Presenter

Jag har investerat lite i mig själv de senaste dagarna. Kanske lite firande efter att allt verkar ordna sig?

Mami och jag åkte som sagt till Hudiksvall för att fiska, dock verkar det som om strömmingen endast är där på helgerna? För ingen fick någonting under de timmarna vi försökte.
Efter ett tag av ständiga försök så tog vi en paus och åkte in i centrum för att shoppa lite (mamma vet hur man kan locka med mig på fisketurer ;) ) Och jag hittade de träningsbyxorna som jag letat efter så länge, önskar dock att de hade funnits i S, men M funkade bra det med. Sedan hittade jag två persikofärgade toppar som också fick följa med hem.
(så nu har jag fina träningskläder från topp till tå, nu kanske jag kan börja ta tag i saker och ting? Men saknar min Luz)



Sedan svängde vi in på dollarstore och jag köpte nya sminkpenslar då jag beställt en creme eyeliner (trodde att det var en cake, men de var en creme) så jag behövde bra penslar för den och sedan har jag köpt en palett (50 kr på tradera) tror det var 48 färger i den och nå fler än så behöver jag verkligen inte nu.
Sedan "råkade" jag köpa ett set med löshår sent på natten, för jag kan inte låta bli när de är så billigt! Och de kom i lådan idag redan (2 dagar!) så himla skoj!
Nu ska jag bara färga in löshåret till min nyans så jag kan leka lite.



Mitt betyg:

Creme eyeliner: detta är min nya bästa vän, smidigare än vanlig liquideyeliner, dock hade jag nog önskat att den torkade lite? Men den har suttit bra hela dagen :D

Eyelid primer: Denna är otrooligt härlig, så lätt och inte klibbig, i love it!¨

Lipgloss: Coconut smelling lips ;9 namnam! Dessutom är den väldigt "fet" vilket är bra, den torkar inte ut läpparna vad jag kan märka och den försvinner inte på 3 röda.

All over:
Cover stick: funkade skit bra på mig vid näsan, där jag är otroligt torr och denna är väldigt krämig så den känns otroligt bra på torra partier

Color stick: Denna vet jag inte riktigt vad jag ska säga om än.. inte haft tid att använda den ännu

Under eye concealer & highlighter: Denna kommer jag ha med mig överallt! Otroligt bra vid ögonen!

Lipstick: Inte testat än, de stod nude på förpackningen men den är ganska mörk i färgen, ska testa den och ge den en ärligchans, men trodde att den skulle vara mer krämig i färgen, men den kanske inte är så pigmenterad som den ser ut att vara.. we shall see.

Kommentarer
Helena

Snyggt linne, härlig sommarfärg :). Å jag skymtar dina snygga gympaskor. Jaaa fan! Jag saknar våra brorundor :(... här går jag aldrig på promenad. Hur kul är det i en storstad lixom? Så jag hänger på gymet. Fan fan fan fan att INGEN därhemma har uppmärksammat body combat för då skulle jag flytta hem ögonaböj, på studs, pronto, asap, ja du fattar hehe ;). PUSS <3

2010-05-26 | 08:47:00
http://luzzis.dinturiel.se
Sara ~ Candis

Åhh hoppas rabatten är kvar imorgon på elf :) måste beställa ny primer och så den läppglansen kokos och cherrybomb :D



SV. Den är guuuudomlig :D älskar den. KOKOS FOR THE PEOPLE haha.



Okej, hmm lär nog ha någon som sitter lite bättre på mig. Får lätt feta ögonlock, därför jag så lätt får korvar på ögonen. Tack för att du berättade om den iaf sötis.

2010-05-26 | 11:52:58
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback