Vilken helg

Jag har inte haft någon ork att skriva på några dagar då jag har haft ett fullspäckat schema. Så nu kommer världens längsta inlägg.

På torsdag kom min älskade hem.. vi satt i soffan och bara va hela kvällen efter det, så otroligt skönt att ha honom hemma.
Men på fredagen startade jag dagen med att ragga i syrrans bubbla som gått igenom besiktningen med en liten anmärkning.. okej den va betydelsefull.. men de var bara en anmärkning på en bubbla som har stått otroligt länge.

Vi raggade lite, åkte in på systemet och handlade lite gott och sedan tillbaka till lägenheten.
Efter lite fixande och trixande promenerade vi hem till Maria och Diana. Diana hade inflyttningsfest då hon flyttat in hos Maria för sommaren, så himla skoj :D
Jag hann inte vara där så länge då jag skulle på middag med mitt kommande jobb på knuten men vi hann skåla in bubblan iallafall och sedan fick man pinna på in till centrum i spöregn.

Kvällen var otroligt rolig, vi åt och skrattade så man grät. Sedan kom tjejgänget ner, jag låtsades vara sur på en klasskompis som stötte på min syrra, haha. "I have my eyes on you!" bara de att jag tyckte att de var skoj så att jag fortsatte med den gesten resterande delen av kvällen.. oups?
Jag och Diana skulle gå hem till mig en sväng och gå på toa då de var världens kö på "krogen". Vi hann ringa några samtal, prata med några personer, sedan råkade vi dricka en vinare hemma hos mig (det behövde vi inte, absolut inte jag) och min syster fick leda mig efter det. Varför kan man inte säga stopp åt sig sj ibland?

På lördagen mådde jag riktigt illa när jag vaknade. urk.
Men lite huvudvärkstabletter och cola löste mig ur den största koman och sedan tog vi oss hem till Maria igen och där blev det krocket för hela slanten.. Jag ledde hela första delen, men sedan gick de illa och jag kom på 3:e plats.. skit också.

Vi bestämde att vi skulle vara hemma hos och mig och J denna kvällen så det var bara hem och städa lägenheten en snabbis och sedan blev det knytkalas :D
Där efter började de gå illa.. jag tog på mig klackar och skulle gå typ en kilometer åt fel håll än vad vi egentligen skulle? fötterna väääärkte när vi kom fram på den andra festen.
Det var ganska trevligt, men ja, hatar att de var så långt bort.
Jag och Emma bestämde oss efter ett tag att vi var tvugna att gå där ifrån så vi stapplade oss mot fest platsen, svängde in hemma hos mig så hon fick låna skor, och sedan började evighetsresan till folkparken.
Jag och E bytte skor lite titt som tätt när mina började göra för ont.. och de var ju otroligt onödigt att försöka gå in dem när de är så långt bort..
Jag satt och skämtade med J's kompisar och hade skit skoj.
Linkan satte sig i mitt knä och satt där resten av kvällen. Jag blev ganska chockad när de började stänga dörrarna?
Tiden hade gått fort och jag hade inte fått dansa med min J.

Jag och Linkan åkte flak hem till mig (tack nicke för skjutsen! otroligt tacksam) Linkan hade lovat bort sitt hus för den natten så jag bäddade soffan åt honom då syrran hade paxat gästrummet.
När jag vaknade så hade Linkan sovit i fåtöljen. haha. Otroligt nödvändigt att bädda i soffan då?
Jag såg att mina fötter var mörbultade med blåsor stora som hus och hatade min idé att ta en tvådagars.
Och nu när de är måndag så börjar jag faktiskt må lite bättre ;)

haha!



Modeller: Emma, Sussi, Maria, Diana, Ida, Helena
Fotograf: Jag.

Hahaha!

Jag älskar er, mina tokiga människor!

The hills s06e05

Tack vare att MTV har lärt sig hur man stoppar andra länder från att se nya "The hills" avsnitten så får man kolla runt lite för att hitta dem.
Och nu har jag hittat ett perfekt ställe (tack vare en annan bloggare) att se dem OCH i bra kvalité! UNDERBART!
Så NU kan ni se de nya avsnittet, dock är det uppdelat i 3 delar, men det gör inget.

"She's like: Do I have to worry about Kristin?"
"YES YOU DO!"

Börjar verkligen gilla Kristin :D Förut tyckte jag att det blev för mycket drama med henne, men ibland hejar jag verkligen på henne. Jag skulle också bli skit förbannad om en kille som jag höll på med helt plötsligt tog med en ny tjej och envisades med att jag skulle vara trevlig mot henne på en gång. Grr. Visst kan man hälsa, men att påpeka att det inte var tillräckligt osv? Jag skulle se rött!
Och egentligen, så är det lite som Justin gjorde mot Audrina? eller?








Sex and the city 2




ÅÅåh jag är så jäkla avundsjuk på er som fått se den nu, såååå avundsjuk! Jag kollade efter biljetter på bion i Östersund, men den går bara 21:15 och de orkar jag inte med om man ska ta sig hem igen :P

TYPISKT!
But I will see it, soon..

The hills, säsong 6 ep 5

Se och njut =)


Presenter

Jag har investerat lite i mig själv de senaste dagarna. Kanske lite firande efter att allt verkar ordna sig?

Mami och jag åkte som sagt till Hudiksvall för att fiska, dock verkar det som om strömmingen endast är där på helgerna? För ingen fick någonting under de timmarna vi försökte.
Efter ett tag av ständiga försök så tog vi en paus och åkte in i centrum för att shoppa lite (mamma vet hur man kan locka med mig på fisketurer ;) ) Och jag hittade de träningsbyxorna som jag letat efter så länge, önskar dock att de hade funnits i S, men M funkade bra det med. Sedan hittade jag två persikofärgade toppar som också fick följa med hem.
(så nu har jag fina träningskläder från topp till tå, nu kanske jag kan börja ta tag i saker och ting? Men saknar min Luz)



Sedan svängde vi in på dollarstore och jag köpte nya sminkpenslar då jag beställt en creme eyeliner (trodde att det var en cake, men de var en creme) så jag behövde bra penslar för den och sedan har jag köpt en palett (50 kr på tradera) tror det var 48 färger i den och nå fler än så behöver jag verkligen inte nu.
Sedan "råkade" jag köpa ett set med löshår sent på natten, för jag kan inte låta bli när de är så billigt! Och de kom i lådan idag redan (2 dagar!) så himla skoj!
Nu ska jag bara färga in löshåret till min nyans så jag kan leka lite.



Mitt betyg:

Creme eyeliner: detta är min nya bästa vän, smidigare än vanlig liquideyeliner, dock hade jag nog önskat att den torkade lite? Men den har suttit bra hela dagen :D

Eyelid primer: Denna är otrooligt härlig, så lätt och inte klibbig, i love it!¨

Lipgloss: Coconut smelling lips ;9 namnam! Dessutom är den väldigt "fet" vilket är bra, den torkar inte ut läpparna vad jag kan märka och den försvinner inte på 3 röda.

All over:
Cover stick: funkade skit bra på mig vid näsan, där jag är otroligt torr och denna är väldigt krämig så den känns otroligt bra på torra partier

Color stick: Denna vet jag inte riktigt vad jag ska säga om än.. inte haft tid att använda den ännu

Under eye concealer & highlighter: Denna kommer jag ha med mig överallt! Otroligt bra vid ögonen!

Lipstick: Inte testat än, de stod nude på förpackningen men den är ganska mörk i färgen, ska testa den och ge den en ärligchans, men trodde att den skulle vara mer krämig i färgen, men den kanske inte är så pigmenterad som den ser ut att vara.. we shall see.

Bakom

"Bakom mina solglasögon kan ja va mig själv" och bla bla bla..
Hittade nya pilotbrillor i veckan, 30 kr... fyller på mitt lager lite =)



Japp jag vet att jag lämnade UVlappen kvar på brillorna, men nu har jag tagit bort den.

Imorgon ska jag och mami åka till Hudiksvall och testa fiskelyckan, de hade varit ett hundra tal där i helgen, så nu kanske de har kommit in till hamnen? I hope so. Roligt att fiska strömming, för man behöver inte hålla på och böka med bete och man kan få upp till 5 strömmingar per kast :D
Haha.. illa.. jag börjar prata fiske.. trodde jag aldrig

På bilden ser ni också min oootroooligt fula lugg som blev när jag var till frissan, där är den någorlunda.. men när jag vaknar ser jag ut som stig helmer och den vägrar ge med sig utan en hård fight.

The end of friday

Nu har en ny dag startat, kanske dags att krypa till kojs.

Min älskling kom ÄNTLIGEN hem i torsdags. Från kl 15 på eftermiddagen satt jag som på nålar, ville bara att tiden skulle gå och sedan vid 21 tiden så kom han äntligen innanför dörren. Snacka om att jag bev slut efter det att jag varit på helspänn i 6 timmar. Min efterlängtade karl är hemma ♥.

Idag började dagen med att jag lekte blomsterbud och körde en massa blommor hem till affären där mami jobbar, så de hade lite blommor att sälja. Sedan tog jag och mitt hjärta oss en fin frukost på Nya konditoriet. Men ja, de blev nog en brunch? Inte så mkt frukost vid den tiden på dygnet.
Därefter spenderades dagen på bilmek och hemma hos svärföräldrarna då de firade sin 28 åriga bröllopsdag.
God middag och lite kubb spelande, tjejgänget var bäst.. men vi lyckades aldrig få ner kung j*veln och då vann karlarna.. skit också! Jag är en sann dålig förlorare!
Nu har jag pinnat mig hem då jag är toootalt slut i kroppen, jag klarar inte av att vara igång så här länge om dagarna längre.
Men man börjar ju komma upp i åren ;) Karln min lämnade jag kvar hos hans kusin då de lät som de ville vara uppe ett tag till.. usch.. orka. Haha.

Igår var jag till frissan, och jag är tamefan inte lika nöjd idag som jag var igår. Det ser alltid bättre ut hos frissan, men idag så kände jag att jag vill raka av mig luggen.. Jag vill inte ha lugg nå mer!! Jag spyr på den! Så himla ful och jag ser ut som en barnrumpa.. usch aldrig mer. Nästa gång ska jag säga att vi inte ska göra något annat än att klippa ur den. Så¨nu får jag börja med att snurra den till ett band igen så jag får bort den ur pannan tills den blivit "tillräckligt" lång.. Usch.
Vågar inte ens visa hur den ser ut.. no more ego bilder på ett tag.
Blä! Skit lugg! haha.

Nu ska jag invänta gubben, han lämnade hemnyckeln och jag fick ovälkommet besök tidigare i veckan då jag inte låst dörren (en som inte har alla hästar hemma) så nu vågar jag inte somna förens J är hemma och dörren är låst.. Jag har till och med börjat använda säkerhetskedjan på dörren, sådant har jag aldrig behövt förut, men nu känns det bara olustigt.

God natt, God natt


Nittonde Maj

Igår fick jag mina nya sovshorts.. och short indeed. Men de var jättemysiga.. Klarade inte av att tvätta dem ordentligt utan sköljde dem bara så jag fick sova med dem inatt, och guuud vad sköna de är! Otroligt bra köp!

Jag beställde dessutom ett par Jeansleggings från mandel förra veckan och de trillade ner i postlådan i fredags, de var jättefina! Dock var det ett stort minus att de placerat en slitning precis på knät, vilket ledde till att jag spräckte hela knät när jag böjde på benet. Haha. Så nu har jag sytt lappar bakom varje slitning då jag inte vill att de spricker mer.

För övrigt fick jag mitt schema idag, tyvärr är det endast hela aug som är planerat.. men jag hoppas att det blir mer. Vill vill vill!
Men det känns skönt att veta vad som väntar. Dock är jag rädd att arbetsförmedlingen inte kommer tycka att min anställning som väntar är tillräcklig. Men just nu struntar jag i det.

Funderar på att byta lösen på våran router snart.. onödig info. Men ett headsup för de som smygsurfar på det utan min vetskap.




Mina nya jeansleggings ↑ (ser ut som om benet är brutet? haha) tycker det blev ganska bra med tyget bakom, dock hade jag inget ljusare (klarade inte av att mörda mina favvojeans)



Shortsen (från asos) och en spetsbolero (från mandel) som jag också beställt. ↑

Annars har jag inte beställt ngt mer... tror jag ;) heheh.


The hills säsong 6, ep 4

WTF happend? Om ni kan se det här klippet (innan MTV spärrar det för alla förutom USA) så kan ni nog förstå min "franska" här i början ;)
"She's logged out from the matrix" ???? Det känns som om de gräver en grav åt sig själva? Och om de gör detta för publicitet, så ja, de är lyckat. Men vilken typ av PR vill man ha egentligen?

Audrina gör något som jag är riktigt stolt över i detta avsnittet dock.. Och jag är glad över att man kan tycka om Kristin igen.

Se själva och skapa en egen uppfattning:

The Hills - MTV Shows

Ha begär

Jag vill ha begäret har slagit till igen, kom precis ihåg vilken bikini som jag varit sugen på att köpa sååå länge

Taaadaaaam:



Jag tycker om sådana bikinisar, de är annorlunda och roliga. Vad tycker ni om dessa?

I LOVE THEM!
Aboslut den till vänster, den har körsbär på sig..och lite små "vågor" på rumpan.
Tror jag skulle bli liiiite irriterad på rosetten på¨den andra faktiskt..

ett I lands problem? Mjo måste erkänna det...

Celebrate

Nu är det dags att fira!

Vi firade för en sak igår, alla papper är klara så nu slipper vi de otrevliga moln som förstört vår himmel så länge. Så vi firade med skumpa (oootroooligt gott.. Martini asti, smakar inte lika surt som andra, mumma!)

Och idag kom det bästa beskedet, jag ska få börja jobba på dollar igen, iaf lite under sommaren ♥
Min första dag kommer vara den 4 juni (yippey!) och jag ska verkligen försöka få heltid där så jag slipper hålla på och pendla på vintern, dock älskar jag mitt andra jobb också. Men tack vare att jag inte fick nästan en hel helg ledighet på hela vintern, så ser jag hellre att jag har ett heltids jobb igen.

Men vi börjar med det jag har nu, ett jobb för sommaren. Om det utvecklas till heltid för flera år framöver så kommer det kännas otroligt bra.
Och då kanske man slipper jobba på julafton?

Tävling hos Isabelle



Jag tävlar hos Isabelle om ett underbart armband från Aldora.
Tycker armbandet var underbart, med ett snyggt hängde.

Hoppas att ni kan hålla tummarna åt mig eller be till ngn att jag ska vinna :) Vill vill vill!


It's so easy

Tadam! Tystnaden är över.

I lördags blev det en tidig morgon då mami, systeryster och jag skulle fara iväg mot Hälsingland. När vi tagit oss en bit på vägen kändes det som om en stor sten ramlade ifrån magen för vi möttes av solsken.
Vi rymde helt enkelt från det ösregn som varat i nästan en vecka här hemma, UNDERBART!
När syster hoppat på tåget så tog jag och mamma oss en tur på byn och hittade ett varsitt par gympaskor och jag hittade en av de hudkrämer som jag skulle köpa.
Efter två timmar av shopping och införskaffande av matvaror etc var vi äntligen vid stugan med stark och otroligt god Thaimat.

Jag tog tag i att klippa gräset som hade växt en bra bit bara på en vecka, så otroligt skönt att se resultatet, sedan njöt jag och mamma av att vara i solen och ordnade så att vi har en fungerande internetsticka där nästa gång vi åker dit.

Igår åkte vi mot strömmingsfiske både i Söderhamn och Hudiksvall men vi fick inget tyvärr, men mamma lyckades få en liiiiten abborre på kroken, så helt dött var det ju inte, ;) Men det var det i shoppingväg? Allt verkade vara stängt? Inget H&M? Jag ville banka in dörren just då för jag ville verkligen köpa nya träningsbyxor.. så himla surt. haha.

Vi plockade upp syster i ljusdal när hon kom från tåget och sedan var det raka vägen hem.



Våran mysiga sommarstuga ♥ Tack mamma för att jag fick följa med.

Lugnt

Ju med att min älskade inte kom hem idag, har jag gått på sparenergiläge, som ni kanske såg på bilderna från tidigare idag så har himlen öppnat sig totalt och det har inneburit att jag har varit inomhus konstant. Åkte dock på affären en sväng, skickade paket och sedan på dollarstore för att köpa krukor till förvaring.
Blomkrukor behöver inte endast användas till att förvara blommor i tycker jag.
Nästa gång jag åker dit ska jag köpa en till att ha i badrumsskåpet.. Nu har jag en för mina penslar och så köpte jag som sagt två till idag, en till smink och en till mina örhängen och armband. ↓




Men jag har insett att jag har mer smink än vad jag trodde, så jag ska nog byta ut dem mot två större.. och i samma modell som den som står i skåpet.. Hehe.

Imorgon åker jag, mams och systeryster till Bollnäs, till vår stuga. Det kommer förhoppningsvist vara fint väder där nämligen och det verkar som om det kommer fortsätta regna här, så vi flyr undan vädret helt enkelt =)
Syster ska dock vidare mot Gävle för att hälsa på lite, så jag och mamma blir själva i stugan.
Mysigt värre! ♥

Jag saknar min karl ♥, min man ;) hehe. Drömde inatt att vi var i Thailand igen, antar att man drömmer om sådant när vädret är hemskt? Fly undan vardagen lite. Men jag blev så otroligt ledsen när jag vaknade och det inte var så. Suck.

Nu ska jag packa lite och sedan gå och lägga mig, är inne på slutspurten på sista boken nu, breaking dawn, och varje gång jag "läser" om den så hittar jag nya saker som jag inte lagt märke till tidigare, men lika spännande är det varje gång.
Men tror att jag måste beställa några böcker som jag skrev ett inlägg om förut, nu när mina ljudböcker är söndernötta så är det dags att ta till bokformen igen.



Nä.. nu är det god natt för min del ^^

Vem klantigast i landet är?

Jo de vore nog jag det.. C R A P. Haha, fredagen den 14:e? kanske är min otursdag det.

Jag brukar ta med mig min mp3 när jag lägger mig i badkaret, brukar gömma den bakom en massa flaskor så den inte ska kunna åka ner i badet.
Och självklart ramlade den ner i badkaret idag, ploff..
Men den fortsatte att fungera, trodde ett tag att jag hade tur, att den var vattentät.. men nopp.. nu börjar knastret och skärmen blinkar.. TYPISKT!
Är man klantig så är man..




Iaf så tänkte jag rekomendera min nya favvo:

LdB, Royal wedding edition, shower gel


Denna duschkräm är trögflytande, vilket betyder att man inte behöver mkt av krämen för att få kroppen att dofta gott.

Som ni kan se (ursäkta mina russin fingrar, urk) så är det guldskimrande och doftar otroligt gott. Jag skulle vilja säga att det doftar vanilj? Iaf känns det underbart när man går ur duschen och doften är kvar.

"LdB Royal Wedding edition är framtagen för speciella tillfällen när du vill känna dig riktigt fin. En guldskimrande duschkräm som ger energi och kärlek till din hud"

Och själva förpackningen är väldigt mysig också, jätte fint mönster på och den passar in på badkarskanten :D

Jag köpte den för 20 kr på Dollarstore, och jag kommer springa dit och norpa åt mig några till.. Mmm!







Underbar fredag?

Nej inte direkt. Men efter regn kommer solsken? Tillslut.
Det bara öser ner, smattrar på balkongtaket, ganska rogivande faktiskt.

Fick meddelande imorse att J inte kommer komma hem än, han kommer komma hem på torsdag. Så nu ska jag bara städa idag och sedan rensa i kylskåpet.. och därefter ta med mig datorn hem till min kära mor tror jag. Så himla tråkigt att bara sitta och räkna ner dagarna tills han ska komma hem igen.. Då kan jag lika gärna räkna ner dagarna hemma hos mams.





All day long

Jag har inte haft någon energi på hela dagen, men nu när jag absolut inte får väsnas etc, då kommer energin igång, antar att jag är övertrött och väldigt glad över att min hosta verkar ha gått över (efter 4 veckor, snabbt!)

Idag har jag spenderat tiden med att njuta av "Breakning dawn" (twilight-bok om det nu är någon som missat det) och jag kan inte låta bli att drömma mig bort. Helt ärligt har jag varit som en zombie hela dagen, vet inte vad jag ska göra. Jag vill inte hålla på och städa och tvätta konstant, men himlen har verkligen öppnat sig nu, så vad kan man göra? Så jag har legat och småsovit till min ljudbok av breaking dawn och lyssnat på regnet och tvättmaskinen. När batteriet i mp3'n tar slut segar jag mig till datorn och laddar den (snabbast så) och sedan drömmer jag mig bort igen. Haha.

Men jag har gjort några saker idag iaf, och varit ute i regnet en sväng.. men tagit fram stövlarna om vädret kommer fortsätta såhär, för kalla fötter är inget hit hos mig.



Min käraste ägodel just nu, och varit i cirka ett år..  Fastän att jag köpte den för cirka.. 3 år sedan? Och nu har jag äntligen börjat uppskatta den ordentligt ;)

Det bästa med ljudböcker är att man kan gå runt och göra saker samtidigt som man "läser en bok" men det jobbiga och den största nackdelen är att det är någon annans röst.. någon annans tolkning och om det inte är en person som passar till boken, då är det bara att lägga ner på en gång.. urk.


Nä nu är det kväller.
Hoppas VERKLIGEN att min älskling ♥ kommer hem imorgon, nu blir jag snart galen.

It's a beautiful day


Eller inte, fasiken vad det regnar.
Antar att det kommer vara så här hela helgen? Men varför? Så himla typiskt att de säger att "värmen är snart här" jaha? när då? Säg det inte flera veckor innan! Man blir ju gaaaalen, haha.

Och självklart tvättade jag bilen och så blir det sådant här väder? Lortgris nr 1 kommer min bli igen och jag som var riktigt nogrann för en gångs skull.

J skickade mess imorse att han inte kommer komma hem idag utan imorgon istället.. så jag skjuter upp energin att städa någon timme till.. orkar inte när det är sådant här väder, men jag har tvättat iaf, fint så ;)

Så nu har jag lärt mig göra en animering via Beneton Movie GIF.. Men ingen bra kvalité via det programmet tyvärr, försökte via ps först och lyckades bra ända tills jag skulle ladda upp filen? Borde väll vara att bara ladda upp den som en vanlig bild? eller?

Hur gör ni era animeringar? hur får ni era att fungera?




Breaking

Nu är klockan 00:00 i skrivandets stund och jag tänker på min J ♥ . Han skrev idag att han kommer hem imorgon på eftermiddagen! YES! Fasiken vad jag saknar den människan, my love.
Och förhoppningsvist kommer han vara hemma över helgen, men som vanligt verkar det bli skit väder? Regn regn regn. Men jag hoppas på att vi kan hitta på ngt roligt ändå. Så fort värmen kommer så blir det en massa fiskande (enda gången jag går med på fiske är när solen skiner för då är det mysigt och varmt, haha).

Vi funderar på att bygga en större altan på vår sommarstuga så jag håller på att kolla på klipp hur man bygger altan, men jag har nog snappat upp ganska mkt när jag har kollat på mina bygg och design program. Hur man ska göra.. snickare, kanske man ska bli det? :P Men nja, jag är inte så duktig på att få saker raka när jag gör dem, tror mitt ögonmått är ganska skevt?
haha

Nä nu ska jag ge upp den här dagen och se fram emot min älsklings hemkomst imorgon, så jag antar att jag ska skippa datorn så mkt som det går imorgon, ska endast kontrollera om jag får ngt sålt på mina bloppisar.
Måste verkligen sälja en massa, garderoben är smockfull.. men med kläder som jag inte använder och som jag har problem att göra mig av med.. Seperationsångest I guess.




Good Night ya'll :}  ♥

I'm addicted

Alla som känner mig vet att jag lätt suktar efter skor och jag AVGUDAR skor, så pass att jag måste sälja en del som jag inte använder (här hittar man mina skor som jag säljer och Här) Men jag kan ju såklart inte låta bli att kolla på nya skönheter.

Tadaaaaam:




(kolla på skorna ↑ samtidigt som ni lyssnar på låten ↓ så kanske ni kan se mig stutsa fram i dem, precis som jag kan)



Dessa har jag hittat nu och suktar över, synd att det var så himla hög klack på dem bara (12,5, 10 om man räknar bort det platån är), om det varit mindre klack hade jag nog slagit till på dem för de var så snygga.
Vad tycker ni om sådana stövletter? Är det konstigt med peeptoe??
Jag avgudar dem dock.. kanske beror det på att de har en snygg creme färg och att de har en söt rosett detalj baktill? Ja mest troligtvist. Om dessa kommer med en lägre klack kan ni väll säga till mig? Fan vad jag vill ha dem!


The hills. säsong 6 ep 3

The Hills - MTV Shows


Nu njuter jag i fulla muggar, gör det ni med! Jag sitter med en stooor mugg med the och NJUTER.
Fan att den här serien är slut efter det här?


Försöker verkligen

Jag försöker verkligen hitta på en ny design, och försöker verkligen förstå mig på photoshop, men verkar lurt att jag behöver "photoshop for dummies" eller något för jag gör bara små framsteg varje gång jag försöker, och jag vill kunna det på en gång.
Men som sagt, jag försöker komma på en ny design..

Bokmal

Jag måste nog erkänna att jag är en riktig bokmal, jag njuter av att vandra iväg till en påhittad värld. Att låta fantasin bygga upp en värld runt omkring en, att omedvetet analysera en påhittad persons tankesätt. Jag njuter verkligen!

För tillfället njuter jag av twilight-sagan igen.. (6:e gången?) men jag saknar mina andra böcker, de författare jag följt i cirka 7 år? Om inte mer?
Två av dessa författare är Janet Evanovich och Marian Keyes.

Janet Evanovich's karaktärer är oftast lite klumpiga, sådana som drar olyckor till sig och som får en att dra på smilbanden, I love it! Jag har nästan alla böcker om Stephanie Plum som hon har publicerat, en eller två saknas i samlingen, resterande har jag samlat på mig under åren. Jag börjar oftast om när jag avslutat den sista och går om och om igen.
Hennes publicerade böcker kan man se HÄR och vill man köpa dem så kollar man in HÄR

Marian Keyes har olika karaktärer men tar upp viktiga saker. Alkoholism, drogberoende, skilsmässa, barnafödande etc. Listan är lång och jag blir helt uppslukad i hennes berättelser. Det bästa med Marian Keyes är att hon även skriver självbiografier, så man får gå henne närmare, förstå vart hennes idéer kommer ifrån.

Vill ni kolla närmare? Gå in HÄR.

Jag har nämligen varit in på Adlibris nu på kvällen och hittat ca 18 böcker jag vill ha, JAAAA ARTON BÖCKER! Så himla sjukt, men jag kan inte annat säga än att jag ÄLSKAR böcker.
Iaf är min önskelista gjord inför vintern, hoppas dock att inta allt kommer vara ute ur sortimentet när de nalkas för jul ;)
Totalsumman för dessa böcker blev ca 1466 kr, och om man tänker efter så är 1466 inte så mkt för 18 böcker?
Vad blir det? ca 80 kr boken? Och det är ju SKIT BRA!

Så nu ska jag bara skicka runt min önskelista och hoppas på att någon som känner sig givmild ger mig en bok eller två ;) Stöd de fattiga!


Andas

Det har varit ett par tysta dagar för min del.
I Lördags mötte jag Sussi på en liten promenad på "byn", kollade på nya skor till Sussi (som jag blev väldigt avundsjuk på) och sedan var det att ta upp jakten på Sussis solglasögon som råkade gå sönder på Afterski 1000. Vi hittade inte liknande som hon hade utan slog till på ett par knallrosa, och jag blev lite avundsjuk. Haha. Men jag har en ganska stor samling med solglasögon redan, dock tror jag att J har större samling än mig som tur är ;)

På eftermiddagen hälsade min älskade systeryster på i lägenheten, vi planerade en myskväll.. Lite öl (så himla fint väder på lördagen) sedan ordnade vi chokladfondue med päron, melon och banan. Vi hade velat ha jordgubbar, men det fanns inte att hitta tyvärr.
Vi kollade på "New moon", hur kan man inte älska de filmerna och böckerna?

Söndagen inleddes med frukost framför en till film: "Dear John" och jag kunde inte låta bli att gråta lite. En väldigt vacker film, lite förutsägbar, men vacker.

J kom hem på eftermiddagen och syrran for hem efter det att vi tagit en promenad på Sveg.
Dock var jag tvungen att vinka av J på måndagen redan, så himla segt att vi ses så sällan.. det är riktigt trist att känna att man endast har vissa timmar på sig att umgås, och då kan jag inte slappna av. Och jag saknar honom innerligt.

Nu är jag hemma hos min kära mor, har engagerat mig i att ta hand om bilen idag. Så nu står den städad och ren ute på gården... i regnväder? Så himla typiskt att det ska börja regna när man äntligen har tagit tag i att tvätta den. Haha, så otroligt irriterande.

Nä nu ska jag spendera lite tid i wii-landet. Haha

Tävling ala Candis

Nu tävlar jag igen ;) Denna gången är det Sara som har en tävling som gäller 3 iphoneskal, dock kan man endast välja ett av skalen.
Jag vill ju så klart gärna vinna antingen det med rosor på eller det som glittrar, men lutar åt det med rosor på.

Vill ni också tävla? Gå in till här



Jag är med och tävlar hos Candis om ett iPhoneskal ifrån iPhoneskal.se.

Lite husmorstips

Nu kom jag på ett jätte bra tips att berätta för er!

Om ni brukar använda stickade kläder så kanske ni har märkt att endel kanske krymper lite allt eftersom man tvättar dem? Det har iallafall jag.
Om jag kommit på det här tidigare så hade jag kanske inte slängt mina favorit tröjor/poloklänningar då de drar ihop sig till magtröjor tillslut.

Min älskade kofta som jag köpte via Nelly från Ichi blev misstänksamt kort i rocken tyckte jag. Först trodde jag att det berodde på att jag gått upp i vikt, men en kofta som jag köpte i L borde inte bli som en magtröja då jag hade den som oversize när jag köpte den?
Så därför testade jag att dra i koftan när jag hade tvättat den, men det är ett big no no om man har finstickade plagg..

Så nu kommer vi till tipset:

Häll upp ljummet vatten i handfatet (ej förvarmt) och häll därefter i lite balsam i vattnet, jag använde cirka ett kaffemått.
Sedan är det bara att lägga i ert stickade plagg och låta de dra åt sig balsamet..






När det legat i cirka 5 minuter är det bara att hänga upp det blöta plagget på en galge och hänga in det i duschen då de kommer droppa en del.

Dra försiktigt i plagget så kommer ni märka att de börjar "slappna av" och bli längre.



Jag har endast testat det här på stickade plagg då jag inte tror att det fungerar så bra på bomull tex men man kan alltid testa =)



Före:                                                                                    Efter:



Först nådde den nästan knappt till höftbenen, nu når den nedanför rumpan.. skit härligt att få tillbaka längden!!


Bloggtips:

Nu tänkte jag ge ett bloggtips då jag är fascinerad, inspirerad och helt såld på denna bloggare. Nämligen: Alisa Gonzalez

Alisa bloggar på ett personligt sätt men ändå inte privat, hennes inlägg är intressanta och absolut hennes senaste idé: att visa live när hon lagar mat.
Hon är charmig och bjuder på sig själv och påminner om personerna som jag har runt mig i mitt liv. En underbar tjej som är inspirerande helt enkelt.

Jag tycker att ni kan gå in på hennes blogg och kolla på hennes matlagningsprogram, absolut om ni inte vet vad ni ska göra till middag!

En hyllning till Alisa!




Ögongodis

När jag var på Rusta (som jag nyss nämnde) så hittade jag lite olika saker, bl.a ett sminkset som hade ett helt acceptabelt pris, det fanns 3 olika saker att välja på, men jag valde ögongodiset (ögonsetet helt enkelt).



(försökte göra en animering på dessa, men mitt PS vill inte, eller så är det jag som inte fattade Teschos förklaring, men ngt blir fel)



Så här blev resultatet iallafall, var så tråkigt att bara använda de skuggorna, så jag slängde på lite av den rosa paletten som jag köpte från e.l.f dessutom, men lite mer färg hade jag hoppats på.

But what can I say? I liked it!

Händelserikt

Idag har det varit en väldigt händelserik dag.
Dagen startade vid 7 tiden då jag, mamma och syrran skulle åka till sommarstugan och rensa upp lite efter höst och vinter.
På vägen dit satt jag och njöt i baksätet med en trött vovve och min twilight (5:e gången som jag har fullt upp med den? jag kan inte sluta läsa böckerna, om och om igen)
Vi svängde in på Rusta och coop innan vi kom fram till stugan, då var det bara att ta på sig trimmern och massakera allt gammalt gräs och kvistar som tagit över tomten. Efter cirka 2,5 timme var vi klara och då hade vi även gått runt med gräsklipparen, otroligt skönt.

Vi åkte ner till centrum och käkade god pizza på Milanos (älskar Milanos pizzor!) och sedan berättade mamma att hon sett att deichmannsko kommit till Bollnäs! Weeeho!
Gissa om jag reste mig upp snabbt?

Jag älskar nämligen allt med D butiken, alla storlekar finns i butiken, de har otroligt söta och snygga skor, och man behöver endast stå i kö när man ska betala i kassan, då allt som sagt finns ute i butiken. (iaf de flesta storlekarna)

Jag har ju dock inte så mycket slantar kvar (redan, jag vet) och kunde därför inte njuta som jag skulle kunna, men tog mig ut med ett par nya favorit tofflor! yeaah
Sis och Mams hittade dock ordentliga skor, om en väska funnits i en annan färg, hade jag köpt den på direkten och fått leva på vatten och bröd :P
På vägen hem åkte vi förbi rusta igen och jag sprang in och köpte två parfymer som jag sniffat på första gången vi var in, och doften satt fortfarande kvar i tröjan efter hela dagen så jag ansåg att de var en bra och billig parfym. (och vem gillar inte de?) Så nu har jag någon annan parfym så jag inte använder slut på mina favoriter alldeles för snabbt.

Nu är jag hemma (kom hem vid 19 tiden) och har testat ögonskuggorna jag införskaffade på Rusta (49 kr för 2 ögonskuggor, en highlighter, kajalpenna, ögonbrynspenna + en vässare kan man inte klaga på)



Lite ego är man allt. ^^, Älskar färgen på tröjan! Alla behöver en färgklick!




The mentalist

"The mentalist" är en kriminalserie som går på kanal 3, tisdagar kl 21:00.

Serien handlar om California Bureau of Investigation (CBI), som kallas in till speciella mordfall.
Patrick Jane (Simon Baker) är en konsult till CBI, han hjälper dem att lösa fall genom att locka fram sanningen ur personer då han är otroligt bra på att iakta personer och deras reaktioner/handlingar. Endel kallar honom synsk då han har denna förmåga, men det är just det som fick Patrick Jane att förena sig med CBI.
Red John, en mördare som alltid ligger ett steg före CBI, har begått många mord har begåtts och därbland morden på Patricks fru och barn.

Teamledaren Teresa Lisbon har svårigheter med att låta Jane delta i hennes team och skiftar mellan att tro på Janes förmågor och att anklaga honom för hans självupptagenhet och hans brister av gränsdragningar.
Övriga agenter i CBI teamet är: Kimball Cho, Wayne Rigsby och den nytillkomna Grace Van Pelt

Jag älskar att kolla på "The mentalist", det är intressant, svårt att veta vem som är mördaren och karaktären Patrick Jane är rolig och lite oförskämd.


Betyg:
♥♥♥♥ / 5


I want it!

VARFÖR?!? Varför kan jag inte få vara en miljonär för? Jag vill ha dessa saker, jag vill ha dem så de skriker i huvudet på mig.


Det som VERKLIGEN ropar mitt namn är såklart sidenshortsen (I LÖÖÖV PYJAMAS!), Väskan och Klänningen.
Jag blev så himla avundsjuk på Suzanne Saperstein som fick en siden pyjamas av sin karl på deras mysiga dejt, och jag har letat mysiga sådana sedan länge, så jag tog upp sökandet igen, och titta vad jag hittade! Sidenshorts ↓


Lace klänning från Nelly ↑ | Skor från Ellos ↑ | Sandaler från Skopunkten ↑ | Lackisar och Volanglinne från Gina ↑

AS 1000

Nu är man hemma efter en helg i Funäsdalen hos Diana.
Vi kom dit på fredag eftermiddag och startade direkt med middag som systeryster hade gjort. Där efter smygstartade vi med att fira D då hon fyllde 23 år igår, men ju med att det skulle bli en fullpackad dag då så fikade vi bärtårta och kladdkaksmuffins då istället.
Fredagen var dessutom en fixardag då vi ordnade våra T-shirts som vi skulle ha på oss. Vi skrev " AS stolta medlemmar i 1000 meters klubben" på ryggen och "smeknamn" på framsidan. Sussi skrev "Fy fan vad du är snygg när jag är full" på armen och det var verkligen lyckat ;)

Lördagen startade med frukost och alkohol, åkte iväg och hämtade cissi, maja och kent och sedan drog gänget till AfterSki 1000. Jag ska INTE dricka så tidigt på morgonen för jag sluddrade när vi kom fram, hehe.
Vi fick upp D på scenen så hon fick ett ordentligt grattande och sedan var det bara att festa loss.
Jag försökte välta omkull Alex och Boij, men jag åkte runt som en vante, men de var skoj det med, dock känns det i kroppen idag.
Jag hällde ut de mesta som jag hade i händerna men fy fasiken vad kul det var, de bästa var att man såg vart alla i gänget var någonstans då vi hade klargula t-shirts och gul mössa, så man såg alltid en gultott någonstans.

På kvällen så var vi hemma hos D och tog det lugnt, otroligt skönt och idag så for vi hemåt vid 12 tiden. Hoppas att D hade en bra födelsedag!

Tack mina brudar för en underbar helg!
Nu är jag hemma med min karl som jag har saknat som satan under de veckor han har varit borta.. mitt hjärta!

RSS 2.0