Andas

Det har varit ett par tysta dagar för min del.
I Lördags mötte jag Sussi på en liten promenad på "byn", kollade på nya skor till Sussi (som jag blev väldigt avundsjuk på) och sedan var det att ta upp jakten på Sussis solglasögon som råkade gå sönder på Afterski 1000. Vi hittade inte liknande som hon hade utan slog till på ett par knallrosa, och jag blev lite avundsjuk. Haha. Men jag har en ganska stor samling med solglasögon redan, dock tror jag att J har större samling än mig som tur är ;)

På eftermiddagen hälsade min älskade systeryster på i lägenheten, vi planerade en myskväll.. Lite öl (så himla fint väder på lördagen) sedan ordnade vi chokladfondue med päron, melon och banan. Vi hade velat ha jordgubbar, men det fanns inte att hitta tyvärr.
Vi kollade på "New moon", hur kan man inte älska de filmerna och böckerna?

Söndagen inleddes med frukost framför en till film: "Dear John" och jag kunde inte låta bli att gråta lite. En väldigt vacker film, lite förutsägbar, men vacker.

J kom hem på eftermiddagen och syrran for hem efter det att vi tagit en promenad på Sveg.
Dock var jag tvungen att vinka av J på måndagen redan, så himla segt att vi ses så sällan.. det är riktigt trist att känna att man endast har vissa timmar på sig att umgås, och då kan jag inte slappna av. Och jag saknar honom innerligt.

Nu är jag hemma hos min kära mor, har engagerat mig i att ta hand om bilen idag. Så nu står den städad och ren ute på gården... i regnväder? Så himla typiskt att det ska börja regna när man äntligen har tagit tag i att tvätta den. Haha, så otroligt irriterande.

Nä nu ska jag spendera lite tid i wii-landet. Haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback