The hills s06e05

Tack vare att MTV har lärt sig hur man stoppar andra länder från att se nya "The hills" avsnitten så får man kolla runt lite för att hitta dem.
Och nu har jag hittat ett perfekt ställe (tack vare en annan bloggare) att se dem OCH i bra kvalité! UNDERBART!
Så NU kan ni se de nya avsnittet, dock är det uppdelat i 3 delar, men det gör inget.

"She's like: Do I have to worry about Kristin?"
"YES YOU DO!"

Börjar verkligen gilla Kristin :D Förut tyckte jag att det blev för mycket drama med henne, men ibland hejar jag verkligen på henne. Jag skulle också bli skit förbannad om en kille som jag höll på med helt plötsligt tog med en ny tjej och envisades med att jag skulle vara trevlig mot henne på en gång. Grr. Visst kan man hälsa, men att påpeka att det inte var tillräckligt osv? Jag skulle se rött!
Och egentligen, så är det lite som Justin gjorde mot Audrina? eller?








Kommentarer
Sara ~ Candis

Gillar henne inte alls. Varför fortsätta bete sig som en barnunge nu när hon vet att de är tillsammans? Visst dumt av honom att kanske inte berätta det tydligt direkt och hon får reda på det när de kladdar på varandra. Men samtidigt, är man inte tillsammans, så kan man ju inte heller säga nåt :P då får man ju säga att man inte gillar det från början.



SV. Tack sötis :D



Vad händer om du skulle färga ditt hår? Vad blir det för reaktion?



De är iiinte ofta. Men han och Whisky kan typ inte leka med varandra riktigt för de är ju två hanar och de slutar i princip med slagsmål mellan dom. De är riktigt envisa båda två och Whisky blir väldigt bufflig och hårdhänt när han ska leka med andra hundar. Det är därför vi funderar på kastrering just för att få båda att lugna ned sig och så de kanske kan leka tillsammans utan att bli sura på varandra :)

2010-05-27 | 18:31:59
http://candis.se
Sara ~ Candis

SV. Taack :D det är istället för att ställa en fråga bland kommentarer, typ haha. Rätt onödigt, men ändå :D



Men fy vad hemskt. De kan ju verkligen gå riiiktigt illa :S hur många gånger färgade du innan du gav upp då?? hehe :)



Jo, det kan funka, men de kan bli noll skillnad också. Ju äldre dom blir desto högre chans är det att inget händer. Men ska de inte användas till avel, varför ska de då vara hanar??

2010-05-28 | 23:50:36
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback