The mentalist

"The mentalist" är en kriminalserie som går på kanal 3, tisdagar kl 21:00.

Serien handlar om California Bureau of Investigation (CBI), som kallas in till speciella mordfall.
Patrick Jane (Simon Baker) är en konsult till CBI, han hjälper dem att lösa fall genom att locka fram sanningen ur personer då han är otroligt bra på att iakta personer och deras reaktioner/handlingar. Endel kallar honom synsk då han har denna förmåga, men det är just det som fick Patrick Jane att förena sig med CBI.
Red John, en mördare som alltid ligger ett steg före CBI, har begått många mord har begåtts och därbland morden på Patricks fru och barn.

Teamledaren Teresa Lisbon har svårigheter med att låta Jane delta i hennes team och skiftar mellan att tro på Janes förmågor och att anklaga honom för hans självupptagenhet och hans brister av gränsdragningar.
Övriga agenter i CBI teamet är: Kimball Cho, Wayne Rigsby och den nytillkomna Grace Van Pelt

Jag älskar att kolla på "The mentalist", det är intressant, svårt att veta vem som är mördaren och karaktären Patrick Jane är rolig och lite oförskämd.


Betyg:
♥♥♥♥ / 5


Kommentarer
Sara ~ Candis

SV. Håller med dig :P varför skicka om de inte ens kan skicka rätt. Himla klåpare. Nej, ingen reklam till dom förrän de ordnat upp sig, vilket det inte kommer göra :P shit asså.

Min pojkvän sa det också att de verkar som att de vill tjäna storkovan men de kan inte hantera sånt som krävs för att kunna bli det. De har ju hur mycket företag som helst jusom haha.

2010-05-06 | 13:50:05
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback