Schyyy..

Nu har helgen passerat och vilken helg!

I torsdags kom mitt hjärta hem och jag kan inte göra annat än erkänna att jag saknat honom som en tok.. fattar inte hur han orkar pendla 100 mil hela tiden..urk.. på fredagskvällen kom en av J's vänner förbi så då tog jag en tur till mina vänner :) Dock vaknade jag 5 på lördagsmorgonen, undrar varför? :P
På lördagen hade vi samlingsplats hemma hos mor och kollade på bröllopet ( ja, jag storbölade, Prins Daniel visade verkligen sina känslor för sin kronprinsessa) därefter vart de middag och folk kom förbi.

Jag hatar att vissa personer tror att de kan bete sig som de vill, jag hatar att de tror att bara för att de är fulla så är det OK att vara respektlös och säga saker som gör en ledsen in i själen.
Jag kommer inte vilja vara i den personens närhet på ett bra tag, att säga så om en försvarslös varelse som man älskar.. JAG BLIR FÖRBANNAD!

På söndagskvällen/natten ringde en av mina älskade vänner och bad mig om hjälp. Jag fick köra henne till akuten (18 mil här ifrån) och därför har jag inte orkar/kunnat blogga.. känner att det är mycket annat att tänka på.
Kom hem till mor igår och stannade där över kvällen, nu har jag sovit 12 timmar tror jag och jag är fortfarande trött. Sjukhus ger mig inga bra vibbar.. men jag hoppas att min älskade vän snart kommer må bra igen..

Kommentarer
Helena

Vem åkte till akuten :-s?

2010-06-22 | 16:12:51
http://luzzis.dinturiel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback