Torsdag

Idag har det varit torsdag hela dagen och jag har inte gjort så mkt alls. Planen var att jag skulle få med mig J till badhuset som jag tjatat om i flera veckor nu. Men J har varit bakis hela dagen så det blev inget av det. Visst kan jag gå och bada själv, men det är så tråkigt. Gillar inte att gå runt i bikini.. måste ha någon med mig då, hehe. Löjlig som man är. På stranden går det bra, men värre i ett badhus, hur kan det vara så?

Jag har spenderat dagen med att lyssna på min ljudbok (Harry Potter och Fenixordern) Gick ut och gick en sväng, svängde förbi systemet och köpte min favorit champange. Därefter lite extra ärenden men sedan har jag och J kollat på lite repriser på TV'n. (mestadels play kanalerna på internet).
Kollade i mitt schema och insåg att det här är första torsdagen som jag varit ledig! Torsdagar och söndagar är bytesdagar här i fjällen. Och jag har endast varit ledig en söndag då jag sa att jag absolut ville det. Så idag har det känts otroligt härligt, men jag kommer antagligen tro att det är torsdag imorgon?
Otroligt glad över att jag inte bytte bort idag för imorgon, hah!

Klänningen från Nelly satt jätte bra! Jätte nöjd är jag, det bästa köpet jag gjort på lääänge. Och det fick det att brännas i fickan på mig så jag tog chansen och shoppade lite från H&M.
Just nu har de 100 kr rabatt på jackor på H&M och det ville jag utnyttja!
Dock hittade jag inget som jag verkligen ville ha från h&m's garden collection, men men.. Det var jätte söta plagg men det kändes inte som mig helt enkelt.


Ja jag vet, det blev lite mörka färger ;) Men jag har så mkt kläder redan så jag satsar på "The basics" och fortsätter använda det jag har i garderoben istället.

Ps: J tyckte att klänningen var skit snygg, det gjorde mig väldigt glad.. dock måste jag köpa en sådan där sugpropps bh som jag kan ha till, annars syns BH bandet baktill och det är så himla fult. Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback