys. Tycker så synd om honom att han ska behöva pendla ca 100 mil 2 ggr i veckan.. men hoppas verkligen att han får betalt därefter också.. Funderar på att följa med honom upp ngn vecka.. men vad finns det att göra i Umeå då?
Och vad ska jag göra under tiden som han jobbar? Spendera dagarna med att pilla navel och spendera pengar? ;)
Vi får se, han kommer väll hojta till om man vill det.

Snart åker min syster till Mexico dessutom, så himla segt! vill spendera tid med henne också, men om det blir fint väder nästa vecka så är det ju dags att måla huset.. de kanske man kan se som lite quality time?
Hehe.
Men samtidigt så spelar min seperationsångest en stor del och jag vägrar inse på riktigt att hon kommer vara utomlands i 6 månader, för då kommer jag hänga mig fast vid hennes ben och vägra släppa taget.. men jag har blivit duktig på att inte inse att hon åker bort eftersom att det inte är första gången :D Och de är ganska skönt att inte inse, för då känns det inte jobbigt.
Men då glömmer man också bort att ha lite quality time.. så de är lite irriterande faktiskt :P

Nej nu ska jag börja förbereda vår middag, idag blir det räkor.. mmmm!

(valt att inte lägga upp bild på Dianas tatuering, om ni vill se så får ni kontakta henne eller kolla på Alternative Art hemsida, dock syns det inte vilken tat som är vems där.. så ni får finna inspo där helt enkelt)


På tal om quality time så ser jag fram emot att Luzen kommer hem också!! SOOOON


Kommentarer
mor

Vi får nog ta tillvara tiden nästa vecka gumman. ;o(

2010-06-11 | 23:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback