Hår, hud och naglar

Ja, då kommer våren snart och under vinterhalvåret så känner i allafall jag att kroppen förfaller på ett sätt. Naglarna blir torra och sköra, huden känns torr och håret har stått på ända sedan höstmörkret slog till.
Är det endast jag som känner så?

Iallafall så hoppas jag att solen börjar ta överhanden nu och ger oss alla lite värme, och då är det dags att börja förbereda.

Ett hett tipps från mig är
:



Som ni kan se så heter produkten: Silica Plus och stärker hud, hår & naglar.
Jag köpte denna förpackning på hälsoboden och den kostade 104 kr för 60 tabletter.

Många satsar på öljästtabletter för att hjälpa kroppen stärka H,H & N.
Men sanningen är den att om man ska äta öljästtabletter så måste man ta ca 6 st om dagen (Om det inte finns bättre ÖLJ tabletter än de jag köpt dvs).
Och det känns ju ganska meningslöst då man endast behöver en av de här tabletterna om dagen för att få samma resultat, varför ska man tvinga i sig mer tabletter än nödvändigt. Visserligen är ÖLJ tabletterna billigare, men är de verkligen det i slutändan?


Jag håller iallafall på att testa dessa tabletter och det ska bli roligt att se om dessa fungerar bra, jag har svårt att komma ihåg att ta en tablett om dagen, då kan ni gissa hur det gick när jag skulle testa att ta 6 ÖLJ tabletter om dagen? Jag slutade efter en dag och kastade burken.

Men det är ju bra att kombinera detta med andra saker:

Jag kan rekomendera att sätta fart på blodcirkulationen så att huden och kroppen får sig en powerstart.
Testa att skrubba bort gamla hudceller iallafall en gång i veckan, använd gärna en skrubbhandske eller en lite mjukare borste då detta får blodcirkulationen att skena (Body shops "body scrub" är också bra med små korn som inte river sönder huden)
Om man använder en borste så kan det vara bra att använda den med runda rörelser, alltså cirklar.

En bra hudcreme är A och O i välmående hud och en bra hudcreme beror på hur just din hud är, huden i ansiktet och kroppen skiljer sig oftast från varandra, så det är bara att fråga i bra butiker om vad de tror passar just dig bäst)

När det kommer till håret så är det inpackning som gäller, men det är lika året om egentligen, men håret behöver fukt och oljor. Jag tvättar inte mitt hår så himla ofta, kanske mestadels för att jag fått för mig att det blir som när man använder för mycket lipsyl, de blir motsatt effekt.
Men när det kommer till hår så anser jag att man ska ta hand om och vårda, som en värdefull ägodel.

Kom igen nu alla, boosta kroppen inför våren och sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback